ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איזור שלדמינג באוסטריה

פורום טיולי משפחות
    3
    6
    3302
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Liora42
      Liora42 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אז אחרי מלא התלבטויות לגבי היעד לקיץ 2019, החלטנו להכריע לפי מחיר כרטיסי הטיסה והמחירים לוינה היו הטובים ביותר. אנחנו חוזרים שוב לאוסטריה Smile

בקיץ הילדים יהיו בני 6.5 ו- 3.5. השנה היינו באיזור וילדר קייזר שהיה פשוט מושלם להרכב שלנו.

אני מכירה את כל ההמלצות וקראתי עשרות (אם לא מאותsmiley) סיפורי טיול לגבי איזור זלצבורגלנד. מכיוון שאנחנו נטוס באמצע אוגוסט, אני מעדיפה לבחור יעד שעברית לא תהיה השפה השולטת בכל מקום אליו נגיע…

בנוסף, בגלל ששנוחתים בוינה, ניסיתי לחפש איזור שלא מצריך נסיעה ארוכה מידי.

ראיתי שלאיזור שלדמינג יש כרטיס איזורי שנראה נחמד ויכול  לספק לנו תעסוקה ל -8 ימים שיהיו לנו באיזור (הר ריטסבורג, Planai, דאכשטיין, בריכות מקומיות ומסלולי טבע- ראיתי שיש נקיק מומלץ שלא זוכרת את שמו כרגע ועוד איזור עם נחלים ומפלים).

מצאתי חווה שנראית נחמדה ליד העיירה Mitterberg.

לפני שאני סוגרת, אשמח לחוות דעת לגבי האיזור.

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • פסגות מושלגות
        פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

לטעמי האזור מקסים, והכרטיס מעולה. לא לנו שם ולכן לא קיבלנו את הכרטיס, אבל זה חלק מהפנטזיות שעדיין במגירה שלי. כן ביקרנו שם כמה ימים מלינה בזלצבורגלנד ומאוד אהבנו.

לגבי העיירה Mitterberg, במבט ראשון היא נראית לי אולי קצת מזרחית מדי. מצד אחד זה יאפשר לכם גיחות נוחות יותר גם לאזור האגמים, מצד שני נדמה לי שכדאי להתמקם קרוב יותר לשלדמינג. תתקעו כמה סיכות על מפת גוגל כדי להבין איפה המוקד של האטרקציות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • dira20
          dira20 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב. לא היינו באיזור שבחרת. אולם אם עדיין לא סגרת, אני ממליץ על טירול. נופים מדהימים, המון אטרקציות לילדים. נכון יש ישראלים, אולם פחות מורגש. היינו באזור זלצבורגלנד ואני יכול לומר שנהנינו יותר באיזור טירול. בכל מקרה, איפה שלא תבחרי – זו אוסטריה! תהנו.

• Liora42

תודה פסגות. זאת בדיוק ההתלבטות שלי לגבי המיקום... בינתיים לא הצלחתי למצוא דירה במחיר סביר סביב שלדמינג. 

dira20 תודה על ההמלצה. היינו השנה במזרח טירול ומתישהו בטוח נטייל גם בצד המערבי. בגלל שהפעם נוחתים בוינה נראה לי פחות מתאים להרחיק עד לשם... 

• פסגות מושלגות
              פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

מישהי כתבה פה לא מזמן המלצה על דירה באזור. שווה לבדוק.

מצאתי לך את השרשור – לינק. ההמלצה בהודעה 16.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • Liora42

תודה, בודקת.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון