המלצה נעלי סקי
-
לאישתי יש כפות רגליים רחבות (המידה שלה היא 41). בד``כ בשנים האחרונות היו לה כאבים בכפות רגליים. אני מחפש לה נעליים נוחות. אשמח לשמוע המלצות -
המלצה נעלי סקי:Reכפכפי טבע של דפנה (-: -
המלצה נעלי סקי:Reל-Nordica ו-Lange יש דגמים רחבים באזור האצבעות. בנוסף, יש הרבה דגמים לנשים. -
-
עם אצבע? -
המלצה נעלי סקי:Reאכן כך לגבי סלומון ידוע שהוא רחב יותר באיזור האצבעות. היתה לי את אותה הבעיה וזה מה שנאמר לי כאשר הלכתי למדוד. אופציה שניה היו נורדיקה. -
המלצה נעלי סקי:Reמידה 41 - כפות רגליים ארוכות אך לא בהכרח רחבות. גם רגליים רחבות שונות זו מזו - רחב מאוד באזור העצבאות אך העקב צר. לא מאוד רחב לי העצבאות אך רחב וגבוה באמצע כך הרגל (מעל הקשת), שלא לדבר על בעיות ספציפיות כמו בליטות ועוותים מיוחדים. LANGEאינה מייצר נעליים -
פאודר - אנא התיחסותך:Reלהערה האחרונה שלך: ''אזהרה אחרונה - לא לקנות נעל משרגיש טוב ונוח ונעים בחנות. קרוב לודאי שזאת נעל גדולה מידי שממש לא תתאים לאחר שהחלק הפנימי ידחס (יומיים-שלושה)'' אז איך כן לבחור נעל? ומי שכבר קנה - ניתן עוד לעשות משהו? -
פאודר - אנא התיחסותך:Reבעקרון, אחרי שמצאת חנות שיש לה bootfitter טוב (בהמלצת מדריכי הסקי אן המלון) והסברת להם את הבעיות, תן להם לעבוד, אבל בעקר תוודא שאפשר לנסות את הנעל ואם היא לא נוחה להחליף (מבלי לטפס מאות יורו במחיר) אם יש נעל שניתן לשכור (לרוב דגמי דמו) אז עדיף לנסות אותה -
פאודר - אנא התיחסותך:Reבדיוק בגלל זה צריך איש מקצוע, כמו שרק לבן ציין. למרות שמידת ה MONDO POINT אמורה להיות אורך הנעל בס``מ, עדיין יש הבדלים בין החברות והדגמים, שלא לדבר על נושא הרוחב. לכן, רוב החברות בונות נעל בקצת יותר גדולה מהמוצהר וכך הנעל מרגישה מאוד נוחה בחנות. לאחר מספ -
תודות לרק לבן ופאודררק לבן ופאודר - תודה על התשובות. אני נוסע לזלבך. בינתיים קניתי נעלי Rossignol Axium בלמטייל עודפים, אותם כבר לא אוכל להחליף. לומדים עכשיו בשביל הפעם הבאה. פאודר - האם אתה מכיר חנות מומלצת בזלבך? -
תודות לרק לבן ופאודר:Reלא מכיר בזלבך. כן מכיר בסנט אנטון, ואל דיזר, שמוני. בקשר לנעליים שלך - כמו שאמרת, זה שכר לימוד. -
תודות לרק לבן ופאודר:Reלא נורא גם אני שילמתי אותו עניין תרבותי כנראה. רק לבן -
פאודר- אנא השאר פרטיםלגבי חנויות הנעליים שהזכרת (בפרט בסנט אנטון). יש סיכוי שאעבור שם. תודה -
שכירת ציוד בסט. אנטוןפאודר ומי שעוד היה, תוכלו אולי להמליץ על חנות להשכרת מגלשים בסט. אנטון (או שאין הבדל ביניהן..) ואולי אפילו כזו שמוכרת ציוד מעונה קודמת במחיר משתלם? -
שכירת ציוד בסט. אנטון:Reלגבי מכירה/השכרה - יש הבדלים בעיקר במגוון הדגמים. כדאי לבדוק אם יש לך העדפה ( נגיד מעדיף VOLKL על פני SALOMON). המחירים לקנייה די זהים, אם כי פה ושם יש מבצעים קלים. מחירים ההשכרה זהים. כלומר כדאי לבדוק איפה יש את הציוד שאתה רוצה (אם ידוע לך) ואם לא אז לש -
תודה!