לאס וגאס והסביבה
-
שלום,
מעוניין בהמלצות לגבי טיולים מלאס וגאס.
נתונים:
מטייל לבד
יש רכב
נוחת בלוס אנג׳לס ב 22 לנובמבר, למחרת בבוקר נסיעה לכיוון לאס וגאס.
מלון סגור בלאס וגאס 23-29 לנובמבר – 6 לילות.
מעוניין ב:
1. המלצה למסלול ועצירות בנסיעה מלוס אנג׳לס ללאס וגאס – יש לי את כל היום.
- 2. המלצה לשני ימי טיולים, מפוצלים ונפרדים, ללא חיבור של לילה מלאס וגאס.
- ההנחה היא שאפשר לצאת מוקדם, נניח 06:00 בבוקר, וחזרה לוגאס עד 19:00-20:00 בערב.
- יש לי כמה מקומות שסימנתי, צריך עזרה במה לבחור, כי לא את הכל אפשר, ואיך לתכנן כל יום מבחינת מסלול וזמן בצורה יעילה.
- המקומות בגדול הם:
- אנטילופ
- הורס שו
- זיון + ברייס
- רד רוק
- וואלי אוף פייר
- סכר הובר
שוב, מעוניין בלבחור את מה שאפשר, ולא חושש מנסיעה של 4 שעות לכיוון.
תודה
-
הדרך בין לוס אנג’לס ללאס וגאס לוקחת כ-4 שעות בלי פקקים. היא לא ממש מעניינת מבחינת איפה לעצור.
לגבי בחירת טיולים היום- מקומות כמו אנטילופ זה מעל 4 שעות נהיגה לכיוון.( ואתה בחורף- אולי בכלל לא יהיה אור לכל אפקטי האור שם).אני הייתי מתמקד במקומות הקרובים יותר. זה גם חורף ולך תדע איך מזג האוויר ישבש דברים….
-
מלוס אנג’לס ללאס וגאס יש מספר פארקים לאומיים שאפשר לבקר בהם.
שים לב שמדובר בשעון חורף והימים יהיו קצרים יותר.
העיירה ההררית – פאלם ספרינגס
ג’ושוע טרי
וגם:
death valley
Mojave National Prese
כל אחד מהם יכול להיות נחמד לעצירה של מספר שעות בדרך לוגאס.
לגבי טיולים מוגאס
יש מספר אפשרויות סבירות – בעיקר הגדה המזרחית של הגרנד קניון (שם יש את ה sky walk), אגם מיד (לא תוכל להיכנס כנראה.. יהיה קר) וסכר הובר.
עוד אפשרויות – פארקי מדינה קרובים יחסית
red rock canyon
death valley
Mojave National Prese
לגבי הפארקים ציון, ברייס וכו’
הפארק הקרוב ביותר לוגאס הוא ציון. והוא מרוחק כ- 3 שעות נסיעה. ברייס רוחק 4 שעות, העיירה פייג’ (horseshoe, antilop) גם היא כ -4 שעות. שים לב שכל הזמנים הללו הם נטו.. ויש להוסיף להם זמני עצירות למנוחה, לשירותים, לאוכל. לפחות עוד 20%. כלומר ביום כזה אתה תנהג בין 6.5 ל – 9 שעות נסיעה.. וזה כשקמת מוקדם מאוד (לילה קצר!) ואחרי טיול שגם הוא מעייף. לא כיף ויותר מזה- מסוכן. אפילו מאוד.
-
מוסיף לרשימה שלך את הר צ’רלסטון
תבדוק גם לגבי האתרים האלה:
- חוות בוני ספרינגס (Bonnie Springs Ranch)
- מכרה הזהב אל-דוראדו (El Dorado Mine)
-
תודה לכולם.
imeshy – מבין את מה שאתה אומר. ממש מבאס.
מכל הנקודות, ממש קיוויתי שאוכל לשלב את האנטילופ והורס שו.
לצערי הלילות בוגאס סגורים מבחינת מלון – אחרת הייתי משלב שני ימים רצופים כטיול מחוץ לוגאס.
אני מניח שבזמן אמת, אבין את מזג האויר וזמני השקיעה, ואחליט.
תודה.
-
מוסיפה את עמק האש valley of fire
נותן טעימה יפה של נופי המדבר המיוחדים.
אפשר לשלב בקלות עם סכר הובר ואגם מיד
(עשיתי את זה באיזה חורף לפני כמה שנים).
http://parks.nv.gov/parks/valley-of-fire
-
אגב, יצא לי לעשות את זה בעבר..
גם אם הלילות סגורים בוגאס , האם אתה חייב להיות שם?
מקסימום סע לפייג' ותישן שם ... כן כן.. שלם כפול על לינה.. ותרוויח את המקום שהכי חשוב לך. בזבזני. כן בהחלט. אפשרי? ברור
-
-
imeshy – מה יצא לך לעשות?
-
העיקרון - זה ששילמת על לילה בוגאס לא אומר שאתה חייב לישון שם בפועל.
אם חשוב לך לטייל - תטייל ותשלם כפול..גם על לילה בוגאס וגם על לילה איפה שתבחר.
בסופו של דבר מדובר אמנם על תשלום כפול, אבל אם זה כל כך חשוב לך - אולי זה שווה מאה דולר או קצת יותר
-
אופציה כדי לא להרגיש בזבוז רב מדי – תשן באוטו בחניון וולמארט בפייג’.
כמובן אם הרכב והגב שלך מאפשרים
-
אני לא יודע אם עוד רלוונטי להגיב, אבל מנסה בכל זאת
לא נראה לי הגיוני בכלל לנסות לעשות גיחות יום מוגאס למקומות שבמרחק 4 שעות נסיעה (כלומר 8 סך הכל), עם יציאה ב-6 בבוקר וחזרה לפני 8 בערב.
קודם כל – אני מניח שחזרה לפני 8 בערב זה בגלל שאתה רוצה עוד לבלות בוגאס בערב. אבל אם אתה מבלה בוגאס עד השעות הקטנות כל לילה – איך תצא ב-6 בבוקר? לא צריך לישון לפעמים?
אגב, בהנחה שמדובר על אחד המלונות הגדולים על הסטריפ, יתכנו 10 דקות ויותר מהרגע שסגרת את דלת הדלת בבוקר ועד שהרכב יצא ממגרש החניה. ובחזרה עוד יותר (גם כי צריך למצוא חנייה, וגם כי אלו שעות עומס למעליות). כלומר עוד 20-30 דקות “מתבזבזות” על זה.
מ-6 בבוקר ועד 8 בערב יש 14 שעות. 8 מהן השקעת בנסיעה, ונשארו 6.
יצאת ב-6 בבוקר כלומר לפני ארוחת בוקר. נניח 4 עצירות לאורך היום של 10 דקות לרענון, ועוד שתי עצירות ארוכות יותר לארוחת בוקר וצהריים. עוד שעה וחצי הלכו.
אם תתייעץ עם הריינג’רים זה עוד 20 דקות (להגיע אליהם, לעמוד בתור אולי, לדבר וכו’).
בקיצור – יש לך סדר גודל של 4 שעות ביעד הרלוונטי. אפשר לראות משהו אבל לא הרבה.
יחס ברוטו נטו מאד מאד גרוע לימים האלה.
לגבי האפשרות של לשלם על לינה נוספת למרות שכבר שילמת על זאת – זה לא רעיון כזה גרוע. שים אגב לב שאנחנו עושים את זה כל הזמן. אתה משלם על לינה בוגאס למרות שיש לך דירה בישראל שאתה לא ישן בה ביום הזה.
לשלם על לינה כפולה יש גם יתרון לא זניח – לא צריך לארוז, או לעשות צ’ק אאוט וצ’ק אין במלון בוגאס. משאירים את רוב הציוד בחדר בוגאס. לוקחים תיק קטן יחסית כם הדברים הבסיסיים ללינה. בהשוואה לאפשרות של לעזוב את המלון בוגאס לחלוטין – חסכת לא מעט זמן.
-
תודה @אנשים טובים.
- עדיין מאוד רלוונטי.
העניין הוא כזה:
- אני לא נרתע מנסיעות ארוכות (בעברי הרחוק, נסיעה מסן פרנסיסקו לפיניקס עם עצירה קצרה אחת לאוכל, ושתיים לדלק. אמנם היה איתי חבר, אבל בכל זאת).
- מאוד מעוניין לראות את האנטילופ וההורס שו (הייתי בזיון + ברייס לפני כמעט 20 שנה).
- החזרה ב 8, זה סתם כי נראה לי סביר. לא יקרה כלום גם אם זה 10 או 11. לא חשוב לי לתפוס ערב נוסף ביום זה.
- אני יחסית לואו מיינטנאנס. ארוחת בוקר זה קפה וקוראסון, צהריים זה גם בורגר במקדונלדס, ועד הערב ה מחזיק.
- אין לי בעיה לשלם עד עוד לילה, אבל אם אני יוצא ב 06:00, ומגיע ב 10:00 – 11:00 לאתרים, מבלה שם עד נניח 16:00-17:00, ואז יוצא חזרה לדרך, אני מניח שאין טעם.
- אני מודע לזה שמדובר בטעימה מהאתרים, אבל בשלב זה, זה יספק אותי.
אני מניח שאשקול ואחליט כשאהיה שם.
תודה.
-
אופיר היי,
בדרך מלוס אנג’לס ללאס וגאס נמצאת העיירה “ברסטו” Barstow,תוכל לעצור להתרעננות, לשתות ולאכול.
כן יש בעיירה מספר חנויות לנעלי ספורט במחירים טובים.
לגבי ההמלצה לביקור באגם “מיד” – לא ממליץ בלשון המעטה.
ביום הראשון סע לסכר “הובר דאם”.
ביום השני סע לציון פארק ( עם אופציה לנסיעה לברייס קניון ).תהנה !
-
מאוד ממליץ על נסיעה דרך death valley ללאס ווגאס, יש שם נופים עוצרי נשימה,
רק צריך מאוד להיזהר בגבהים, ואתה עוד נוסע יחסית בחורף, הראות בחלקים מסוימים שואפת לאפס בגלל ערפל, אז קח בחשבון להוסיף עוד שעה-שעתיים-שלוש לזמן נסיעה בתוך הפארק.
בנוגע לנסיעות לילה מיוטה ללאס ווגאס, רוב הדרכים לא מוארות ומונוטוניות,
לדעתי, וכמו שייעצו, ללון באזור ציון מאשר לחזור בלילה.מה שכן, בגלל שיש לך כבר את המלון בלאס וגאס אז שעות צ’ק אין צ’ק אאוט לא יטרידו אותך, עקרונית כן תוכל לנסוע נגיד בשתיים בלילה, להגיע בשש בבוקר לציון ולטייל באזור – בנובמבר יהיה מאוד קר,
אז סביר להניח שהרבה מסלולים יהיו סגורים וממילא תעדיף להישאר בחמימות של הרכב, אז תוכל לסיים כבר בצהריים לראות את רוב הפארק ולחזור לווגאס,
הבחירה שלך