אחרי שנפתרה סוגיית קילמס
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג אלפחורס HAVANA המקוריים אני יודע שאפשר להשיג אלפחורס שמיוצרים כאן בארץ אבל אין כמו HAVANA -
לפני שירגמו אותי פה באבנים.אעיז ואומר שלטעמי יש אלפחורס, תוצרת הארץ, יותר טעימים ''מהמקוריים, אין דומה להם'' של HAVANA. אין לי שם ספציפי של חנות לתת לך, אבל הימור בטוח הוא על אזור הרצליה-ת''א בכל מיני ''בוטיקי'' שוקולד ו''חנויות מובחרות''. ואגב מובחרות, גם המחיר כזה. תהנה. -
אחרי שנפתרה סוגיית קילמס:Reסבתא של חבר שלי הארגנטינאי... מכינה כאלה שבא לבכות.. אבל עד שתפגוש בא אתה יכול לנסות בארומה או כל בית קפה אחר... -
אחרי שנפתרה סוגיית קילמס:Reאוקיי..קודם כל הגברת מאלנבי 37 אמרה לי שהיא מוכרת הוואנה מדי פעם...לפני שבוע הייתי שם והיא אמרה שצריך להגיע עוד שבוע וחצי.... חוצמזה חברה שלי עשתה תחקיר קצר אצל סניור סנדביץ(אבן גבירול) שגם אצלו צריך להיות...אז כרגע אין לו והוא לא יודע מתי יגיע אליו משלו -
אחרי שנפתרה סוגיית קילמס:Reקילמס אלפחורס וביפה דה צ`וריסו בישראל... רק תייבאו את בוקה לארץ ואפשר למות בשקט, -טוב נו רק אחרי שידחפו לנו איזה אמפנדס... -
בוקה? - נדאג גם לזה
במאי הקרוב בוקה מגיעה לארץ למשחק ראווה מול מכבי ת''א, לכבוד חגיגות ה-100! -
אל תתבלבלו!!!דבר מהדברים הקודמים שהזכרתם המתיימרים להיות אלפחורס, לא מזכירים בטעמם או אפילו מתקרבים לטעם של ההוואנה!!! יש עוד סוג נחמד והוא: טרבוסי, יותר זול מההוואנה אבל הרבה פחות טעים. ככה שחברים תנו להוואנה את הכבוד המגיע לו! ! ! -
בוקה? - נדאג גם לזה :):Reכן מראדונה שלך לי כרטיס ואמר דיר באלק אני לא מכין לו חומוס.. -
בוקה? - נדאג גם לזה :):Re -
אחרי שנפתרה סוגיית קילמס:Reיש חנות בכפ''ס שנימצאת בתוך מרכז מיסחרי ''בית יתיר'' שמוכר אלפחורס של הוואנה -
אחרי שנפתרה סוגיית קילמס:Reבית יתיר זה בויצמן או באזור התעשיה -
לחם תושיה בתל אביבבסניף ברחוב פנקס ובאבן גבירול מוכרים אלפחורס לא רעים בכלל ובמחיר יחסית סביר -
א ל פלאנצ`ה.. -
אפשר טובה? לגבי ענין בוקה..אני אהיה סטודנטחית מרירה עד אז ומסופקתני אםאבקר בפםורום אם תיזכרו אשמח אם תוכלו לשלוח לי מייל אם וכאשר תתחיל המכירה של הכרטיסים למשחק מול בוקה. אומנם משחקים פשוטים פתוחים חינם לבנות, אך אני בספק אם משחק שכזה כם כן.. חוצפה יש לי הא?
בכלאופן אם יהיה ס