בעיה במשקפת של BUSHNELL .
-
יש לי BUSHNELL 10*50 בת שנתיים לערך ,שאבד לה הפוקוס בין עין אחת לשניה . שאלתי: האם אפשר לתקן זאת ? ואיפה ? תודה מראש . -
בעיה במשקפת של BUSHNELL .:Reהגדרת הבעיה לא ברורה אבל על מנת לוודא שאכן יש בעיית מיקוד צריך לבצע את התיאום הבא. יש לבצע את התיאום בעיניים פקוחות (חשוב מאוד, ולא לעצום את העיניים) ולצפות לאובייקט קרוב, 10-20 מטר בתנאי אור טובים. ראשית, כוונני את טבעת המיקוד לאמצע ואת הדיאופטר בע -
בעיה במשקפת של BUSHNELL .:Reאוקיי ,אחרי כמה נסיונות של איפוס העיניים נשאר לי שרואים כפול את האובייקט המשתקף . חוץ מזה בכל עין לבד רואים טוב וברור . איפה אפשר לתקן את המשקפת ? ואם בכלל שווה ? המחיר שלה חדשה בערך 300 ש''ח . תודה מראש . -
בעיה במשקפת של BUSHNELL .:Reבהנחה שכיוונון הזווית בין העיניות הוא אופטימלי, הבעיה נובעת כנראה מאי-מקבילות אופטית או במילים פשוטות משהו זז שם בפנים, כתוצאה ממכה או החלשות הדבקה של רכיב אופטי. תנסי לנער קלות את המשקפת ליד האוזן ולהקשיב לתזוזה של משהו בפנים. אם משהו זז זה סימן לא טוב -
עמיר, רוב תודות עד כה .....לעמיר נראה לי שנמצאה הבעיה ,כשמסתכלים הפוך דרך העדשה הגדולה רואים שבאחת מהם יש מעין סדק או שבר קטן בדופן העדשה בפנים. בכל מקרה תודה רבה אני כבר אנסה ליצור קשר עם חנות למטייל בקשר למיידע נוסף . חג שמח ותודה .