איפה כדאי לקנות ציוד סקי?
-
אין לי מושג היכן כדאי לקנות ציוד סקי. בארץ ? בחו''ל ? ואם בארץ אז היכן? ואם בחו''ל, באיזו מדינה הכי כדאי? אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם. -
איפה כדאי לקנות ציוד סקי?:Reתנסה לבדוק בפורום בדיונים קודמים. לדעתי ציוד כדאי לקנות בארץ, אבל הדעות חלוקות. מבחינת מחיר, אין הבדל שבגללו כדאי לבזבז זמן יקר מהחופשה. לעיתים אפילו זול יותר בארץ יפעת -
רק בסוף עונה! (או בטרום...)ציוד סקי הוא יקר באופן בסיסי, אבל אם קונים ציוד במבצעי סוף עונה אפשר לקנות במחירים מדהימים ממש, גם בארץ וגם בחו''ל. ההבדל הוא שבארץ סוף עונה מתחיל הרבה יותר מוקדם מאשר בחו''ל, ואתה יכול לקנות בשקט ובלי לחץ של אובדן שעות סקי בשביל שופינג של ציוד. בקיצור -
מצטרף לנפתלי, רק לא סקי פס -
עדיף לשכור מפני ש-ישראלים גולשים רק שבוע שבועיים בשנה. ציוד שכור הוא תמיד ציוד חדיש מהשנה האחרונה ועולה בטיבו על הציוד הקנוי של שנים עברו. ובנוסף: ציוד שכור ניתן להחליף במקרה של אי התאמה לא כך לגבי ציוד פרטי ובנוסף לשוכרים אין בעית איחסון ואין בעית אחזקה. ובנוסף אין ל -
שאלה ל mogulsאני כבר עמוק בתוך ההכנה לסקי. השאלה היא אם אחרי או לפני כריסמס מחירי הביגוד בארה''ב ירדו באופן משמעותי ואז כדאי לחכות ולקנות שם או לקנות בארץ (אין לי סדר גודל של מחיר ביגוד בארץ. כן יש לי מחיר בחו''ל -מחיר אינטרנט) מה אתה אומר? -
שאלה ל moguls:ReDon`t worry, buy everything here (Rockville) there will be plenty of sales before and after Christmas. Also you will not need to carry all of your gear from Israel. If you go to Colorado there are real cheap places to buy there t -
בארץ ! בארץ ! בארץ !כל שנה השאלה הזו נשאלת חזור ושנה בכל מיני ורסיות כאלו ואחרות. התשובה לכך היא חד משמעית והיא אך ורק בארץ. אני כמובן לא מדבר על כובע צמר או כל אביזר אחר שעולה כמה גרושים שאז אין לכך כל משמעות, אלא אך ורק על הציוד העיקרי שעולה אלפי שקלים. ציוד סקי, -
איפה כדאי לקנות ציוד סקי?:Reבמהלך השנים האחרונות מתקיימים בפורום דיונים רבים על הנושא. קבל מבעל נסיון: השנה ינואר 2004 קניתי ציוד באתר סקי בלה פלאן. כל חוות הדעת סיפרו כי באתרים הכי יקר!!! המגלשיים היו זולות ב- 1000 ש''ח מאשר בארץ. בהצלחה... אלדד -
שאלה ל moguls:Reשוב תודה רבה i can`t wait anymore -
כשכותבים עם הרבה סמני קריאהסימן שאין ספק שאתה צודק...
בכל אופן, אני רוצה רק להדגיש את נושא קניית המגפיים:
מגפיים עדיף לקנות בחו''ל, בחנות גדולה באתר הסקי.
ומדוע?
כפי שכבר נטחן פה רבות בעבר, יש חשיבות רבה לבדיקת הנעליים על המסלולים טרם הקניה - שירות שבארץ, מסיבות מובנות,
If the boots fit -
איפה כדאי לקנות ציוד סקי?:Reארה''ב. מחליקיים וכו` בחודש מרץ בחנויות (כולל חנויות ספורט גדולות בערים). ולטובת הענין הייתי מנסה כמה סוגים שונים של ציוד במהלך העונה (שוכר ציודום שונים). קח בחשבון כי בארה''ב ישנם הרבה סוגים שונים שפחות מוכרים בארץ או אפילו באירופה. ביגוד: אינטרנט
חנות outdoor ווירטואלית
עוד אחת יותר גדולה ויותר יקרה -
אלדדאיך היו החופשות השניה והשלישית עונה שעברה? איך היה ברומניה? כדאי? איפה היית באיטליה אם בכלל? יוחנן -
איפה כדאי לקנות ציוד סקי?:Reהכי פשוט - גש לסקימולטור בחולון או עמק חפר אחלה אנשים שיעזרו לך בסבר פנים יפות והרבה הסברים המחירים בסדר ובשנים הקורבות החלפות תמורת זכוי כספי בקיצור שווה !!! -
הי יוחנןאיזה זכרון! רומניה היה קטסטרופה, קור אימים של מעל 20 מעלות מינוס, רוב השבוע הרכבל היה סגור מטעמי בטיחות. הדכאון היה כל כך רב שויתרתי על החופשה השלישית. השנה החופשה השנייה בפב` תהייה לאתר קטן בצפון איטליה שנקרא sappada ולא רחוק מקורטינה דל פאצו`( -
איפה כדאי לקנות ציוד סקי?:Reלגבי ביגוד, אם יש אפשרות להביא מסין, אפשר לחסוך המון. מדובר במחירים ממש ממש מצחיקים ואני מדבר על המותגים הכי טובים. אבא שלי היה בסין והיה כל כך זול שהוא הביא לי 2 זוגות מכנסיים, ככה סתם ליתר ביטחון. לא מדובר בזיופים, זה הדבר האמיתי. לא זוכר בדיוק את המחיר -
הי אלדדאתה מחזק את דעתי לגבי מזרח אירופה ובמיוחד רומניה. השנה אני וחברים נוספים (ביניהם ברק), נוסעים ל-zell am ziller (לא רחוק ממירהופן) בסוף ינואר, משישי עד ראשון. מה המיוחד באתר שציינת (ליד קורטינה)? למה בחרת את העיירה הזו? יוחנן -
הי יוחנן:Reלחבר יש יחידת נופש של קלאב הוטל,השנה הוא ביקש לקבל אותה באתר סקי וכך הגעתי לזה. מדובר בעיירה עם נוף מהמם בצפון איטליה הגובלת בגבול אוסטריה וקרובה 50 ד` נסיעה מקורטינה שבה אתר סקי גדול ביותר. האתר בעיירה מתאים בערך ליומיים גלישה ואחר כך מטיילים מידי יום -
רק ב- eBayהכי זול שיש. נקודה. אבל, צריך לדעת איך לרכוש נכון וצריך כתובת בארה''ב. לכן לא לכל אחד. זה מה שאני עשיתי שנה שעברה ואני שמח עד הגג - בייחוד אחרי שראיתי מה המחירים באירופה של אותו ציוד.
רכישה דרך eBay