ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ביטוח אתגרי

פורום סקי וסנובורד
    5
    7
    48177
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נדב_3938670
      נדב_3938670 נערך לאחרונה על ידי

ממליץ מאוד לבדוק לפני כל טיול שכזה במיוחד להרפתקנים שבינינו על ביטוח אתגרי. מאוד מאוד חשוב אם לא הכי חשוב. יכול להציל חיים וכמובן כמובן תהנו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • markus
        markus נערך לאחרונה על ידי

כשמסתובבים על ההר הכי חשוב זה מודעות לסכנות שטמונות בסביבה זו במיוחד כשמתרחקים מהמסלולים המוגדרים….זה יכול להציל חיים ולא ביטוח אחרי התאונה.  נכון ביטוח גם חשוב.  בלי ביטוח זה יכאב עוד יותר.

• ענבל אין על סקי
          ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

אני עושה ביטוח דרך פספורט קארד.הם אמנם יקרים אבל ממה שהבנתי שאני לא מוציאה אגורה מהכיס אם אני נפצעת.

• dfl
            dfl נערך לאחרונה על ידי

פספורט קארד אכן נותנים כרטיס אשראי שמאפשר לא להוציא “כסף מהכיס”, אבל הם יקרים. אני ממליץ על ביטוח נסיעות של AIG, משלמים בזמן ולא מתקטננים. אגב, יש להם ביטוח ביטול השתתפות עצמית לרכב שכור בחצי המחיר מהמתחרה הכי זול.

• ldude
              ldude נערך לאחרונה על ידי

סתם הערה

אל תשכחו כשעושים ביטוח אתגרי לעשות אותו על ימי הגלישה בפועל.  למעשה אנחנו יוצאים בד”כ לשמונה ימים אבל מתוכם רק שישה הם ימי גלישה. שניים הם ימי נסיעה ל… ומ….   .

על היומיים האלו אין צורך לשלם את האקסטרה של האתגרי.  אלו אמנם לא סכומים בשמיים אבל עדיין…..

• ldude
                ldude נערך לאחרונה על ידי

כן, פספורט קארד העלו מאווווד את המחירים בשנה שעברה.  השנה אני מתכוון לעשות שופינג ולהשוות בינם ל AIG. גם אם באמת כרטיס האשראי של פספורט קארד זה הדבר הכי נוח בעולם.

• ענבל אין על סקי
                  ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

אני פעם בשנה נוסעת לחו”ל ואך ורק לחופשת סקי.(כל השאר פשוט לא מעניין אותי)

אני משלמת די הרבה להנות וללמוד מהנסיעה הזו אז עוד כמה מאות שקלים כדי להיות בראש שקט לא יעצור אותי

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון