דרום אמריקה לבד???
-
אני מעוניין לטייל בדרום אמריקה אבל כרגע אין לי שותף האם יש בעיה להתחיל את הטיול לבד ???. -
דרום אמריקה לבד???:Reממש לא. אני טסתי לבד, הגעתי ללימה וכבר ביום הראשון פגשתי חבר`ה ישראלים ותמיד מצאתי, כשרציתי, שותפים לטיול. לך למלון של ישראלים, אני לא יודעת איפה אתה נוחת, אבלתברר, כמעט בכל מקום יש... תהנה! -
דרום אמריקה לבד???:Reהיי לך, גם אני מתכננת לנסוע לדרום אמריקה וכרגע אין לי שותפים - יש לי כבר תאריך טיסה והוא 7.08.04, אם אתה מעוניין להתחיל לפחות את הטיול ביחד אני אשמח. -
דרום אמריקה לבד???:Reאהלן, אני טיילתי 10 חושדים בדרום אמריקה, התחלתי עם חברה והתפצלנו באמצא. 5 חודשים טיילתי לבד ואני יכולה להגיד לך בלב שלם שזה הרבה יותר כייף! מכירים יותר, נפתחים יותר למקומיים ומרגישים חופשיים לעשות מה שרוצים... אז באמת שאין לך מה לחשוש, להפך! -
דרום אמריקה לבד???:Reאני התחלתי את הטיול שלי לדרא''מ לבד. וגם כמוך בהתחלה בחששות כבדים,אבל אחי אין רגע שאתה לבד. המקום מלא בישראלים ותמיד אתה מוצא לך עם מי לטייל ולהתחבר.היתרון שאם אתה לא מסתדר עם מישהו אז אתה מחפש אדם אחר, לעומת זאת אם אתה רב עם חבר מה תעשה אז? בנוסף אם תרצ -
דרום אמריקה לבד???:Reהעיניין הוא שאתה אף פעם לא לבד, אפילו שאתה לפעמים רוצה אין מה לחשוש!!! יאנה -
דרום אמריקה לבד???:Reאני נוסעת ממש עוד מעט לארגנטינה ורציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר לפגוש ישראלים כדי לטייל, כעקרון יש לי משפחה בבואנוס איירס אבל אני רוצה לנסוע ולטייל עם חבר`ה ישראלים. אז מי שיודע, אשמח לקבל כתובות של מקומות בבואנוס איירס. תודה! -
דרום אמריקה לבד???:Reבבואנוס איירס רוב הישראלים מרוכזים בשדרות דה מאג`ו. לא תהיה בעיה להבחין בזה , במיוחד אם את מגיע בתקופה ה''ישראלית''ץ יש לינק מצורף של מלונות. אני אישית ישנתי במנגינגה- לא הייתי מגדירה את זה כמקום של ישראלים, למרות שהבעלים מדבר עיברית ( אבל אין סרטי בורקס
http://www.lametayel.co.il/1001tips/tip.asp?id=6518&var_name=continent&var_id=7&cat -
דרום אמריקה לבד???:Reסילבי מה שלומך דבר ראשון תני לומר לא כמה אני מקנא בך שאת מתחילה את הטיול בקרוב... אני חזרתי לפני שבוע מטיול של חצי שנה והיה פשוט מדהים. את מטחילה בארגנטינה מה שאומר שאת צריכה להיות מוכנה לאוכל מדהים ומשחקי כדורגל מדהימים עוד יותר. דבר ראשון תני לי להרג