הופעות בברודוואי
-
היי חברי הפורום, מישהו יכול להמליץ על אתר להזמנת הופעות בבודוואי ? האם כדאי להזמין מראש? או ברגע האחרון? להרשם להגרלות ?
-
אני מציעה להסתכל באתר הזה. יש בו גם מידע מרוכז על מה שרץ כרגע וגם הסברים על ההגרלות ועל הכרטיסים המוזלים. לחלק מההגרלות אפשר להרשם אונליין. הגרלות זה בחינם אז אין מה להפסיד מלהרשם.
לדעתי אם יש משהו ספציפי שמאוד רוצים לראות ו/או מוגבלים בזמנים אז כדאי להזמין מראש. אם זה לא ממש משנה ובמקרה הצורך מוכנים להתפשר על מקומות גרועים או על כרטיסים יקרים אז אפשר לחכות לרגע האחרון. אם מחליטים לקנות ברגע האחרון אפשר לעשות את זה באינטרנט (רק לשים לב שאין עמלת רכישה גבוהה) או גם בקופת התאטרון. אין צורך לעמוד שעה בתור בטיימס סקוור.
אני חושבת שכדאי להכיר איזה 2-3 הצגות ואז לבחור מתוכן מה שיתאים.
-
הי,
יש מחירים טובים באפליקצית todaytix
כמו כן , יש את האפשרות לעמוד בטיימס סקוויר או במקביל ללכת ל tkts בלינקולן סנטר שם אין תורים כמו בטיימס סקוויר
במקרה של אלדין למשל, אפשר להגיע לקופה בשעה 4 ולהירשם להגרלה ובשעה 5 אומרים מי זוכה. הזוכים מקבלים 2 כרטיסים במחירים מוזלים מאד.
אני יכולה לספר שבפעם האחרונה שלי בניו יורק הלכתי בשעה 9 בבוקר לקופה כדי לבדוק כרטיסים בכלל בעמידה להמילטון.
אמרו לי לחכות ואז בשעה 10 בבוקר יצא מישהו מהקופה ואמר שיש ביטולי כרטיסים וקניתי כרטיס ב 200 דולר להצגה שעולה בדרך כלל 500 דולר ועוד בשורה 3 באמצע.
כדאי לנסות גם את האופציה הזו של להגיע בשעה 9 ולחכות לביטולים. תמיד יש.
בנוסף, אפשר להגיע גם אחה”צ לקופה ולשאול אם נשארו כרטיסים ואז הם פתאום יכולים למכור כרטיסים במחירים ממש טובים.
כמו כן יש את ההגרלות באתר האינטרנט של ההצגה.
ויש אפשרות לראות באתר ticketmaster שהוא מאד אמין אולי יש מחירים טובים.
פוריה
-
תודה רבה על העזרה !