ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיס טיסה "מפורק" לנפאל

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    7
    9
    36114
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • niryahav
      niryahav נערך לאחרונה על ידי

היי חברים

אני שוקל לרכוש כרטיס טיסה בהרכב כלהלן כדי לחסוך (חיסכון של כמעט 400$), אשמח לשמוע אם זה אפשרי מבחינת זמנים של שדהת בהודו, והאם פספסתי משהו:

כרטיס 1-

1. ישראל---דלהי (630$) נחיתה ב-7.11 בשעה 08:15.

2. דלהי--- ישראל המראה ב-17.12 ב- 16:50.

כרטיס 2-

1. דלהי---קטמנדו (202$) המראה ב-7.11 ב- 11:40.

2. קטמנדו---דלהי נחיתה ב-17.12 ב- 11:45.

אני חושש מעיכובים בהמראות/יציאה מהשדה וצ'ק אין נוסף..

מישהו עשה זאת פעם?

תודה

ניר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gil951
        gil951 נערך לאחרונה על ידי

שלום לך

לפי הזמנים אין בעייה,יש לך מעל 3 שעות בקונקשן,אתה לא יוצא מהשדה תעופה.תבדוק בטורקיש איירליינס יש להם טיסות ישירות לקטמנדו מאיסטנבול וכמו כן כדאי לבדוק טיסה דרך ירדן עם קטאר אייר ליינס ישרות לקטמנדו.

• niryahav

היי תודה רבה, רק רוצה להדגיש שזה לא קונקשיין קלאסי, אלו שני כרטיסים נפרדים שאני רוכש בנפרד..

בהלוך יש לי שעתיים וחצי, מזה אני קצת חושש..

תודה על ההצעה, אבדוק:)

ניר

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

אתה חושש בצדק. בכרטיס מפורק זה לא באמת “קונקשן”. בקונקשן המזוודות עוברות אוטומטית לטיסה הבאה, וכאן לא – אתה צריך לעבור את כל הנוהל של היציאה, כולל ביקורת גבולות (שים לב אם צריך ויזה!), איסוף מזוודות וכו’, ואז לעבור את זה שוב כדי לחזור לטיסה הבאה. זה לוקח יותר זמן. 

שנית, אם יהיה עיכוב/איחור ותפספס את הטיסה השנייה, אכלת אותה. מכיוון שזה כרטיסים נפרדים זה לא כמו בקונקשן שבו נותנים לך טיסה חלופית. אם פספסת, כל הכרטיס מבוטל – על שני חלקיו – ואתה תקוע בהודו וצריך לקנות כרטיס חדש. 

בעיניי עדיף שהמרווח יהיה הרבה יותר גדול. לא רק משעתיים, אלא גם מחמש. יש בשנים האחרונות הרבה יותר איחורים ועיכובים מבעבר. בטיול האחרון שלי רוב הטיסות איחרו, בין שעה ועד חמש. רק השבוע חברים חזרו מהמזרח והטיסה שלהם בוטלה והטיסה החלופית שהם קיבלו הגיעה לארץ 7 שעות אחרי המקורית. 

אם אתה מהמר, קח רווח גדול יותר. ובדוק שני דברים: ששתי הטיסות נוחתות/ממריאות באותו שדה (יש ערים שיש בהם יותר משדה אחד), והאם היציאה/כניסה מחייבת ויזה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • niryahav

תותח! תודה רבה

• shaharsagi
                shaharsagi נערך לאחרונה על ידי

עשיתי את זה לפני חודש. אין לך סיכוי להצליח לעמוד בלו”ז הזה. צריך לזכור ש 8:15 נחיתה זה זמן משוער לנגיעה של גלגלי המטוס בקרקע.

בשביל לאסוף את המזוודה\תרמיל אתה צריך לעבור את ההגירה (בשביל זה צריך ויזה). בספטמבר לקח לי 3 שעות מרגע הנחיתה עד שאספתי את התרמיל, מתוך זה כשעתיים לעבור את ההגירה (הייתי בתור לבעלי VOA – הויזה האינטרנטית). זה היה איטי במיוחד, אפילו בשביל הודים, אבל גם בדרך חזרה מקטמנדו לקח כמעט שעתיים. אל תצפה לאיזה מסלול מהיר שם.

לאחר שאספת את התרמיל אתה צריך לעבור לאזור הטיסות היוצאות ולעבור את כל התהליך של עליה לטיסה בינלאומית – הפקדת מזוודה בדלפק חברת התעופה, צ’ק אין (אם לא עשית באינטרנט), לעבור את הבטחון ואת ההגירה מחדש (יציאה מהודו) ולהספיק להגיע לשער לפני שהטיסה יוצאת. רק בשביל לעבור את התהליך הזה הזמן שחברות התעופה ממליצות להגיע לשדה הוא כ - 3 שעות לפני ההמראה.

קח  טיסת אחר צהרים מדלהי לקטמנדו. יש מספר טיסות כאלה.

• shimon amar
                  shimon amar נערך לאחרונה על ידי

אמרת הודו.אמרת ביוקרטיה במיטבה.

• gauntlet
                    gauntlet נערך לאחרונה על ידי

מחזק את הכתוב מעליי,
                    לוז כמעט בלתי אפשרי.
                    וחיפוש מהיר באינטרנט מראה טיסה הלוך ושוב לקטמנדו בתאריכים ב-910 דולר,
                    כלומר הפרש של 80 דולר בלבד.
                    אם אתה רוצה באמת לחסוך – יש טיסה של פליידובאי מעמאן 9.11-18.12,

577 דולר לכרטיס. תוסיף מנהלות וויזה לירדן בעוד מאה דולר בערך (אבל נראה לי שהוויזה זולה יותר אם תישאר לילה)

• hadaspriz
                      hadaspriz נערך לאחרונה על ידי

אני לא בטוחה שאתה באמת חוסך 400 דולר. קניתי היום כרטיסים לקטמנדו (מישראל) והם עלו לי 820 דולר. ואם הטיסה לדלהי תתעכב או שיהיה עיכוב במזוודות אתה עלול לפספס את טיסת ההמשך...

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון