התבאסתי על איזיג׳ט...
-
באתי סופר מוכנה עם יעד ( מנצ’סטר) תאריכים ותפסתי על פתיחת המכירה , אבל המחירים היו ממש יקרים ולא הזמנתי ( רציתי סוף אוגוסט)
יש מצב שזה עוד יירד?
-
מצטרף לבאסה שלך…..
גם אני הגעתי מוכן והתברר ששינו את כל הסקדואל שלהם. שינו את ימי הטיסה וכל מה שתכננתי לא עבד ותוכנית ב’ כבר היתה יקרה מדי.
בקיצור… לא הזמנתי גם. -
כמה זה יקר?
והשאלה מתי הסתכלת, כי שעה אחרי פתיחת המכירה המחירים כבר גבוהים.
בגלל הביקוש ביום המכירה המחירים ממש קופצים, ואז הם ירדו בחזרה, אבל מעל מה שהיה בפתיחה.
ועוד משהו, לילדים המחיר מוזל בחזור לארץ, ובשכלול הכללי זה מוזיל את עלות הכרטיס הממוצע.
לנו שנה שעברה עלה 280 יורו בממוצע לבנא, הלוך למנצ'סטר וחזור מלונדון (שזה מייקר), לזוג +2, וגם 2 מזוודות לכולנו.
-
היי אלון
איזה שינוי איזיג׳ט עשו?
הטיסות תמיד היו בשני וחמישי עם נחיתה בלילה במנצסטר והמראה ממנצסטר בבוקר המאוחר, לא?
המחירים בקו למנצסטר שהוא קוו מאוד מבוקש עם שתי טיסות שבועיות בלבד ועם החשיפה של תאריכי הפתיחה של הטיסות לא יהיו נמוכים. . אין תחרות על היעד....
-
אלון- דווקא הימים והשעות לא השתנו…. ממה שאני ראיתי.
אנחנו טסנו השנה עם ארבעה ילדים למילאנו יצא לנו 1000 יורו לכולם והזמנתי בינואר . בפתיחת המכירה זה היה 300 יורו למנצ’סטר חשבתי שיהיה פחות
-
מצטרפת לבאסה גם אני ציפיתי למחירים טובים למנצ'סטר באוגוסט, וכרגע יקר מאד.
אין עוד אף חברה שטסה לשם ישירות מהארץ?
-
ה low cost זה משהו מאוד מאוד מוגבל כשמדובר ביעדים שאינם וורשה ורוב האנשים לא בנויים על לארוב לפתיחה של המכירה שנה לפני המועד
קניתי עם הפתיחה ב wizz במחיר מצויין זוג כרטיסים ללונדון 250 לכרטיס עם הושבה
שבוע לפני פסח
איזי גט עם הפתיחה עלו כבר 440 דולר 20 פחות מאלעל באותו היום
בדקתי שוב אחרי יומיים אותה טיסה בwizz עולה 650 דולר

בדיוק באותם ימים אלעל ובריטיש עולות כ500 בשעות טובות בהרבה
למה שמישהו יקנה את זה ומה זו הבדיחה זאת low cost ( אני מבינה שהמחירים זולים יותר בפתיחה אבל להגיע למחירים גבוהים משמעותית מהחברות הסדירות שהדיל שווה הרבה יותר ????)
-
כנראה שלא היית ישר בהתחלה
אנחנו קנינו באפליקציה מיד כשנפתח (זוג+3) בסוף אוגוסט ב260 יורו כולל הושבה ומזוודות…
תוך שעה זה קפץ להרכב שלנו מ960 לכולנו ל2688 (לא כולל מזוודות) ועכשיו זה ירד שוב ל 2142
טירוף!!
-
מתי ראיינאייר פותחים את המכירה לקיץ ? -
לאן? לדעתי כבר פתחו, לא? לבאדן באדן יש כרטיסים.
בכל מקרה עם 4 ילדים אפשר לחסוך אם חוזרים מלונדון כי לא משלמים מיסי נמל על הילדים.
-
היי ג’מוס.
אני בדקתי טיסות למילנו ומשם טיסת המשך לאדינבורו. חזור מגלזגו למילנו והמשך לארץ.
הם שינו את הטיסות מימי שני לימי שלישי. כלומר בימי שני לא ניתן לטוס דרך מילנו לאדינבורו. רביעי אפשר. אבללללל הם ביטלו את הטיסה מגלזגו למילנו כך שהחזרה אפשרית רק דרך לוטון שזה מלכתחילה מאד יקר.
בקיצור איזיגט השנה לא יהנו ממני.
תוכנית ב’ פעלה בסדר – טיסות לאדינבורו עם החברה הפינית. -
אלון,
אז אתם חוזרים שנה הבאה לסקוטלנד?? איזה כייף

-
אכן כן דיאנה…
SCOTLAND HEAR WE COME AGAIN -
אלון,
מה זו החברה הפינית?
-
אני אף פעם לא נכנס לאתר של איזיג’ט ישירות, תמיד מחפש במנוע חיפוש טיסות – קאיאק, סקייסקנר וכו’.
אם איזיג’ט תחרותיים (לבורדו בחורף גם הכי זולים וגם הטיסה הישירה היחידה), הם זוכים לבדיקת הצעתם ואולי גם ללקוח, אחרת לא.