לכל המחפשים ציוד יד שניה
-
לכל המחפשים ציוד יד שניה אני רוצה להמליץ על קפיצה קטנה לחנויות העודפים של למטייל (רעננה,פ``ת,חורב-חיפה,נחלת שבעה-ירושלים) בחנויות העודפים תוכלו למצוא ציוד וביגוד חדשים משנים קודמות,עודפי יצור,מגלשים משומשים והכל במחירים שיתחרו בקלות במחירים אותם ראיתי שמצ -
לכל המחפשים ציוד יד שניה:Reאכן, לאחר שנואשתי מיד שנייה החלטתי לקנות ולקפוץ ל-למטייל. הייתי ברעננה ובפ''ת, ויצאתי עם מכנס, מעיל, כפפות, משקפי סקי, ו2 זוגות גרביים הכל ב1300 ש''ח. אחלה ציוד, אחלה איכות, אחלה הנחות ואחלה שירות שקיבלתי מאשל ויניב. תודה לכם. עכשיו רק נותר להמתין ו -
לכל המחפשים ציוד יד שניה:Reלכל המחפשים ציוד יד ראשונה , לכו למכירות פומביות בחו''ל קניתי מכנס 99$ (ברטון טאקטיק) , גוגלס 16$ (סאבה) , מעיל 97$ (דאב מארק 3) ,כפפות 50$ (ברטון) וקיבלתי גם 3 זוגות גרביים חינם. כל המחירים כוללים משלוח לישראל. לכמה כסף הגענו ? 262$ (ותזכרו שאנו מדברי -
לכל המחפשים ציוד יד שניה:Reלכמה הגעת? 1250 ש''ח בערך? בשביל עוד 50 ש''ח למדוד ולדעת שזה בדיוק מתאים לך..... לבדוק ולראות שאין פגם כמו כפתור שבור ריץ רץ לא תקין או השד יודע מה... מה גם שלכל יצרן יש הבדלים במידות בכל דגם ודגם ( היום מדדתי שני מעילים XL של אותו יצרן, אחד היה קטן ו -
לכל המחפשים ציוד יד שניה:Reיורם בעקרון אתה צודק,המחיר הוא די זהה. אבל תנסה בארץ לקנות כפפות ברטון ב 50$ (עם פנימית נשלפת). תמצא שזו משימה בלתי אפשרית. הציוד הגיע כבר לפני שנה וזו העונה השנייה שאני משתמש בו. מה שיפה בחו``ל שהם מפרטים בדיוק מה מידות המעיל (אורך השרוול, היקף בחזה , -
אין שום משמעות.....למידת האטימות כפי שהיא מצויינת על גבי הביגוד,וע''י היצרנים. ולמה זה? כי לכל חברה יש הגדרה משלה,ולא פעם ראיתי חברה שכותבת שהחומר שלה נקרא פרו10000 והוא נותן עמידות של 5000. בכל מקרה,מדובר על רמות עמידות שלרבים מאוד מאיתנו,לא תהיה שום הזדמנות לבדוק בכלל