מעבר גבול בית שאן-ירדן
-
אני צריכה להגיע לשדה התעופה בעמאן , מכירים דרך קלה וזולה?? אני יודעת על חברות שעושות את זה כגון נזרין אבל אין להם הסעה ביום הנסיעה שלי ,כמו כן אמרו לי על מוניות מהגבול אבל הבנתי שהם עולות בסביבות 100$ , מכירים דרכים אחרות אוטובוסים? או מוניות יותר זולות?? -
פרסמי את.........פרסמי את תאריך היציאה שלך (כאן ובמדור "מחפשים שותפים" )ואולי תימצאי שותפים לחלוק מונית מהגבול לשדה"ת העמאן . אל תישכחי עלויות נלוות כמו אגרה בגבול בצד הישראלי בסך 90 ומשהו שקלים ועוד ויזת טרנזיט בירדן עוד 15$.
בהצלחה במציאת השותפים
-
אישית נסעתי במונית, אבל אני יודע שיש אוטובוסיםלעמאן, ומעמאן לשדה התעופה, ושהם זולים בהרבה ממונית. חפשי מידע על זה בגוגל, עדיף באנגלית. -
מעבר גבול בית שאן-ירדןיש אזהרת מסע של המטה ללוחמה בטרור על נסיעה לירדן.
לא מבין למה אנשים לא נותנים את הדעת על כך. -
המטה ללוחמה בטרור חבורת קשקשניםכל אחד יעשה את השיקול שלו, זה לא "פורום אזהרות מסע". המידע זמין, והנוסעים הם אזרחים בוגרים ועצמאיים. יש גם אזהרת מסע לסיני, אז מה? לא ניסע? -
מעבר גבול בית שאן-ירדןהי,
אולי אני הולך להגיד את מה שאני הולך להגיד ממרומי גילי (מבוגר בכמה שנים מהחבר'ה אחרי צבא) ועדיין צריך להגיד את זה בקול רם:
גם אם הסיכוי להיקלע לאירוע לא נעים בירדן, דוחא או כל מקום פחות ידידותי לישראלים הוא פחות מתאונת דרכים בכביש החוף, השאלה אם ה- 300 או 400 דולר שחוסכים בטיסה כזאת שווה את זמני העיכוב, הנסיעה המייגעת לירדן, התחושה הלא נעימה בזמן נחיתות הביניים, הסיכון (כן קיים כזה ומתגבר אחרי אירוע כמו מבחוח)והדאגות של המשפחה מסביב. יש כל כך הרבה דרכים אחרות להגיע למזרח.
רק שבוע שעבר היתה כאן הודעה של מישהי שאחרי שקנתה ושבוע לפני הטיסה נזכרה כמה שהיא לחוצה מנחיתת הביניים...
כל אחד יעשה כרצונו ואני בטח לא מתיימר לחנך או להתערב, רק נקודה למחשבה.
הטיול עולה בסופו של דבר עשרות אש"ח, והשאלה האם ה 1000 ש"ח האלה (שלא תמיד נחסכים- ראו את דרכי ההגעה המורכבים לירדן) שווים את זה.
בהצלחה! -
מעבר גבול בית שאן-ירדןבאיזה תאריך אתם /את טסים? מי אמר 100$? כ30 דינר עד 40 דינר150-200 ש"ח, טלפני ל0522359944 -
מעבר גבול בית שאן-ירדןלכל התהליך של כניסה לשדה התעופה וחזרה ממנו יעלה לך כ- 100$
מונית/אוטובסים וויזה...
לא שווה לקחת את האוטובוסים "המסודרים" הם לרוב בלאגן שלם
אוטובס לבית שאן ומשם למסוף, ויזה, ומשם מונית שלדה התעופה- עם להתוכח...כנ"ל בחזור... אם לא קנית טיסה עדיין יש לפעמים טיסות שיותר זולות מבן גוריון להודו ולאו דווקא מירדן...
-
מעבר גבול בית שאן-ירדןהיי, אני מגיעה לעמאן לקחת טיסה להודו ב-10.3 עם עוד שתי חברות, אנחנו מתכננות לקחת מונית מהגבול. את מגיעה במקרה בתאריך הזה? -
מעבר גבול בית שאן-ירדןהלוואי. אני היתי שם בקיץ. -
מעבר גבול בית שאן-ירדןאנחנו טסים ועוברים את הגבול ב24/2 אם משהוא/י רוצים להיצטרף למונית נשמח -
מעבר גבול בית שאן-ירדןהי.
גם אני מתכנן לעבור ב10/3. יש לי חבר נהג מונית בירדן שאפשר לקבוע איתו שיקח אותנו לשדה תעופה. אני צריך לסגור סופית את הטיסה בשבוע הקרוב. אשמח להיות בקשר לגבי שותפות בנסיעה
נתי 054-3053906 -
מעבר גבול בית שאן-ירדןאופס..
זה היה אמור להיות מופנה אישית.
סליחה