מקרקוב לזקופנה וסלובקיה
-
שלום לכם שאלתי היא אים יש אפשרות להגיע בתחבורה ציבורית מקרקוב לזקופנה ומשם לצד הסלובקי לעיירות TATRANSKA LOMNICA ו-STARY SMOKOVEC אשמח מאד לשמוע הצעות בנושא בתודה קובי -
מקרקוב לזקופנה וסלובקיה:Reמקרקרוב לזקופנה אין בעיה אוטובוס אוו רכבת לגבי ההמשך אני צריך לבדוק -
מקרקוב לזקופנה וסלובקיה:Reתודה דורון זה יכול להיות גם מקרקוב לעיירות שהזכרתי הרבה תודה -
מקרקוב לזקופנה וסלובקיה:Reאז ככה, מקרקוב לזקופנה עדיף אוטובוס, יש כל 5-10 דקות עד בערך 22 בערב, הנסיעה לוקחת שעתיים. מזקופנה יש 2 אוטובוסים יומיים לכיוון טאטרנסקה לומניצה וכל העיירות בטטרים הסלובקים, נדמה לי שאחד ב-8 בבוקר והשני בסביבות 15. אבל יש אוטובוסים ומונית שירות בערך כל -
מקרקוב לזקופנה וסלובקיה:Reתומר הרבה תודה עזרתה לי רבות עוד שאלה תומר, אם יש אפשרות של תחבורה, מטטרנסקה לומינצה להגיע לבודהפשט ? או שעלי קודם להגיע ל-POPRAD ומשם לכוון בודהפשט, כי זה היעד הסופי שלי בתודה קובי -
מקרקוב לזקופנה וסלובקיה:Reאני חושב שתצטרך להגיע קודם לפופראד שהיא העיר הגדולה במחוז. לא זוכר מתי יש אוטובוסים, אני באופן אישי נסעתי עם רכבת (תחנת האוטובוסים והרכבות צמודות זו לזו). מטטרנסקה לומניצה יש גם רכבת הרים ישירות לתחנת הרכבת בפופראד. -
מקרקוב לזקופנה וסלובקיה:Reהרבה תודה תומר עזרתה לי הרבה -
www.discoverzakopane.comיש שם גם לוח האוטובוסים והרכבות מקראקוב.