מקלות הליכה MASTERS
-
אני יודע מה החשיבות של מקלות הליכה , אבל עכשיו השאלה כמה לשקיע ?!? יש את המקלות בין ההכי טובים של MASTERS מדגם Kompressor Top והם עולים פי 2 מהמקלות היותר פשוטים שלהם מדגם Active . בינהם יש את ה MST03 שמכילים את כל ''מערכות הבטיחות'' של הדגם הכי -
תלוי\תלוי.לי יש את ה-Kompressor top, ואני מרוצה מהם מאוד - הרבה יותר מאשר קודמיהם בתפקיד (מקלות מתוצרת REI/Komperdell), וגם מול הדגמים המשובחים של LEKI אין להם שום דבר ממה להתבייש. מקלות משובחים שבמשובחים. השאלה האם אתה צריך מנגנון שיכוך זעזועים או לא. לי נוח יותר -
המלצה על MST03ממליץ בחום על המקלות הללו. במקרה שלי עושים את עבודתם נאמנה. -
תלוי\תלוי.:Reתודה רבה
אם אני יכול לקנות את ה ACTIVE ב 100 שקל פחות מה MST03 אז אולי עדיף ?
כלומר מה השיפור הגדול במקל זה ?
(כאמור ה ACTIVE גם שוקל 120 גרם פחות ממנו , וכמו שאני מכיר את עצמי , חלק לא קטן מההליכה המקלות יהיו בתיק)
תודה רבה על ההתיחסות !!! -
על פי האתר של לפידות,ההבדלים הם: בסוג המתכת של ההארכה. בידית (של ה-MST03 נוחה מאוד מאוד. של ה-Active, כנראה בסיסית יותר), ובמנגנון הנעילה שמונע מחלקי המוט להתרופף ולאבד גובה תוך-כדי הליכה. כיוון שהמנגנון המתקדם יותר של Masters הוא בעיני אחת מנקודות החוזק הבולטות שלהם (המקל -
שוב, תודה רבה על הההשקעה
-
TOMER תתחדש על המקלות -
תלוי\תלוי.:Reאתה משתמש במקלות גם בטיולים בארץ ? כל הזמן , או רק בעליות/ירידות ? -
רוב הטיולים שלי בארץ.אז אני משתמש במקלות בעיקר בארץ. כל הזמן. עליות, ירידות, ומישור. לוקח זמן ללמוד, אבל זה מאוד-מאוד מועיל: למהירות, ליציבות, לגב ולברכיים. -
עכשיו אני שמח שקניתי MST03