אזנגאטה יומיים + הר הצבעים
-
היי חברים,
אני קצת מבולבל.
אפשרי לעשות את טרק האזנגאטה ביומיים שכולל גם את הר הצבעים?
יש חיה כזאת?
לינק יתקבל בברכהתודה
-
זה לא בדיוק “טרק” במובן של טרק.
זו אטרקציה סוגרים בסוכניות המקומיות, לטיול דו יומי המשלב את הר הצבעים ביום אחד, ובמקום לחזור ללינה בקוסקו עוברים ללון בכפר אינדיאני, ממנו יוצא הטיול החד יומי של האסנגטה.
תוכלו לקרוא על זה בעפתי (הכותב הוא הבן שלי) תחת “אטרקציות קרובות”
החסכון שלך הוא שאתה חוסך כיוון אחד של נסיעה
החסרון כבר בזמן אמת שמעתי שתנאי הלינה היו נוראים.
בלי קשר אם בכוונתך לעשות את זה בתקופה של ספטמבר-אוקטובר, בשנה שעברה הייתי באוקטובר לא יצאו בכלל טיולים לאסנגטה מקוסקו! והסוכניות הסכימו להוציא אותנו רק לטיול פרטי בעלות מטורפת.
לא יודעת אם זה בגלל שזה קצת פחות העונה, או שהאסנגטה זו בעיקר אטרקציה שהישראלים מבקשים, ובעונה הזו בקוסקו אין הרבה ישראלים.
מרבית התיירים הזרים ששאלתי אותם האם הם עושים את האסנגטה, אפילו לא שמעו על האטרקציה הזו בקוסקו, ולעומת זאת כולם שמעו על הר הצבעים.
מקווה שתזכה שיהיה טיול כזה כי הנופים שם באמת מאד מאד מיוחדים
-
תודה...שעת הש’ נקבעה לעונה היבשה הבאה (מאי 19) אבל אני כבר בונה את מסגרת הטיול…
תודה רבה
-
במאי יש המון ישראלים, אז סביר שתמצא כזה טיול במיוחד עם הסוכניות שעובדות עם הישראלים.
בכל מקרה צריך יום יפה, לשתות המון!!!! ורצוי להיות עם כדורים לגובה כי הטיול הזה מגיע ל4800, והר הצבעים לדעתי אפילו ל5000
תהנו
-
אפשר לעשות טרק של יומיים מהאזנגטה להר הצבעים. עושים את היום הראשון והיפה (מתוך שלושה) של טרק האזנגטה (שמתחיל ב Upis), ישנים בשטח או בלודג’ יקר, למחרת הולכים להר הצבעים ויורדים ממנו בירידה ה”רגילה” עם מטיילי היום שמגיעים לשם בהמוניהם.
זה דורש “תפירה” לוגיסטית של החזרה מהר הצבעים לקוסקו.
תצטרכו להיות מאוקלמים היטב לגובה – הטרק הזה כולו מעל 4500 מ’.
אם אתם בוחרים באפשרות שהציעה רווית של שני טיולי יום מחוברים (ועתירי נסיעות), כדאי לנסות לישון למרגלות האזנגטה באתר המעיינות החמים בפצ’אנטה – יש גסטהאוסים סבירים והבריכות חמות ונעימות. גם כאן מדובר במקום גבוה (4300 מ’ למיטב זכרוני) שדורש הסתגלות מוקדמת.