מיוסימיטי לחופי אורגון
-
שלום, אנחנו נמצאים ביוסמיטי ומחר בבוקר עוזבים ורוצים להגיע לחופי אורגון ולהתקדם צפונה. האם יש המלצות על נקודות עצירה מעניינות? רצוי טבע , חופי ים ואם אפשר גם מקום לצפות בכלבי ים. בעבר קראתי באחת ההודעות שיש אפשרות לצפות בהם אפילו יותר מכביש 1 בקליפורניה.(אנחנו כבר אחרי...) תודה מראש!
-
זו עצירה שלטעמי שווה להקדיש לה יום יומיים לפחות, אבל איזור שאסטה ולאסן מהמם.
-
היי,
מצטרפת להמלצה על לאסן – יש שם מסלולים יפים וגם איזור קטן ויפה של פעילות גיאותרמית
לגבי חופי אורגון – עשינו המון עצירות ואני לא זוכרת כרגע שמות של שמורות,
המקום שהכי אהבנו היה מקום שיש בו גם מגדלור וגם איזור של בריכות שפל – לא זוכרת כרגע את השם, אנסה להזכר (זה היה פארק מדינה קטן)
עוד המלצות שיש לי בקונטקסט הזה –
לא לוותר על פארק הרדווד
יש איפשהו (אני די בטוחה שזה באחד מהאיזורים של פארק הרדווד – שהוא בנוי למעשה מכמה איזורים ולא רק אחד) שם יש נסיעה בכביש עפר צר ומפותל בין העצים – נסיעה קצרה אבל מדהימה, אנסה להזכר בהמשך בשם של הדרך הזו גם.. (אולי מישהו מחברי הפורום זוכר?)
ועוד דבר אחרון –
אם עוברים מקליפורניה לאורגון דרך הכביש הצמוד לחוף, יש ממש מעט אחרי המעבר לאורגון מרכז מבקרים (אני חושבת שהוא שייך ללשכת התיירות של אורגון) שם יש עובדות ועובדים מקסימים ששמחים ממש לעזור לתכנן את הטיול,
וגם יש שם ברושורים על כל הפארקים הלאומיים. אנחנו ישבנו שם עצמאית כ-שעה (לא תכננו כלום מראש באורגון) ויצאנו עם תוכנית נהדרת כולל סימונים לעצמנו באיזה קמפינגים נרצה לישון וכו׳.
אנחנו התאהבנו ממש באורגון ובאנשים שם (כולם כל כך נחמדים) ובטוח נחזור!
-
יש בכביש החוף של אורגון את מערת כלבי הים, שיורדים אליה במעלית. אנחנו ראינו גם מחלון בית קפה בדופו ביי… יש המון אופציות לעצור , בסוף מתחילים לדלג על עצירות חוף.. כולן יפות..
-
בהמשך ל- sd_love_nature, לגבי נסיעה בינות עצי הרדווד, כמה לדוגמא:
Stout Grove שב- Jedediah Smith Redwood State Park ממש ליד קרסנט סיטי
דרומית יותר ויפה לא פחות: Newton B. Drury Scenic Parkway אשר ב- Prairie Creek Redwoods State Park
שלישי – Lady Bird Johnson Grove
לתמונות ורשמים מהביקור שלנו בדרכים הללו ומפארק הרדווד הבאמת נפלא
-
תודה רבה!!!
עזרתם מאד, אנחנו בדרך
-
תודה רבה! אכן נראה מדהים
-
תודה רבה!
-
קנון ביץ' ואקולה פארק - חובהמערת אריות הים – לרדת רק אם במערה. אם הם בחוץ – ניתנים לתצפת מהכביש.