איך להגיע לקובה?
-
אני מתלבט האם להגיע למקסיקו ואז קובה או להפך, באזור מאי-יוני.
אין לי שמץ של מושג מה הדרך הקלה (והזולה ביותר) שמעתי המלצה ללכת על טיסה ישירה לקובה לסיים שם ולעבור לקנקון.
איפה אני יכול למצוא טיסות ישירות לקובה במחיר הגון ומהוא בכלל הזמן הטוב ביותר לקנות כרטיס?
הרבה שאלות יש לי
-
טיסה מאירופה לסנטיאגו דה קובה בחברת קובנה.היות וקובה צרה וארוכה חבל לעבור אותה הלוך ושוב על אותו מסלול.
חברת התעופה הקובנית, קובנה, מקיימת טיסות ישירות לסנטיאגו דה קובה ממספר ערים באירופה. אני נוהג לטוס למדריד ומשם להמשיך.
היציאה מקובה היא רק בטיסה ורק (כמעט) מהוואנה. לדעתי הסידור הכי טוב הוא לנחות בסנטיאגו, לטייל מספר שבועות 3-4 בקובה תוך התקדמות להוואנה ומשם לצאת למקסיקו.
כדאי להזמין הכרטיס מוקדם, אפילו חודשיים לפני הטיסה.
כל טוב. -
איך להגיע לקובה?טיסות ישירות מהארץ לקובה אין, יש רק דרך אירופה.
רוב חברות תעופה גדולות באירופה שטסות לקובה טסות גם למקסיקו ולכן אפשר לרכוש כרטיס לקובה עם חזרה ממקסיקו או להפך ומקובה למקסיקו לקחת טיסה של חברה קובנית.
כרטיס עצמו כמובן עדיף לקנות מראש ולא ברגע אחרון כי מחירים רק עולים ולעולים. (הכוונה היא 3 חודשים מראש ואפילו יותר)
לדעתי עדיף להתחיל בקובה, לקבל את כל ההלם הקובני ואחרי זה להתפנק במקסיקו (גם מבחינת האוכל וגם מבחינת שפיות המחירים) -
איך להגיע לקובה?ממש תודה על העזרה!
לא פירטתי אבל משם אני מתכנן לרדת למטה (עד ארגנטינה אם אצליח...), זוהי בעצם ההתחלה של הטיול הגדול שלי...
לדעתם זוהי התחלה טובה?
יש המלצה על חברת תעופה? או שיש מקום שמומלץ לברר, אני פשוט לא מוצא את הידיים והרגליים שלי בסיפור הזה של הטיסות -
איך להגיע לקובה?הסיפור הזה של טיסות הוא ממש פשוט - אתה לוקח את הרגליים שלך בידיים שלך והולך לסוכנות נסיעות.
שם אתה מבקש כרטיס טיסה לקובה עם חזרה מבואנוס איירס. וגם כרטיס טיסה לכיוון אחד מקובה לקנקון.
הם כבר יסבירו לך את הכל:)