ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון בסיאטל

פורום צפון אמריקה
    6
    16
    6706
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נעמי10
      נעמי10 נערך לאחרונה על ידי

מנסה לחפש מלון בסיאטל לקייץ. המחירים מטורפים. נראה לי שנותר על להיות ב- Down town. בכל מקרה אנחנו מתכוונים לשכור רכב. איפה יותר כדאי לקחת מלון ב- Bellevue, באזור Lake union park, או בכלל באזור אחר?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ayeletback
        ayeletback נערך לאחרונה על ידי

ע”פ המלצות בפורום הזמנתי את המלון הזה

Best Western Plus Seattle/Federal Way - Federal Way

לא מאוד רחוק מהעיר, וגם לי יהיה רכב.
        המחירים ב DOWNTOWN מטורפים וניראה לי מוגזם בשביל לעונג ללון שם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • נעמי10

לא מפריע לך, שהו רק 7.8 בבוקינג? אני אף פעם לא לוקחת פחות מ-8.

• nivi doron
            nivi doron נערך לאחרונה על ידי

תבדקי את: Oakwood Seattle South Lake Union

הזמנתי דרך בוקינג. זהו למעשה מלון דירות. היה  – מ ע ו ל ה !!

יש להם חנייה, שזה יתרון נוסף. נמצא עשר דקות מהספייס נידל וכחצי שעה הלכה מפייק מרקט. מאד נוח גם להשתמש בעיר בהובר.

• נעמי10

לצערי, לא זמין בתאריכים שלנו
              • limi14
                limi14 נערך לאחרונה על ידי

טיילנו השנה עם קראוון ולנו בקמפ ב Bellevue.

יש בה חניון P+ R עם תחבורה נוחה לדאונטאון סיאטל כך שתוכלו להשתמש בתחב"צ (אם מתאים כמובן, אני ממליצה כיוון שהחנייה יקרה מאוד ובכלל...הכי כייף להסתובב בעיר בלי רכב).

• נעמי10

תחבורה, הכוונה לאוטובוסים או משהו אחר?

• limi14

כדי להגיע לסיאטל השתמשנו באוטובוסים.

בעיר עצמה יש רכבת עילית (מונורייל) ורכבת תחתית שבמנהרותיה נוסעים גם אוטובוסים.

בתחבורה פנימית כמעט ולא השתמשנו, צעדנו ברגל (על אף העליות המטורפות).

יש גם שאטל חינמי שמוביל מהרציפים למטה לעיר למעלה וחוסך את העליות, גם בו לא השתמשנו.

עיר נפלאה, מקווה שיש לכם זמן לקחת אותה בנחת.

• נעמי10

תודה על כל המידע. אנחנו גם אוהבים ללכת המון ברגל. העניין הוא שנהיה עם אישה בת 80, שנכון להיום הולכת מצוין, אבל אני רוצה להתכונן לכל הסנריואים. כמה זמן, לדעתך צריך כדי לקחת את העיר בנחת? אנחנו יוצאים מסיאטל לקרוז לאלסקה. נגיע לסיאטל 3 ימים לפני הקרוז אחר הצהריים. חוזרים כשבוע אחרי שחוזרים מהקרוז. מנסה להבין כמה ימים סה”כ להשאיר לסיאטל וכמה ימים לצאת מחוץ לעיר. גם עדיין לא ממש ברור לי לאן. אנחנו לא אוהבים להחליף הרבה מקומות לינה וגם האופציה של קרואן היא לא בשבילנו. לא אוהבים לישון בכל מיני חורים שאין בהם כלום. אוהבים מאוד טבע, אבל לא רק. אוהבים שילוב. גם טבע, אבל גם מקום שיש בו איפה להסתובב בערב או שיש בו מוזיאונים או דברים אחרים לעשות (לא אקסטרים). אשמח לכל תובנה.

• white
                        white נערך לאחרונה על ידי

היינו השנה(זוג) 2 לילות בתחילת אוגוסט, במלון HOTEL 116 ב- BELLEVUE. 

מלון נחמד כולל ארוחת בוקר סבירה..חנייה חינם. שלמנו כ-430$ לשני הלילות כולל מיסים וארוחת הבוקר.

• ayeletback
                          ayeletback נערך לאחרונה על ידי

נעמי קיבלתי המלצות על המלון פה בפורום לכן לא הפריע לי הציון בבוקינג

• limi14

הי נעמי,

ההרכב המשפחתי שלכם משנה, לדעתי, את כל התמונה.

כיוון שבשנה שעברה נסעתי עם אמי לבירה אירופית אני מרשה לעצמי להמליץ על מלון במרכז סיאטל, גם כשעלותו גבוהה בהרבה.

מלון כזה יאפשר מנוחת צהריים, התפצלות וכד'.

טיול בעיר מתיש מאוד, הרבה יותר מאשר טיולי טבע, ומלון מרוחק יקשה עליכם מאוד.

על כן חוזרת בי מהמלצותי הקודמות ומציעה לחפד מלון קרוב לאמצעי תחבורה ושיש בו גם חנייה לרכב.

לגבי טיולי טבע - סיאטל נמצאת במרכזה (במונחים אמריקאיים....) של שמורת טבע עצומה.

ממזרח נורת' קסקייד המדהימה, מדרום הר ריינייר וסנט הלנס וממערב אולימפיק פארק.

מה מסגרת הזמן העומדת לרשותכם?

לימור

• נעמי10

אני התכוונתי לקחת מלון במרכז, גם אם המחיר גבוה. הנקודה היא, שלא תיארתי לעצמי, שעד כדי כך גבוה. בכל מקרה נהיה עם רכב צמוד. בעלי מסתדר לנהוג בכל מקום. הבעיה היא יותר חניות. הנקודה היא, שמכל מיני סיבות רפואיות ואחרות, אנחנו גם לא מתפשרים על מרחב ונוחות וגם מאוד חשוב לנו להיות במלון שנחמד להיות בו. כמו שציינתי למעלה, המטרה העיקרית של הטיול היא קרוז לאלסקה. אנחנו נגיע לסיאטל יומיים וחצי לפני הקרוז. בזמן הזה נרצה לטייל במרכז סיאטל, אבל גם לנסוע לאיזה מרכז קניות, להשלמות לפני הקרוז. אחרי הקרוז יש לנו 7.5 ימים. 

שמתי עיין על מלון שנקרא Residence inn by Marriot . Seattle downtown/union lake המיקום נראה לי סביר בדרום לייק יוניון, ממש צמוד לו. גם זה, עדיין יחסית מרכז וגם יש תחבורה ציבורית אוטובוסים ורכבת קלה ממש ליד המלון. גם מתאים לנו, שיש שם דירות קטנות של 2 חדרים וסלון מטבח ו- 2 חדרי אמבטיה, כך שכולנו  יכולים להיות ביחד. המחיר יחסית סביר, רק החניה עולה 35 דולר ליום. אולי נפצל לינות כי גם נרצה לטיל למקומות שהם קצת מחוץ לסיאטל, כמו מרכז המבקרים של בואינג וכו׳

• all taken
                                all taken נערך לאחרונה על ידי

לפצל לינות – אלא אם חסכון עצום בכסף ו/או ממש מיקום רחוק – זה אל שווה, גם מבחינת הטרטור, גם מבחינת הזמן שמבוזבז, לארוז הכל, להסתובב עם הדברים באוטו עד שאפשר צ’ק אין במלון הבא….

אם אתם מדברים רק על 2-3 לילות בסיאטל ומוכנים לשלם לשני לילות את המחיר הגבוה –אישית לא היתי מחליפה ללילה השלישי….

• נעמי10

פיצול יש לנו בכל מקרה, כי לפני הקרוז נשהה 3 לילות במלון אחד. אחרי הקרוז, נרצה להמשיך להיות בסיאטל כי לא נספיק את הכל לפני, השאלה היא אם נחזור לאותו מלון, או שנחפש משהו יותר בפריפריה, שיתאים לנו גם לטיולים מחוץ לסיאטל.

• all taken
                                    all taken נערך לאחרונה על ידי

חשבתי שהתכוונתם לפצל את אותה תקופה, שני מלונות שונים בזמנים שונים זה אפילו עדיף….

• 1 / 1
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון