ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Zillertal - zell am ziller

פורום סקי וסנובורד
    3
    13
    1731
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

מהמידע שהצלחתי למצוא בפורום ziller מציעה מחירים נוחים יותר ואזור גלישה גדול בקצת ממירהופן. האם יש חיי לילה כלשהם ב ziller או שחייבים לסוע למיירהופן? מישהו שהיה יכול להמליץ על מלונות זולים ב ziller בקרבת הרכבלים? תודה מראש...
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

zillertal - zell am ziller:Re
        זילר קרובה אבל היא לא מאיירהופן...מכל הבחינות זילר מזכירה יותר עיירת מגורים מאשר עיירת סקי. האפרה הוא במאיירהופן כ 15 דקות נסיעה מצל אם זילר. ממליץ לא לחסוך 100 יורו ולהנות כמו שצריך. בהחלקה. charls אגב מרחב הגלישה הוא אותו מרחב הגלישה בשניהם.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

תקן אותי אם אני טועה, אבל ממה שקראתי למרות שמדובר בעמק zillertal לא כל האתרים בעמק מחוברים ומיירהופן מציע כ 140 ק''מ מחוברים - zillertal 3000 בעוד ziller מציע 160 קמ מחוברים - zillertal arena. חשובים לנו חיי הלילה, אבל באנו קודם כל לגלוש ואם אפשר אז עדי
          • schlein
            schlein נערך לאחרונה על ידי

מרחב גלישה - ZILLERTAL
            גיא - שים לב - עמק הצילרטל מורכב מארבעה מרחבי גלישה גדולים לא מחוברים (ועוד כמה קטנים) שמסתכמים ל - 625 ק''מ: 1.פנקן (מעל מאיירהופן) כ - 157 ק''מ. 2.צילרטל ארנה - כ - 160 ק''מ. 3.הוכפוגן - כ - 145 ק''מ. 4.קרחון ההינטרטוקס - כ - 80 ק''מ. אין שום משמ
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

סחטיין!
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה על התשובות. למישהו יש המלצה ספציפית לגבי מלון או בית דירות בziller? באיזה אזור של העיר מומלץ להישאר? יש את מרכז העיר שנמצא ליד תחנת רכבת ולא בהכרח קרוב למעליות ויש את Roherberg Hainzenberg ו Gerlosberg שנמצאות מעל העיר אבל (נראה לי) יותר קרובות למע
                • schlein

לצ`ארלס-
                  וכל זה כשמעולם לא הייתי שם.....
                  • schlein

נראה לי שכל מקום אתה חייב לסוע - כפי שאמרתי לך קודם. תזמין ברושורים דרך אתר BERFEX.COM תקבל מפות מדוייקות. תזמין מאיירהופן, גרלוס(עבור צילרטל ארנה) והוכפוגן
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

לא צריך לסוע אלא לקחת מעלית שמעלה אותך אל אתר המסלולים. השאלה איזה מרחק מעלית זו.
                      • yohanand
                        yohanand נערך לאחרונה על ידי

גאי
                        שנה שעברה התגוררנו ב-Haus Alpin בגרלוסברג. יש שם דירות זולות-12-15 יורו ללילה לאדם. אין קישור לאתר הסקי ארנה (נסיעה ברכב/סקיבס כ-5 דקות למעלית). בכל מקרה אם תחפשו אפרהסקי- במיירהופן, כרבע שעה נסיעה. חובה להצטייד בשרשראות שלג ורצוי צמיגי חורף, שבמקרים רב
                        • ?
                          אורח נערך לאחרונה על ידי

גאי:Re
                          יוחנן, קראתי את הדיווח שלך, היחיד שמצאתי על העיירה. האם זילר עיר מתה לגמרי או שגם בה יש חיי לילה חנויות מסעדות פאבים וכו`? אתה יכול להמליץ על אזור בזילר בו ניתן ללכת ברגל למעליות? יש את מרכז העיר שנמצא ליד תחנת רכבת ולא בהכרח קרוב למעליות ויש את Roher
                          • yohanand
                            yohanand נערך לאחרונה על ידי

אין לי מפה כרגע ולא יודע איזה איזור קרוב למעלית (אבדוק בערב). אם אתם חושבים על סקי אין/אאוט - תשכחו מזה. יש בזילר פאבים ומסעדות, אבל מאאאד סולידיים. לעומתם יש פאבים תוססים ממש בסמוך למעלית שנמצאת על היציאה הצפונית מזילר, בדומה לכל הפאבים הצמודים לתחנות
                            • ?
                              אורח נערך לאחרונה על ידי

הבנתי שאין סיכוי לגלוש פיזית לפתח המלון, אבל מה שאני מחפש זה מלון שיהיה במרחק הליכה מהמעליות שעולות אל מסלולי הסקי, ולא יהיה צורך בנסיעה כדי להגיע אליהם. הבעייה שלחלק גדול מהמלונות בעיירה אין אתר אינטרנט או email, ואם יש אז לרוב בגרמנית.
                              • 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון