פולין בדצמבר-ינואר
-
אני מעוניין לדעת מה אמור להיות מזג האוויר בסביבות דצמבר ינואר בפולין. כמו כן,מהם המקומות המומלצים בורשה והסביבה לטיול של 4-5 ימים. תודה -
קור כלבים - מה חשבת?:Reבפולין חורף הוא סופר חורף, בעונה זו הקור בפולין מקפיא את הכדורים. זה לא אומר שעונה זו הינה בהכרח מחוץ לתחום, אלא רק שאם אתה מסוג האנשים שקצת קור עוצר אותם, אז זה לא בשבילך! אחרת, תוציא את המעיל והכפפות מהנפטלין ותתחיל לארוז... בוורשה אהבתי בין היתר את שוק
http://www.e-warsaw.pl/index.php -
קר אבל אפשר לשרודהטמ הממוצעת בורשה בחורף היא כמה מעלות מתחת לאפס אמנם יש ימים שהטמפרטורה יכולנ להגיע אף לפלוס 10. מעבר למקומות שקודמי אמר הייתי מוסיף את ארמון וילנובה, ארמון המלך,העיר העתיקה, שוק ה''איצטדיון'', ותצפית על הבניין הקומינסטי שבנו הרוסים בשנת 59 (בניין בן 55 -
קר אבל אפשר לשרוד:Reאשמח לקבל אפשרויות בקרקוב וזקופנה תודה -
לתומר המנהל...:Re''מחוץ לורשה אין הרבה מקומות ששוים ביקור''??? איך אתה קובע זאת בלי לדעת? (ברור שאתה לא יודע אם זה מה שאתה חושב). מספיק להזכיר את: לובלין, זאמושץ`, לנצוט, טארנוב, (ושמת לב שעדיין לא אמרתי קראקוב?)? בכל אחד מהמקומות האלה יש אוצר בלום של אטרקציות. הסיבה שלא -
שמח שאתה חושב כךלאלי כשאמרתי מקומות מחוץ לורשה, התכוונתי לפרברי העיר ולא לובלין לדוגמא שנמצאת 250 ק''מ מזרחית בערך, וזה בעייני כמו להמליץ על אילת כמקומות מחוץ לירושלים. דווקא הייתי לא מעט באזורים שציינת ואני חייב לציין שלא ראיתי בהם משהו יחודי וזה בעיני מה שמעניין. יכ