ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון לטיול בפנמה/קוסטה ריקה

פורום מרכז אמריקה
    2
    2
    849
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטייל_3951811
      מטייל_3951811 נערך לאחרונה על ידי

אהלן, אני בן 22, משוחרר כמה חודשים. 

עוד מעט מסיים תקופה של עבודה ומתחיל לחשוב על הטיול.מתכנן תקופה ארוכה.

הכיוון זה להתחיל בטיול גלישה בפנמה או קוסטה ריקה,(לבד) 

חשבתי על לעבוד שם תוך כדי על מנת שאוכל להישאר שם כמה חודשים

(אפשרי/לא אפשרי? מסובך למצוא שם עבודה? מה האופציות שיש לי בכלל לעבוד שם? והאם זה חוקי?)

חוץ מגלישה, איזה עוד אטרקציות יש למקומות האלה להציע, והאם מומלץ ללכת לשם לבד? (תאמת שקצת חושש מזה.) מה מחיר המחייה במדינות האלה

ואיזה מהן עדיפה לי?

זה בערך הרעיון הכללי, חשבתי שאחרי שאסיים שם( אם אני כבר באזור) אמשיך לגאוטמלה ומקסיקו ומשם חשבתי אולי לסיים בסן דייגו שזה גם יעד גלישה

אשמח להבין מאנשים עם ניסיון אם הרעיון הזה הגיוני/אפשרי. ואם כן אז כמובן להמלצות, מה אני צריך לדעת, באיזה תקופה לטוס(אני חובב קיץ, ככה שאעדיף לכוון את זה שלא יהיה לי חורף בטיול Smile ) ומה אני צריך בשביל להוציא את זה לפועל

תודה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

העונה התיירותית במרכז אמריקה היא בגדול בדצמבר עד אפריל. האם התוכנית שלך אפשרית- כן.

לגבי מה לראות חוץ מגלישה. אתה יכול להתחיל במדור עפתי פה באתר לקבל מושג על הדברים המרכזיים. בעיקרון קוסטה ריקה משופעת בשמורות טבע ובפנמה הרבה אורינטציה של חופים.  

עבודה - מניח שזה לא חוקי. כי ככה זה ברוב העולם. צריך ויזות עבודה לעבוד כחוק במדינה אחרת.

בעיקר אם אתה מתחיל עם גלישה לא רואה בעיה לטייל לבד כי בטוח יהיו שם עוד אנשים לאותה מטרה ככה שתוכל להכיר ולהיות עם מטיילים אחרים. לינה בהוסטלים ובעיקר בדורנו גם זולה יותר וגם מאפשרת מפגש עם עוד מטיילים, אם אתה מוצא שלבד לא עובד לך.  

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון