ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויטנאם בספטמבר

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    7
    16542
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Or_3813773
      Or_3813773 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

יש לי כמה שאלות לקראת הטיול בויטנאם בספטמבר:

1. 1. אם אני מגיע בסליפר לסאפה ביום ראשון בבוקר – האם אפשר כבר באותו בוקר לצאת לשוק באק – הא או שזה לחוץ מדי? אם כן, איך עושים את זה? דרך סוכנות נסיעות?

1. 2.כמה ימים כדאי להקדיש לדאלאת וסביבתה (בפרט בטיול איזי ריידר בדאלאת)?

1. 3.האם מספיק סיור של יום אחד בדלתת המקונג אם אני לא מתכנן להמשיך לקמבודיה או שכדאי את הסיור של היומיים?

1. 4.האם כדאי לסגור את המלונות והטיסות פנים מראש או שאפשר לעשות את זה שם תוך כדי הטיול?

תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Or_3813773

שאלה נוספת ששכחתי…

כמה ימים כדאי להקדיש לסאפה? 4 ימים זה יותר מדי?

• גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אפשר לקחת תחבורה מקומית לבאק הא, אם הגעת מספיק מוקדם וישנת טוב באוטובוס יש מצב שהגיע אותו יום יהיה טוב.

• Or_3813773

אוקיי, תודה.

אשמח גם לתשובות על יתר השאלות אם מישהו יודע.

• גולני
              גולני נערך לאחרונה על ידי

4 ימים זה אחלה, טרק בהרים עם לינת לילה שורף יומיים ועוד יומיים על קטנוע באזור.

• גדליהו מהגרעין
                גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

דאלאת- תחליט כמה ימים יש לך ותארגן את הטיול עם האיזי ריידר.. אין פה איזה מספר קבוע של ימים- תלוי מה רוצים לעשות וכמה זמן יש ולפי זה מארגנים את העצירות.

אנחנו אמנם עשינו את זה ברכב עם נהג- אבל עשינו טיול של 3 ימים מדאלאת לנה טרנג, ועוד יום אחד עשינו במפלים ליד דאלאת… אבל אתה יכול להחליט גם לעשות טיול של יומיים ולחזור לדאלאת או שני ימים מפוצלים- הכל אפשרי….

לגבי לינות- אפשר להזמין שם, אבל כך בחשבון שאם יש לך דרישות מיוחדות ואתה לא מוכן לפשרות ( לשלם יותר או מצד שני לישון ברמה נמוכה כי זה מה שמצאת לא לחרוג מתקציב) אולי כדאי שתזמין מראש...

• ramiav1
                  ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

1. 1. אם אני מגיע בסליפר לסאפה ביום ראשון בבוקר – האם אפשר כבר באותו בוקר לצאת לשוק באק – הא או שזה לחוץ מדי? אם כן, איך עושים את זה? דרך סוכנות נסיעות? – מכיוון שהשוק הוא רק ביום ראשון , כדאי לצאת כבר באוטו הבוקר , לגבי מדריכים בסאפה יש מדריכים ומדריכות מבני השבטים , אני הגעתי ברכבת , ובתחנה היו הרבה מדריכים “מתנדבים” .

1. 2.כמה ימים כדאי להקדיש לדאלאת וסביבתה (בפרט בטיול איזי ריידר בדאלאת)? – לא מכיר ,

1. 3.האם מספיק סיור של יום אחד בדלתת המקונג אם אני לא מתכנן להמשיך לקמבודיה או שכדאי את הסיור של היומיים? – לדעתי צריך יומיים 

1. 4.האם כדאי לסגור את המלונות והטיסות פנים מראש או שאפשר לעשות את זה שם תוך כדי הטיול? – זה אישי , לגבי התנהלות הטיול שלך , אנחנו רצינו להספיק כמה שיותר (וגם כן פיספסנו כמה דברים) הזמנו מלונות וטיסות מראש , וגם ככה חלק מהמלונות כבר היו מלאים , לנו היה חשוב טיב המלון .
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון