פרדיסקי - איפה ללון?
-
ההתרגשות בשיאה, סגרנו טיסה לג׳נבה לשבוע הראשון של מרץ, והגיע הזמן להזמין מלון, דירה או 2 דירות.
אנחנו 5 מבוגרים, אוהבים לגמוע מרחקים והרבה פאודר ועומדים לרשותנו 5.5 ימי גלישה, רוצים לטעום את שני צידי האתר
חשוב לנו מרחק הליכה סביר למסעדות בערב וגם ספא במרחק הליכה, הכיוון הוא להגיע בהסעה ולא לשכור רכב.
קראתי הרבה דיונים על העדיפות של לה פלאן על לז ארק ולהיפך, מבין שהדעות חלוקות, אני מתנחם בזה שאיפה שלא נהיה, יהיה טוב אז אני פונה למומחים פה שיעזרו לי להחליט על הכפר המתאים לנו ביותר.
כמו כן, המלצות על דירות ספציפיות יתקבלו בברכה.
-
גם בלה פלאן וגם בלז ארק יש מלונות של אשת belambra. רשת נהדרת ובמחירים ממש ממש שפויים.
יש להם גם מלונות דירות וגם קלאב הכוללים ארוחות.
-
אני אישית מאוד אוהב את לז ארק, עם כל מה שיש לו להציע. לז ארק 2000 בלמברה, לז ארק 1800 שמפוצץ וסואן יותר
אפשר במועדון כפי שנרשם כאן, אפשר בדירות airbnb וbooking
בלז ארק 1800 אישית אני אוהב את אזור eden שהוא מעט יותר מבודד וski in ski out. בנין st Bernard עם דירות פרטיות להשכרה, בסטנדרטים שונים
-
ההצעה הכי הגיונית בהנחה שתחלקו את הזמן 50:50 היא לישון קרוב למעלית המקשרת בין הצד של לז ארקס לצד של לה פלן.
אם תבחרו בכפרים שבצד תגלו שהרבה זמן ילך לכם על להגיע למעלית המקשרת.
אנחנו ישנו ב 1800 ולקח זמן לעלות ולרדת.
ולכן מצד לז ארקס עדיף אולי ב peisey
ואם יושנים מצד לה פלן אז les coche
הניתוח הוא כמובן מנקודת היעילות מניהול הזמן בגלישה
ונושא טיב מלון וכו׳ לא נלקח בחשבון
-
ספא במרחק הליכהללא הקריטריון של ספא במרחק הליכה, המיקום האידיאלי עבורכם הוא Vallandry. יש שם כמה בניינים שמאפשרים ski in/out, נמצאים במרחק הליכה ממסעדות ובמרחק מעלית אחת מה-vanoise express. הדירות נוחות ומצויידות היטב. העיירה נעימה ושלווה, כל עוד מקפידים לשמור מרחק מקלאב מד ועדרי הנופשים שלו, שפושטים על החנויות מדי ערב כאילו מדובר בחלוקת לחם בוונצואלה.
אני מכיר רק מלון אחד ב-Vallandry עם ספא. שמו L'Orée des Cimes. לא גרתי שם, זה יקר לי מדי, אבל המיקום טוב (פחות מ-100 מטר מהמעלית ומהמסלול).
ב-La Pagne וב-Arcs 1800 יש מרכזי wellness גדולים בתשלום.