ויטנאם בספטמבר
-
שלום לכולם,
יש לי כמה שאלות לקראת הטיול בויטנאם בספטמבר:
- 1. אם אני מגיע בסליפר לסאפה ביום ראשון בבוקר – האם אפשר כבר באותו בוקר לצאת לשוק באק – הא או שזה לחוץ מדי? אם כן, איך עושים את זה? דרך סוכנות נסיעות?
- 2.כמה ימים כדאי להקדיש לדאלאת וסביבתה (בפרט בטיול איזי ריידר בדאלאת)?
- 3.האם מספיק סיור של יום אחד בדלתת המקונג אם אני לא מתכנן להמשיך לקמבודיה או שכדאי את הסיור של היומיים?
- 4.האם כדאי לסגור את המלונות והטיסות פנים מראש או שאפשר לעשות את זה שם תוך כדי הטיול?
תודה מראש!
-
שאלה נוספת ששכחתי…
כמה ימים כדאי להקדיש לסאפה? 4 ימים זה יותר מדי?
-
אפשר לקחת תחבורה מקומית לבאק הא, אם הגעת מספיק מוקדם וישנת טוב באוטובוס יש מצב שהגיע אותו יום יהיה טוב.
-
אוקיי, תודה.
אשמח גם לתשובות על יתר השאלות אם מישהו יודע.
-
4 ימים זה אחלה, טרק בהרים עם לינת לילה שורף יומיים ועוד יומיים על קטנוע באזור.
-
דאלאת- תחליט כמה ימים יש לך ותארגן את הטיול עם האיזי ריידר.. אין פה איזה מספר קבוע של ימים- תלוי מה רוצים לעשות וכמה זמן יש ולפי זה מארגנים את העצירות.
אנחנו אמנם עשינו את זה ברכב עם נהג- אבל עשינו טיול של 3 ימים מדאלאת לנה טרנג, ועוד יום אחד עשינו במפלים ליד דאלאת… אבל אתה יכול להחליט גם לעשות טיול של יומיים ולחזור לדאלאת או שני ימים מפוצלים- הכל אפשרי….
לגבי לינות- אפשר להזמין שם, אבל כך בחשבון שאם יש לך דרישות מיוחדות ואתה לא מוכן לפשרות ( לשלם יותר או מצד שני לישון ברמה נמוכה כי זה מה שמצאת לא לחרוג מתקציב) אולי כדאי שתזמין מראש...
-
- 1. אם אני מגיע בסליפר לסאפה ביום ראשון בבוקר – האם אפשר כבר באותו בוקר לצאת לשוק באק – הא או שזה לחוץ מדי? אם כן, איך עושים את זה? דרך סוכנות נסיעות? – מכיוון שהשוק הוא רק ביום ראשון , כדאי לצאת כבר באוטו הבוקר , לגבי מדריכים בסאפה יש מדריכים ומדריכות מבני השבטים , אני הגעתי ברכבת , ובתחנה היו הרבה מדריכים “מתנדבים” .
- 2.כמה ימים כדאי להקדיש לדאלאת וסביבתה (בפרט בטיול איזי ריידר בדאלאת)? – לא מכיר ,
- 3.האם מספיק סיור של יום אחד בדלתת המקונג אם אני לא מתכנן להמשיך לקמבודיה או שכדאי את הסיור של היומיים? – לדעתי צריך יומיים
- 4.האם כדאי לסגור את המלונות והטיסות פנים מראש או שאפשר לעשות את זה שם תוך כדי הטיול? – זה אישי , לגבי התנהלות הטיול שלך , אנחנו רצינו להספיק כמה שיותר (וגם כן פיספסנו כמה דברים) הזמנו מלונות וטיסות מראש , וגם ככה חלק מהמלונות כבר היו מלאים , לנו היה חשוב טיב המלון .