איזה כרטיס רכבות כדאי לשבוע בגרינדלוואלד?
-
הי, שלום לכולם ותודה על העצות הקודמות!
אנחנו משפחה עם 4 ילדים בוגרים וסגרנו לינה של שבוע בגרינדלוואלד בשוויץ באוגוסט עם רכב. אני מתלבט בין הכרטיסי רכבות השונים. יש את הכרטיס יונגפראוו ויש את ה swiss pass
מה ההבדל בין שניהם ומה עדיף?
איך רוכשים אותם, בארץ או כשנהיה שם?
תודה,
יורם.
-
סוויס פאס לא בא בחשבון. אם שכרת רכב אין בו צורך , הוא יקר מאד . לגבי עליה ליונגפראו בכל קומבינציה זה יהיה יקר . אפשר כרטיס מקומי בד”כ אין הנחה לרכבת היונגפראו.
-
אתם צריכים כרטיס של אזור יונגפראו.
לפי מיטב זכרוני יש מסגרת ימים לכל כרטיס.
תכינו תכנית ותדעו לכמה ימים אתם צריכים כרטיס. לאן אתם יכולים להגיע ברכב. למשל לטרימלבך.
תכנס לאתר .אולי תמצא מידע רלוונטי או כתובת מייל לשאלות.
-
גם לפי דעתי Jungfrau Travel Pass היחידי שיכול לבוא בחשבון.
-
תודה לתשובות, הסיבה שחשבתי ש swiss pass יותר טוב, זה כי יש לי תאומים בני 15 שמקבלים את הכרטיס חינם.
ואיפה אני רוכש את הכרטיס Jungfrau Travel Pass ? בארץ דרך האינרנט, או במקום בכל תחנה של רכבת או רכבל שכלול בכרטיס?
תודה,
יורם.
-
אני מבינה את השאלה שלך.
אתה מצליח לחשב כמה יעלה לך סוויס פאס בתוספת התשלומים במקום, לעומת התשלומים רק במקום? אנחנו רכשנו את הכרטיסים בגרינדלוולד - לשכת המידע לתיירים. מי שנתנה לנו את השירות עזרה לנו בבחירת הכרטיסים המתאימים.
כאן יש מחיר לכל נסיעה ממקום למקום באזור.
האם ניסית לשלוח להם מייל ולשאול info(at)jungfrau.ch
יש להם גם כתובת לגבי שאלות רכישת כרטיסים , לא הבנתי אם הכוונה לרכישה מקוונת: helpdesk(at)jungfrau.ch
אני משוכנעת שיענו גם אם לא במיידי.
ועוד דבר שנזכרתי.
במלון קיבלנו כרטיס שמאפשר נסיעה חופשית באוטובוסים בתוך הישוב.
-
תודהה,בררתי כעצתך בלשכת המידע והתברר שהכרטיס של יונגפראאו עדיף, אם כי יש לו את החיסרון שצריך לקנות למספר ימים רצוף, גם אם מזג האויר לא מאפשר ניצול של כל הימים.
-
אין לי אלא לאחל לך מזג אויר מוצלח.
נזכרתי שיש כאן בפורום את סיפור הטיול שלנו.
תוכל להתרשם מ”השלכות” הגשם.
יש לשער שהמחירים המופיעים שונים. גם הקישורים אינם בתוקף אבל לא בגללם אנימפנה אותך לקריאה..