סקס ,סמים ולראות עולם.
-
מאז שובי מדרום אמריקה,היבשת האהובה ובמיוחד מקולומביה המדהימה,אני נוהג לרפרף בדפי הפורום,לעזור למתלבטים,לצחוק על הלחוצים ובעיקר לקנא באלו שנוסעים. דבר אחד מרגיז אותי וזה הסטנדרט שנקבע פה ע``י מנהלי הפורום והעונים הקבועים כאילו מי שנוסע ומשתמש בסמים ומזיין -
צודק 100%יואב קראתי בהתפעלות את ההודעה שלך ורציתי להגיד לך ולכל מי שיקרא אחרינו את ההודעות - א ת ה צ ו ד ק !!!!!!! עכשיו ורק עכשיו זה הזמן לעשות חיים, וכמובן לזיין בטירוף ולעשן עד כלות הנשמה!!! כאחד שחזר לפני חצי שנה וכבר הספיק לעשות חודש מילואים בג`נין ולנחות -
סקס ,סמים ולראות עולם.:Reאתה אולי צודק, אבל ראבק,למה לרדת על הבנות? זה שלא הולך לך איתן זו בעיה שלך. תשמור את פניני החוכמה לעצמך. -
סקס ,סמים ולראות עולם.:Reמה לעשות שאנחנו פחות שרמוטות? -
בחורות ישראליותשמתם לב, שבנות מפחדות להשאיר אי-מייל. ממה יש לפחד? שיציפו אתכן באהבה? אולי תשתנו? -
סקס ,סמים ולראות עולם.:Rei think the cock ''ALA LECHA LAROSH'' a little too much... nothing wrong in smoking, but hey...we all have a SAROOT friend, that did`nt recover, don`t we? and i guess u just don`t have much luck in the israelies girls department, don`t blame us all! -
סקס ,סמים ולראות עולם.:ReHEY YOAV,I DO NOT AGREE ABOUT THE SAMIM PART BUT ALSO DONT KNOW OR CARE WHAT OTHERS DO,THE REST OF YOUR SPEECH WAS GOLD,EVERY WORD TRUE,WHY WOULD SOMEONE WASTE HIS TIME AND ENERGY ON A FATSO ISRAELI CHICK WHEN HE CAN BE WITH A SWEDISH BRITISH OR SOUTH AME -
סקס ,סמים ולראות עולם.:Reהכל נכון לגבי הסקס, ותדעו לכם שזה עובד גם הפוך - למה לי להיות עם ישראלי מאצ`ו מגעיל שחושב רק על עצמו במיטה כשאני יכולה להיות עם איטלקי או ספרדי או צרפתי, שעושים את העבודה הרבה יותר טוב. בנים - בזמן שאתם שם, תעשו טובה ותבקשו מאיזה איטלקי שייתן לכם קצת טיפ -
קולומביה + בחורותקולומביה אכן מדינה מדהימה, אבל אין צורך ביותר ממריחואנה כדי להינות ממנה בטרוף . . . אגב בדירוג קולומביאני של 1-10 המריחואנה בבוגוטה היא בערך 3-4, במקרה הטוב 5. החומר הטוב באמת נמצא במדג`ין. יש שם עשרות סוגי צמחים עם השפעות שונות, מומלצים ביותר: babelgum, -
מסכים עם הכל חוץ מ- -
מסכים עם הכל חוץ מ-:Reמסכימה עם הכל למעט........ כנראה שלישראלים הנ''ל לא ממש הולך עם הישראליות... קורה. בכל מקרה - מומלץ גם לבחורות לזיין וכמה שיותר... הגברים המקומיים בפרו בוליביה קולומביה וונצואלה מגעילים אבל בברזיל, ארגנטינה וצילה... חבל על הזמן. וכמובן - תיירים שו -
למה יש בנות כל כך צבועות ?וכשאתן בטיול אתן נהיות חופשיות יותר, מה רע בלהיות חופשיה גם בארץ ? כמובן שאם פגשת את הנסיך על הסוס הלבן תצמדי אליו, אבל עד אז גם לנו הבנות מותר להנות מסקס (בטוח כמובן). יש אחלה בנים גם פה, תלמדו להנות מהם, ולכולם יהיה יותר טוב. -
נו, עוד מישהו חכם....בתור התחלה הנהלת הפורום (אני) מעולם לא הביעה דעה בנושא הסמים, הבחורות, הבחורים וכל דבר אחר שהזכירו פה (חוץ מהסטייק). כל התגובות מגיעות מגולשים כמוך וכמוך. אם אכן קראת את תנאי הפורום לפני שסמנת את התיבה ''קראתי ואני מסכים/ה לתנאי הפורום'' תראה שאסור לפ -
סקס ,סמים ולראות עולם.:Reאני מוכרחה להודות שאמנם כמיצגת את המין הנשי אני אמורה למחות על הנכתב בהצהרתך הנרגשת אולם משום מה גרמת לי לחייך ולשמוח מגישת ה ``אהוב את עצמך`` ועשה כטוב בעיניך.אז לקחתי לתשומת הלב (את רוב המסר אבל אני עדין מוחה על חלקו) ונראה מה יתיישם שם... -
סקס ,סמים ולראות עולם.:Reעדי היקרה, אני מחזקת את דברייך ויואב יקרי, אולי במקום לקטול את בנות המין היפה תתחיל לעבוד על בני מינך ואם כבר אז שתדע שהגברים הישראלים הם חוצפנים, חסרי בושה ואף דבילים. זה מתחיל בוידוי קורע לב אחרי 5 דק` הכרות (במקרה הרע) על כמה החיים קצרים ובלה בלה ומי י -
אתה פשוט פתטי...תשתחרר,תתחיל לחיות ואז אולי תהנה מהחיים. -
את גדולה.את רואה,כשאתן ממש רוצות יש לכן את זה. אהבתי את ההודעה שלך,את הציניות,השנינות וההתנשאות, אני חושב שהיינו יכולים להסתדר טוב... בכל מקרה,המטרה של ההודעה שלי לא הייתה לרדת על בנות ישראל היקרות אלה לשאול למה אתן לא יורדות לפעמים (סתם,בצחוק...בקצב הזה תעשו -
אני יודעתיואבי, הכל טוב ויפה ואני מחזקת את ידך בכל הנוגע לנסיונות ויציאה קטנה להצצה מהנורמות והמסגרות הכבדות, אך אנא ממך, להבא אל תערב את ישבני בנות ישראל בהכרזותיך הכנות. טיפת כבוד.. גם הם שירתו בצבא... -
אלקונה, תנוח!הו, סתום ת`פה......... בן של עז -
לא יכולתי לשתוקיואב היקר בין לומר שקולומביה מדינה נהדרת עם אחלה סמים ובחורות, לבין לחלק ציונים לבנות ישראל ולקרוא לכולם לזייו ולעשן יש תהום עמוקה. אם היית בוחר רק באופציה הראשונה- זכותך. אני אישית לא הייתי מתמקד בהודעה שלך ולא מגיב לה, כי בשבילי זו לא ממש משמעות ומטרה