ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול מאורגן לקאוסק ו/או קאולק

פורום תאילנד
    4
    4
    1158
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Liel_3381017
      Liel_3381017 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם וערב טוב!

אני כרגע נמצא בפוקט ועושה צקאאוט ב10.12 מההוסטל שלי.

אני מטייל לבד.

מישהי המליצה לי על קאוסק וקאולק שנמצאים צפונית לפוקט, והיא אמרה שזה גונגל עם אגמים ולמעשה שמורת טבע מהיפות בתאילנד ואולי בעולם.

רק מלשמוע את זה יש לי צמרמורות בכל הגוף, ואני מאוד רוצה להיות שם בטח אחרי כמה ימים בבנגקוק ופוקט.

אני עדיין לא נכנסתי ב100% למוד תרמילאי, ואני חושב שאחרי זה אני אצא לחלוטין מהשוק שהייתי בו (בעיקר ביומיים הראשונים, לאט לאט אני נכנס לזה).

העניין הוא שזה נמצא בגונגל וגם בגלל שאני לבד וגם בגללהחוסר הידע לא הייתי רוצה לעשות טיול לבד שם, וגם אני מאוד רוצה לחוות את האיזור ולהיות במקומות הטובים.

יש לי כמה שאלות אם לא מפריע לכם לענות לפחות על חלק מהם זה יעזור לי מאוד🙂

לפני הכל אני צריך המלצה (וקישור) לטיול מאורגן של 3 ימים לקואסק ו\או קאולק, עם טיולים במקומות הטובים, לינה (הבנתי שיש שם תנאי לינה לא נוחים בכלל למי שלא מכיר את הלינה שם), ארוחות זה בונוס וגם נסיעה מפוקט זה בונוס.

אבל אני באמת צריך המלצות לטיול מאורגן טוב ואיכותי שבו אני אחווה כמה שיותר מהאיזור, זה חלום שלי להיות בגונגלים ובמקומות כאלה מגיל קטן ואני רוצה לחוות את זה בצורה הכי טובה שאפשר!

בבקשה המלצות🙏

בנוסף כמה עלול לעלות לי טיול מאורגן כזה? 

איך להכין את עצמי מבחינת ציוד,ספריי נגד יתושים תרופות ועוד?

האם האיזור נחשב יקר ביחס לבנגקוק ופוקט? מה ההבדלי מחירים? א

ובבקשה קצת טיפים, המלצות והסבר קצר למה לצפות מהאיזור (בלי ספוילרים גדולים מדי😊).

אני ממש אעריך את העזרה שלכם, זה די החלום שלי והסיבה שבשבילה באתי למזרח.

זאת הפעם הראשונה שלי בסוג טיול כזה, ואני צריך את המנוסים כאן ואת הידע שלכם.

בואו תעזרו לי להיות בטיול שאולי יעבור את מה שחלמתי ודמיינתי?🤔

תודה מראש🙏

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • m_s
        m_s נערך לאחרונה על ידי

ממליץ לזנוח את רעיון “הטיול המאורגן”, אין צורך בכך, ייקר מאד ולא ממש יועיל.
        3 ימים לא יספיקו ל-2 היעדים, מירוץ לא הגיוני.

שמורת קאו סוק – לפחות 2 לילות.
        תגיע עצמאית בהסעה לעיירה Phanom הצמודה לכניסה לשמורה (לצד של יער הגשם), יש שם מבחר בתי הארחה טובים ודי זולים (תבדוק באתרי השוואה).
        בכל בית הארחה ניתן לרכוש אטרקציות וסיורים יומיים בשמורה, כולל לאגם צ’אולן (סיור יומי לאגם 1500 באט), הכניסה לאגם במרחק נסיעה כ45 דקות מהעיירה. יש גם חבילות סיור הכוללות לינה בבקתה צפה באגם.

קאו לק – לפחות 2 לילות. אזור יקר יותר מקאו סוק וגם מפוקט.

• יוסי ל
          יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

גונגל גונגל, אבל לא מסתובבים שם עם מצ’טה וסכין בין השיניים.

“שרדתי” שם כמה פעמים והנה אני כאן surprise.

תוכל לקרוא פרטים בבלוג שלי לחץ כאן

בהחלט לא חובה להגיע לקאוסוק באופן מאורגן, כל הסיורים המאורגנים מאורגנים במקום ע”י בעלי הגסטהאוסים.

הסר דאגה מלבך, סע ותהנה

• גולני
            גולני נערך לאחרונה על ידי

תגיע לבד, בכל חור ברחוב הראשי ימכרו לך חבילות טיול במחירים זהים. המאורגן יחתוך קופון, לא בשמים, אבל מיותר.

האגם היפה בעולם, נוי שוין, אני קצת התאכזבתי, ציפיתי להרבה יותר מהאגם שנושא את התואר הזה.

גם הטיול בג'ונגל במסגרת יום הטיול באגם כולל הכניסה למערה היה בגדר נחמד ולא מעבר לזה.

אולי סף הגירוי שלי הצטמצם עם השנים, אולי הניסיון המצטבר מכניס דברים לפרופורציה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון