מחפש הצעות למסלול לאזור הזה...מצב תמונה
-
מועד הטיול תחילת אפריל לשבועיים וקצת.
נוחתים וחוזרים מניו יורק עם ארבעה ילדים הגדול בן 15.
את צפון מזרח ודרום המזרח כבר עשינו לכן על המערב נוותר הפעם בגלל ששבועים לטעמנו לא מספיקים..
אז גם בגלל האמור לעיל וגם מזג אוויר לא צפוי באפריל … החלטנו לקחת את האזור מדרום מערב לניו יורק.. כפי שסימנתי בתמונה.
מציין שבוושינגטון dc כבר היינו...
אין לנו בעיה של נסיעות אבל ברכב בלבד ללא טיסות פנים… מחפשים רק אטרקציות נחמדות בדרך… טיול באיזי מבלי לסמן וי על כל מיני מלכודות דבש לתיירים.

-
אפריל זה זמן אידיאלי לטיול בדרום-מרכז ארה”ב. טקסס – לואיזיאנה למשל. הכל ירוק והטבע בשיאו.
-
עמיחי13,
תוכל לפרט ?
מסלול ?
אפשרי ללא טיסות פנים רק רכב ?
-
אין לי מסלול מוכן כי ביקרתי באזורים האלה פעמים רבות, כל פעם בחלק אחר. בפעם האחרונה שהייתי ביקרתי בחלק בבין אוסטין לסן אנטוניו – כתבתי על הביקור בבלוג שלי (קישור בחתימה).
כמובן שאפשר לבנות מסלול באזורים האלה לשבועיים – מסלול שמקיף את סן אנטוניו ואוסטין, עובר דרך יוסטון לכיוון ניו אורלינס.
באפריל הטבע באזור האפלצ’ים (שאותו סימנת) עדיין לא במיטבו.
-
אנחנו חזרנו בקיץ מטיול שבועיים שכלל 4 מוקדים- סנט לואיס, הרי הסמוקיז, אטלנטה ואורלנדו. סנט לואיס זה קצת תוספת לעיגול שלכם, ואורלנו דרומה מדי.. אילו היה לי עוד זמן הייתי מכניס גם את שננדואה ועוצר בנשוויל.. ובכלל אפשר לעשות עצירות יותר קטנות או להאריך שהות במקומות- לנו היה שם דברים מסוימים שרצינו..
אני עדיין מקווה להצליח לעלות איזה סיכום מקוצר על הטיול… אבל באזור שהגדרת בהחלט אפשרי ( ואין לי מושג אם מזג האוויר מתאים...)
-
-
אין שום דבר לא טוב מספיק במזג האוויר בזמן הזה. ההתייחסות שלי הייתה לטבע.
בתחילת אפריל, במיוחד במקומות הגבוהים, העצים עוד לא התעוררו מתרדמת החורף, רוב העצים ערומים מעלים וגם רוב הצמחיה הנמוכה עדיין לא ירוקה ופורחת. מצרף לכאן כמה תמונות מאזור שננדואה מאזור תחילת אפריל.
המלצתי על טקסס + לואיזיאנה, בעיקר בגלל ששם אפריל זו העונה הכי טובה, והטבע נמצא בשיא.
-
לא היה אפשר לתת הסבר טוב יותר
אם כי לנו הישראלים, גם הנוף “הערום” של העצים – יכול להיות מעניין
-
השאלה אם נסיעה עד לטקסס + לואיזיאנה של יותר מ 20 שעות מ jfk היא לא יותר מידי ?
-
עשינו הקיץ מסלול מקסים באזור. יצאנו מאטלנטה לצ’טנוגה, משם לסמוקי מאונטנס, לעירות פיג’ן פורג’ וגטלינבור, שמלאות באטרקציות, משם לצ’ירוקי וחזרה לאטלנטה, רק שאין לי מושג מה קורה שם באפריל, במיוחד בסמוקי מאונטנס. אנחנו היינו בסוף יוני.
-
לדעתי אם הולכים על המסלול הדרומי לא כדאי לנסוע 20 שעות מ JFK. עדיף לטוס – הלוך לטקסס וחזור מלואיזיאנה. אגב בבלוג שלי כתבתי סיפור של טיול שלנו בטקסס בין אוסטין לסן אנטוניו, באפריל.