סוף עידן התמימות
-
שלומות לכולם,
התלבטתי מאוד אם לפתוח את האשכול הזה.
מצד אחד, כך חשבתי, למה לפגוע בתחושת האושר המפעפעת באנשים כה טובים בעת שהם חוזים בכמות הצפיות באשכולות המשובחים שלהם.
מצד שני, אמרתי לעצמי, מדובר בקבוצה איכותית של אנשים אינטילגנטיים שיעדיפו שלא לעצום עיניים ולא לאפשר לקרקס שמתנהל פה מזה זמן כה רב – להמשך.
וכעת לחדשות הישנות -
מזה זמן ארוך מאוד מאוד שאין כל קשר ולו קלוש שבקלושים בין מספר הכניסות לאשכולות והצפיות בהם למונה הצפיות שאחת לפרק זמן פורץ בדהרה מטורפת במקצבים בדיוניים.
הדבר נכון לגמרי אגב גם לגבי האשכול שאני עצמי פרסמתי וסיימתי להעלות לפני זמן קצר.
לא אחת ולא שתיים שהופיעו כאן אמירות והתראות בנושא אבל הנהלת האתר מתעלמת מהן ואיני יכול להמנע מתחושה או מחשש שהעניין מכוון.
אני חושב שהגיעה העת לעצור ולהפסיק את זריית החול בעיניים הזאת ולתת לכותבים ולקוראים כאן את הכבוד המינימאלי המגיע להם!!
אני קורא שוב למנהלי האתר – הפסיקו את התופעה הפסולה והמבזה הזאת ויפה שעה אחת קודם!
שמוליק
-
ערב טוב שמוליק!!!
גם אני תהיתי בימים האחרונים לגבי מספר הצפיות באשכול שלי ובשל האחרים המתפרסמים כאן בפורום.
זה היה לי מאד חשוד שכן זו אינה הכתבה הראשונה שאני כותבת כאן, ומעולם לא הגיעה למספרים הבלתי הגיוניים שהגיעה כתבה שלי הפעם. ולא רק זאת, ספק אם חברי פורום משפחות בכלל מתעניינים ביעד כמו אלסקה והרוקיס הקנדיים ובכל זאת המספר הרקיע שחקים.
התעוררתי פעמיים בלילה בשעה שלוש כדי לבחון אם אני אכנס לאשכול הזה ואצא מיידית האם ייספר לי כאחד או יותר. להפתעתי הרבה זה נספר כאחד
אם כך, המסקנה שלי היא שכנראה כשנכנסים אחרים לאשכול אולי זה נספר כיותר מאחד.
זה מריח שזה נועד עבור המפרסמים ולא עבורנו שנתבשם מהמספרים הפנטסטיים. אבל אין לי הוכחות לכך חוץ מזה שלא נראה לי הגיוני.
רחל לבון
-
יפה אמרת שמוליק,
הרי ברור שאין קשר בין מונה הצפיות למציאות…
תהיה המטרה לכך מסחרית או סתם תקלה באתר, לי באופן אישי, כמשתתפת קבועה שקוראת בפורום, או שכשאני עצמי כותבת סיפור טיול , לא חשוב בכלל מדד הצפיות.
כן חשובות לי התגובות , שעוזרות לי להמשיך בכתיבה ומעניקות לי את הידיעה שאני לא לבד כותבת לעצמי ושיש מי שזה מעניין אותו , משמש לו כטריגר או נתרם מהמידע וממה שאני משתפת, ולפעמים מספיק שיש אחד כזה…
השנה אני הייתי האחת הזאת שחלמה והגיעה לילוסטון בעקבות הסיפור והבלוג של איריס.
-
האמת שאני בכלל לא שמה לב למדד הזה. רק עכשיו שכתבת הצצתי וראיתי את מספרי האבסורד הללו.
גם אותי ( כמו עדי ) מעניינות התגובות כשאני כותבת סיפור.
והתשובות שאני שואלת שאלה -
גם אני תהיתי לגבי מספר הכניסות, שנראה לי באמת מוגזם לחלוטין. דיברתי על כך עם בן הזוג וניסינו להבין אם אכן המספר אמיתי.
מודה, שעקב מיעוט התגובות, מספר הכניסות אכן משחק תפקיד, כי כידוע לכתוב סיפור דרך הוא עניין הגוזל זמן רב, ואם לא מתעניינים, אז חבל על הזמן של כולם…
לכן, הייתי מאוד רוצה שמספר הכניסות אכן ישקף נאמנה את מספר הקוראים – שלא נשלה את עצמינו.
מצטרפת לקריאה למנהלי האתר לתקן אם נדרש לתקן – ולתת לנו מידע אמיתי על מספר הכניסות.
-
הנושא הועבר (ולא פעם ראשונה כידוע) אל הנהלת האתר בבקשה לתשובה בנושא מונה הציפיות.
במסגרת אין ספור התקלות זו עוד אחת.
הועבר בעבר- הועבר שוב היום.
מקווה לתגובה ובעיקר מקווה לפיתרון הסוגיה.
-
אומר את הדברים הבאים (והם בשמי בלבד)
בפורום משפחות יש בסה”כ עד כ300 קוראים לשרשורים המענינים. לשרשורים הפחות מענינים, פחות ממאה.
גם כמות התגובות היומיות בכל הפורומים, אינה עולה בקנה ישר עם המספר המתפרסם יום יום מטעם האתר (האתר ‘מגזים בערך ב300%)
אותנו המפרסמים סיפורי טיולים, המגיבים והקוראים הפסיביים, בעצם המספרים הללו אינם צריכים (ולפחות אישית) לעניין. מה אכפת לי אם קראו שרשור זה או אחר משלי 4000 קוראים או רק 4?
את מי זה כן מעניין (או צריך לעניין?) את המפרסמים.
ככל שהאתר יראה כניסות רבות יותר, הוא יקבל גמול גבוה יותר.
זו בדיוק הסיבה שאתם (העוקבים באופן צמוד וקבוע) רואים את התופעה המשונה הזו. פורסם פוסט, הוא זכה ל250 צפיות וביום שלאחריו, הפוסט השני בשרשור, ‘זכה’ פתאום ב3428 צפיות נוספות.
זהו בסה”כ תרגיל שיווקי שבא להסתיר את המספר האמיתי של הצופים בכל פרסום ואיני רואה צורך מהמשתתפים כאן ‘להתרגש’ או חלילה ‘להתעצבן. איני צופה שבעתיד ישתנה משהו. זו מדיניות, זו אינה תקלה!
-
שלום שמוליק וקוראי הפורום
בעבר סיפור טוב היה מצליח להגיע (אם הוא מתמשך) לעשרות בודדות של אלפים
סיפור לא מתמשך היה מגיע ל-10,000 כניסות
כמות הכותבים ירדה וזה הופך את הנושא לעוד יותר לא הגיוני וסביר ואולי זה גם הסיבה למיעוט הכותבים.
רחל שפתחה את שירשור אלסקה מיד היו לה כמה אלפי כניסות (היום עומד על מעל רבע מיליון כניסות), כאילו כל עם ישראל רוצה להמיר את החופשה מאנטליה או רודוס לאלסקה!!
שתבדוק את עצמה הנהלת האתר ע”מ להפכו לאמין ולנסות לשמור על הכותבים הקבועים. כי בדרך הזאת רק מוציאים את החשק מן האתר
צביקה
-
כדי לדעת שאין קשר בין מספר הכניסות כפי שהאתר מדווח למספר האמיתי לא צריך ללכת רחוק.
התחלתי לכתוב בבלוג שלי פוסט על הטיול שלנו באתונה. בשלב הזה אני עוד בתהליך כתיבה ולכן הפוסט הוא פרטי. כלומר רק אני יכול לגשת אליו.
משאיר לך לנחש מה כמות הצפיות של הפוסט שמדווחת לי באתר על הפוסט הזה…
כמו שכתבו אחרים כאן – זה לא משנה כמה מדווח כמות הכניסות. מה שמשנה בשירשורי סיפורים אלה התגובות לסיפור.
-
שמוליק ביאסת
אז מה סיפור מוסקבה שלי לא הגיע ל105000 קוראים???? באסה…
)בינינו אם נכנסו 2000 אז אני מרוצה,במיוחד שמתוכם 500 זה כניסות שלי)......
-
הדבר היחיד "שמטריד" אותי במספר הצפיות לאשכול מסוים הוא שאלפי אנשים צופים בפוסט מסוים.....ואין ולו תגובה אחת בלבד. לא מוזר?!
-
לי יש 10 צפיות על פוסט פרטי (שהתחלתי לכתוב ואז החלטתי שאין טעם לפרסם אותו). הנחתי שמדובר בצפיות של מנהלי האתר.
מה שבעיקר מפריע לי זה שלא הצלחתי למצוא אופציה למחוק את הפוסט הזה.
אין לי מושג לגבי מד הצפיות בהודעות בפורומים, כי אני מעדיפה תצוגה מדורגת, אבל מספר הקוראים בשאר הפוסטים שלי בבלוג הוא יחסית סביר והגיוני. אם אכן מדובר בקוראים פיקטיבים, מצבי ממש גרוע ואפילו מביך

לגבי הבלוגים, צריך לקחת בחשבון שחלק מהקוראים לא מגיעים לבלוג דרך הפורומים של האתר אלא דרך גוגל. כשאני מחפשת בגוגל מידע על אזור תיירותי כלשהו, התוצאה הראשונה שתמיד אקבל תהיה בלוג או שרשור מאתר “למטייל”.
-
אם כבר מדברים על סוף עידן התמימות, אז אצלי נגמר העידן שבו חשבתי שמישהו באמת עובד ומתקן בעיות בפורומים. כנראה שהעניין בעייתי מבחינת ההשקעה מול הרווחיות, ולכן כדאי להסכין גם עם העובדה שהפניה הנרגשת להנהלה לא תיענה.
הפורומים מלאים בעיות טכניות, הקריאה והכתיבה פחות ופחות נוחות, והסיבה היחידה שאנשים נשארים כאן היא הקהילה המוצלחת כל כך, או כדבריך שמוליק "קבוצה איכותית של אנשים אינטיליגנטים"

מה שהכי חבל, זה שבקצב הזה הנהלת האתר פשוט תחליט יום אחד לסגור לגמרי את הפורומים, וכל הקהילה תלך לאיבוד. אני מקווה שאפשר יהיה למצוא כוכב לכת חליפי לפני הקריסה. אני משוללי הפייסבוק, ולכן זאת לא נראית לי אופציה.

-
שלום לכולם,
כמה נקודות שחשוב שתדעו:
1. ראשית כל, ישנן באינטרנט והפורומים בכללן צפיות של יוניקים וצפיות כלליות. יוניק הוא משתמש “יוניקים הם מספר המבקרים הייחודיים שביקרו באתר רק פעם אחת במהלך פרק זמן מוגדר". בנוסף יש צפיות כלליות וגם הן נספרות. יכול להיות משתמש אחד שביקר בשרשור שלו מספר פעמים וכל צפייה תיספר.
2. במצב של תצוגה שטוחה, כשעמוד של שרשור שלם נחשף לצופה, זה נספר צפיה על כל הודעה בנפרד גם (שזה הגיוני). בכל פעם שמישהו נחשף להודעה בצורה כזו או אחרת, לאו דווקא על גבי עמוד הפורום הראשי זה נחשב צפייה, בכל צומת אפשרי במערכת הפורומים. כמו כן, מספר הצפיות זה שריד ארכיאולוגי מיום קום המערכת ולמען האמת אנו שוקלים בכובד ראש להורידו מתצוגה. שבעבר זה מספר שהיה נחשב למשמעותי אך כיום מספר הצפיות בפלטפורמת הפורום נחשב לנתון משני וזאת עובדה.
3. וחשוב מכל חברים ואני לא יכולה להדגיש זאת מספיק. אין כאן שום תאוריות קונספירציה ושום תעלול או תרגיל שיווקי. מפרסמים כיום לא מסתכלים על מספרי החשיפות שכתובים בהודעות הפורום, אלא נסמכים על מערכת שנקראת "גוגל אנליטיקס", שהיא צד שלישי שמוסכם בתעשיית האינטרנט ככזו שמספקת את הנתונים לכל אתר ואתר. אם אינכם מאמינים לדבריי אתם מוזמנים לקרוא על כך ברחבי הרשת.
בנימה אישית צר לי וכואב לי לקרוא דברים כה קשים ומופרכים על אתר שאני אוהבת ועל הנהלה וצוות שעושים לילות כימים לשפר אותו כל הזמן. נכון מערכת הפורומים ישנה ולעתים מקרטעת אבל כשהאלטרנטיבה כרגע היא להתחיל מחדש את ההיסטוריה ולוותר על גישה מיידית לידע העצום שנאגר כאן, שיהיה נגיש רק בארכיון, אנו בוחרים לשמר אותה ככל האפשר במחיר שאנו יודעים שיש תקלות בלתי צפויות ושלוקח לא מעט זמן לתקנן.
כאמור אנו נבחן את האפשרות להסיר את מספר הצפיות כליל ונקבל החלטה בהתאם. בינתיים אני מציעה שתסירו דאגה מליבכם ואל תדירו שינה מעיניכם אין כאן שום נסיון לנפח שום נתון על "גבכם" וזאת אני אומרת בלב שלם ובאמונה רבה בשקיפות המערכת.
בברכה
לירון
מערכת האתר
-
היי לירון !
- אם זה נכון מה שכתבת, אולי זאת הבעיה :
“ בנימה אישית צר לי וכואב לי לקרוא דברים כה קשים ומופרכים על אתר שאני אוהבת ועל הנהלה וצוות שעושים ימים כלילות לשפר אותו כל הזמן. נכון מערכת הפורומים …”
- אם היו עושים לילות כימים, אולי המצב היה משתפר !

נ”ב :
- גם אני עדיין אוהב את האתר ולא הולך לרעות בשדות זרים למרות התקלות המרגיזות לפעמים !
- מספר הנקודות והצפיות ממש לא מעניינות אותי, רק המידע שאני מפרסם ובשביל זה התכנסנו כאן ! השאר זה רק רעשי רקע !
-
ערב טוב,
ראשית, אני מבקש להודות לכל מי שטרחו והקדישו מזמנם לאשכול הזה.
אנא סילחו לי על שלא אתייחס (כמנהגי באשכולות חביבים יותר) לכל אחת ואחד מחברות וחברי הפורום – בנפרד, אלא למכלול הדברים.
ועוד הקדמה אחת חשובה בעיני –
כפי שגם כתבתי, לא כיוונתי חלילה לפגוע בכל אותן כותבות וכותבים נפלאים ובאשכולות המשובחים באמת שפורסמו כאן והיו נתונים למתקפת מונה הצפיות השיקרי בעליל (כך למשל האשכול היפהיפה של רחל אודות אלסקה והרוקיס, האשכול המקסים של פמילי 5 אודות הטיול המשפחתי המרגש באלפים והאשכול הנהדר כתמיד של דני אודות מוסקבה).
עיוותי המונה לא גורעים כהוא זה מכל אותם אשכולות.
הדגשתי הרי שאף אני עצמי הייתי בין אלה שאותו מונה משתולל הכה בהם.
באשר לשאלת חשיבות מונה הצפיות –
כפי שגם עולה ממה שנכתב כאן – לחלקנו המונה לא חשוב, אבל לחלקנו – דווקא כן.
איש איש ושיקוליו בבואו לפרסם כאן את סיפור הטיול שלו.
לעיתים הטעם היחיד הוא הרצון ליצור ולייצר זכרון משפחתי.
לעיתים רוצים המפרסמים לחלוק את חוויותיהם ובכך לשוב ‘ולחיות’ את הטיול וגם להעשיר את חוויות הבאים אחריהם.
לעיתים מספר שיקולים משמשים בערבוביה.
ואולם – דבר אחד בטוח –
ישנם כאן כאלה שבכל זאת ייחסו ועדיין מייחסים ערך לאותו מונה – ככלי וכאינדקציה למידת העניין שסיפורם מעורר – ככלי שמספק פידבק (כאשר לעיתים אין כמעט אחר) וודאי ככלי השוואתי בהקשר הזה.
כבר דובר רבות על ערכן של תגובות עבור רבים מהכותבים, אך מה לעשות שלא כל הקוראים מגיבים – לעיתים אף לא מיעוטם – ומה לעשות שיש בין הכותבים כאלה שזקוקים כפי שהם כותבים לאנרגיה אותה הם שואבים מהידיעה כי יש שקוראים את מה שהם כותבים, גם אם מדובר בקוראים שקטים.
זה היה תפקידו של מונה הצפיות לאורך השנים.
בכל מקרה – ואף אילו לא היה כותב אחד כזה שהמונה חשוב לו או מעניין אותו –וודאי שאין הדבר מצדיק הצגת נתונים חסרי שחר ומופרכים, יהיה השימוש שנעשה או שלא נעשה בהם אשר יהיה.
יונית –
אני די משוכנע שכתבתי בבירור עת הפניתי את התלונות להנהלת האתר (ולא להנהלת הפורום), וכך גם עלה מתגובתך, אך בכל זאת אני מוצא לנכון להדגיש את הדברים –
התלונה לא כוונה בשום דרך ואופן אלייך כמובן.
לא היה לי ספק לרגע שהתלונות שנשלחו אלייך בנושא – הועברו הלאה להנהלת האתר – בדיוק כפי שכתבת שנעשה.
וכעת לעיקר –
לירון –
האמת חייבת להאמר שקראתי ושבתי וקראתי את תגובתך ודי נעצבתי.
עשי עם כולנו חסד ותני לנו מעט קרדיט.
אנשים מבלים כאן שנים ארוכות.
מונה צפייה קיים כאן שנים ארוכות.
אנחנו יודעים מה הוא סופר ואיך הוא סופר.
שנים ארוכות הוא ספר נכון ואיש לא התלונן.
שנים ארוכות הוא שימש לצרכים שמניתי לעיל.
והנה – דווקא אחרי שכולכם עושים ימים כלילות – המונה לא סתם מזייף. הוא משתולל בצורה פראית.
התופעה קיימת חודשים ארוכים ולמען האמת – מעבר לכך.
כל מי שעיניו בראשו, כל מי שנמצא בצוות האתר – לא יכל בשום פנים ואופן שלא להבחין בכך ולדעת על הבעייה, וגם אם החליט לעצום את עיניו – הרי התלונות בנושא זה שבו ונשמעו.
אז לא רק שלא היה מענה, לא רק שהיתה התעלמות מזלזלת ולא רק שלא היה פתרון – ההיפך הוא הנכון.
הבעייה הולכת ומחריפה עד שהגיעה למימדי אבסורד.
די לראות את נתוני הצפייה באשכול הזה ממש!!
(אשכולות משובחים וארוכים מהעבר הלא רחוק לא הגיעו למחצית ואף לא לשליש מכמות הצפיות של האשכול בן היום הזה)
ועוד דבר מעניין –
זה לא קורה כל הזמן.
ישנם ימים / שעות בהם לפתע הכל חוזר לתיקנו – עד ההתפרצות המוטרפת הבאה.
מה ההסבר הטכנולוגי לזה?
המונה כאותו גולם מפראג התעורר לחיים עצמאיים ועושה כרצונו – יום כן ויום לא?
אז ציפיתי, באמת שציפיתי - למצוא איזה הסבר בכל מה שכתבת –
איך זה היה בסדר פעם באותו עידן עתיק ולא חדשני? המונה ידע לספור ושכח?
מדוע זה לא בסדר עכשיו – דווקא אחרי שמתקדמים ועושים ימים כלילות?
מדוע במשך חודשים ארוכים ארוכים איש לא מטפל בזה?
מדוע במשך חודשים ארוכים ארוכים – על אף תלונות חוזרות ונשנות – איש לא מוצא לנכון לבוא לכאן ולהסביר, לענות, להתייחס במינימום של כבוד לאנשים שנמצאים כאן?
ולסיום – כתבת כך –
“בנימה אישית צר לי וכואב לי לקרוא דברים כה קשים ומופרכים על אתר שאני אוהבת ועל הנהלה וצוות שעושים לילות כימים לשפר אותו כל הזמן”.
אז אני מבקש לענות לך גם כן בנימה אישית –
קשה לי להעלות על דעתי מקרים בהם לא חשתי אמפתיה נוכח אמירות כאלה.
הפעם הזאת היא הכי קרובה לכך, לצערי העמוק.
למה לא צר לך וכואב לך על כך שאנשים מתלוננים שוב ושוב ולא זוכים, פעמים רבות, לשום התייחסות ומענה (אפילו באשכולות הייעודיים לכך) ?
למה לא צר לך על העדר מוחלט של שקיפות מצד הנהלת האתר?
למה לא צר לך על תחושות עלבון ותסכול אמיתיות שמביעים כאן פעם אחר פעם אנשים טובים ומיוחדים שהפכו את האתר הזה למה שהוא?
למה כעת – כאשר חודשים על גבי חודשים – אתם אחראים לפרסום נתונים כאן באתר שהם חסרי שחר ומופרכים – את מתפלאת שמתעוררים חשדות וחששות כמו אלה שהובעו כאן על ידי מספר כותבים?
למה במקום לחוש צער וכאב – לא תחליטו סוף סוף להתייחס יותר ברצינות ובכבוד למי שנמצאים כאן ואוהבים את המקום הזה לא פחות ממך?
גם אם לטעמכם יש דברים שלא ניתן לתקנם (וסורי אבל אני באמת מאוד מאוד סקפטי בעניין הזה בנוגע לחלק לא קטן של התלונות שהועלו ובטח בעניין הזה של המונה) – אז תגידו את זה. בזמן. ביושר. בשקיפות.
מי שעוד נשארו כאן לא מצפים להרבה. בכלל בכלל לא.
הם גם יודעים להוקיר תודה.
הם רק מבקשים שיתייחסו אליהם במינימום של מינימום של רצינות וכבוד הדדי לעומת האופן שבו הם מתייחסים לאתר.
ואחרון – אני כשלעצמי לא מצפה לתשובה. אני מצפה למעשים.
אם זה לא יקרה – תוכלו אולי לנשום לרווחה. כבר לא יהיה גם מי שיתלונן.
שמוליק
-
שמוליק ידידי
קראתי את הפתיח שלך והתעצלתי לקרוא איך האשכול הזה התפתח
רק דבר אחד יש לי להגיד בנושא
אני מזמן כבר לא סופר את למטייל . קל וחומר את הסטטיסטיקה שלהם.
בעידן של היום , יש מקומות הרבה יותר מעניינים , תרתי משמע.
-
היי,
האתר הזה הייה בית לרבים מאיתנו וחלק מאיתנו עדיין רואים בו בית.
יש בו אוצר בלום של ידע והמלצות שעזרו לנו רבותולאחרים ,וייתכן שעוד יעזור רבות.
אני חושב שיש מקום להודות למנהלי האתר על מה שיש ,גם אם יש טענות וגם אם חלקנו מאוכזב לעיתים ומוצא את עצמו במקומות אחרים.
-
שמוליק אני מאד מעריך אותך אבל פייר קשה לי להבין על מה אתה מלין.?
מה מפריע לך המונה הזה? בחיים לא הסתכלתי עליו כלל עד שהפנית את תשומת ליבי ויש לי הרגשה שכך הרוב המוחלט של המשתתפים.
גם אני פרסמתי כמה סיפורים בעבר ואף פעם לא הסתכלתי עליו. כן חשובות התגובות והן המעניינות והחשובות.מצידי שיורידו את המונה הזה.
לג'מוס לא ברור לי מה החלופות שאתה מציין ומה האי רלבנטיות של הפורום.לא מעניין אותך הפורום אל תיכנס.
אני גולש לא מעט בפייסבוק ורמת הדיונים שם ואיכות הסיפורים לא מגיעה לעשירית מפורום למטייל ושם אין לך בכלל התייחסות או זכויות כלשהן. פעם הערתי שם למישהו הוא מפרסם בקבוצה וזרקו אותי מהקבוצה
אני משתמש בקבוצות ייעודיות בפייסבוק לאתרים שאני רוצה לבקר כמידע משלים אבל הפורום הזה הוא המוביל (אולי לא טכנולוגית) הרבה בזכות סיפורים כמו של שמוליק.
אגב שאני חושב על זה יש כאן כותבים והמבין יבין שמותחים את הסיפור שלהם בלי סוף ומפסיקים אותו כביכול בקטעי מתח, תוך שילוב טיזרים . אולי הם מנסים בצורה כלשהי להתחרות על מספר הצפיות?. אם זה כך ואין לי מושג זה מצחיק
-
הערה טכנית קטנה לשמוליק – שים לב לנתון שלירון סיפרה
אם מדובר על תצוגה מדורגת – ומישהו נכנס לעמוד הראשי של הפורום – כל הודעה בשרשור נספרת כצפייה.
כלומר
נכנסתי לעמוד של פורום משפחות
במקרה בתצוגה מדורגת ולא שטוחה
הסיפור הארוך עם הטיזרים שצויין מעלה פתוח על שלל 200 הודעותיו..
הופ – נספרו לו 200 צפיות חדשות.
והנה לך מדוע המספר גדל בצורה אסטרונומית.
בזמן האחרון משום מה כל הכניסות שלי לאתר מציגות את הפורומים כולם כתצוגה מדורגת (שפחות נוחה בעיני) חרף התיקון שאני מבצע כל פעם (שמירת הקוקיז כנראה לא תקינה) . משתמשים אחרים דומים לי וכנראה שזו הסיבה שהמספרים התנפחו כך.
בכל מקרה – אני גם חושב שהמספרים האלה , לא משנה כיצד נספרים, עדיין מעידים על משהו...
אני, חרף גילי הצעיר (יחסית) לא מחזיק בחשבון פייסבוק ולכן אני לא ממש בקיא בקבוצות שיש שם. עם כל הבעיות שיש באתר למטייל, עדיין כמות המידע, והרצון לעזור – מספקים אותי בהחלט.