שוק לילה וולאלוט (wolalot) מרקט בצ'אנג מאי?
-
לפי מה שאני מבינה, מדובר בשוק תאילנדי אותנטי שבו המחירים זולים במיוחד. האם מישהו מכיר או יודע האם מוכרים שם גם פריטים מערביים (בגדים, תיקים, משקפי שמש וכד') בדומה לשוק הלילה? -
שוק לילה וולאלוט (wolalot) מרקט בצ'אנג מאי?ערב טוב
הייתי בשוק.לא זוכר אם היו דברים מערביים.ואם יש וזה יותר זול,זה יתבטא בגרושים.אני כן זוכר שוק תאי אותנטי שבו קניתי פריטים תאילנדיים במחירים מגוחכים וקיבלתי יחס חם מבעלי הבסטות מכיוון שאין שם הרבה תיירים.
ארז -
שוק לילה וולאלוט (wolalot) מרקט בצ'אנג מאי?avi, מוותיקי הפורום תמיד סיפר על שוק זה, אני מצאתי אותו במיקרה, בלי ממש לחפש, הוא נמצא ממש אחורי השוק הלילה באחד הרחובות, הוא במתחם הרבה יותר קטן, האמת, לשווקים אני לא הולכת עם רשימה מסודרת של קניות, מה שמוצאת, מוצאת...
אבל שם קניתי פשאמה אמיתית 100%, יפיפיה, וסווצ'ר ב5 ש"ח
יש גם סחורה שמוכרים מהריצפה, קצת חנויות, אוכל, לא זוכרת בדיוק מה מוכרים, אבל אין שם את כל העבודות עץ למיניהם, כנראה זה לתיירים
-
שוק לילה וולאלוט (wolalot) ? לא, זה שוק יוםמתפרס על שטח גדול, כמה רחובות וחלקו מקורה.
באחד האגפים תוכלי למצוא גם את הפרחים האלה.
-
שוק לילה וולאלוט (wolalot) ? לא, זה שוק יוםארז, שושי ויוסי, תודה רבה! נשמע מעניין, אחפש אותו. מישהו יודע להסביר איפה הוא נמצא? הבנתי שמאחורי שוק הלילה, אבל לאיזה כיוון? זה קרוב? -
שוק לילה וולאלוט (wolalot) ? לא, זה שוק יוםהוא לא מאחורי שוק הלילה אלא במרחק של כמה רחובות, גם אין מה לעשות שם בלילה. כל נהג טוקטוק ידע לקחת אותך לשם, שוק מאוד נחמד. -
שלמהאז לאן אני יגעתי?
עד היום הייתי בטוחה שזה השוק
זה היה בשעות הערב, ממש ממרכז השוק הלילה, מאחור יש שוק נוסף, שונה לגמרי מהשוק הלילה, לא היה שם כל העבודות מעץ, וכל מיני כאלה, רק בגדים, מקומות לאכול, והיה זול מאוד.
-
שוק לילה וולאלוט (wolalot) מרקט בצ'אנג מאי?הי רוויטל
שם השוק הוא Wororot Market ולא כפי שרשמת , שוק תאילנדי אותנטי , ירקות פירות וכל השאר , אפילו ראשי חזיר תלויים .
נמצא אחרי שוק הפרחים .כל נהג מכיר . -
שוק לילה וולאלוט (wolalot) ? לא, זה שוק יום -
שוק לילה וולאלוט (wolalot) מרקט בצ'אנג מאי?
http://www.ab-home.net/warorotmarketchiangmai/
הייתי מגיעה לשם ולו רק בגלל הסחלבים!!!
רויטל, על כל מיקרה, אם תראי, שיוצא רחוב ויש שוק נוסף ושונה, מאחורי הרחוב של שוק הלילה, כנסו לראות... -
שוק לילה וולאלוט (wolalot) ? לא, זה שוק יוםסמיסו, איזה תיאבון עשית לי עכשיו... נראה לי שבתאילנד אני לא אפסיק לאכול...
לפי מה שכתוב בסיום הסרטון, התעלומה נפתרה: זה כנראה פתוח 24 שעות ביממה, אז כנראה שזה בכל זאת השוק שבו היית שושי. גם לפי הסרטון זה נראה שצולם בערב.
תודה על תיקון השם רוזן, משום מה בהרבה מקומות זה הופיע כמו שכתבתי (אולי בגלל הקטע של ה- ר' וה- ל'). -
שוק לילה וולאלוט (wolalot) מרקט בצ'אנג מאי?אחפש שושי, ולו רק בשביל פאשמינה אמיתית...
-
שוק ואררוטאני שמח שהסרטים שלי מעניינים
בכלל לא זכור לי שהעלתי את זה ליוטיוב,רק לפייסבוק....
אבל זה היה ניסיון ראשון עם המצלמת וידאו החדשה-בקרוב יהיה עוד,
ושאני אדע להשתלט על עוד תוכנות עריכה טובות יותר יהיה גם גרסאות תלת מימד לכל סירטון:lol:
מצ''ב מפה של מיקום יחסי של השוק.
-
שוק ואררוטתודה רבה גל! -
שוק ואררוטגל הסרט הבא ישירות לאוסקר...