מחייה לחודש בתאילנד
-
היי, אני טסה לחודש בתאילנד כל ספטמבר רציתי לדעת כמה צריך בערך כדי לחיות שם. אני עולה לצפון קצת ורוצה לרדת לקראת הסוף לפול-מון באיים. הטיול אמור להיות טיול תרמילאים, אבל אני רוצה מה שנקרא ``לחיות טוב``. לא לישון במקומות דוחים וכיוב. כנראה טיסת פנים אחת -
מחייה לחודש בתאילנד:Reמבחינתי, חיים טובים , כולל מסאז` ביום, אלכוהול וחדר עם מזגן, עלו לי קצת יותר מ-1000 באט ליום. עשי חיים ! -
יש פה עוד אריק?וזה גם בחורה? ....מה יהיה עלי? -
יש פה עוד אריק?:Reכדי להנות בתאילנד ממש עם פינוקים-חדר ממוזג מקלחת ושירותים נקיים ומים חמים, אוכל ,מסיבות, טרקים וטיסות פנים וגם קצת קניות את צריכה בין 1000 $ - 1500 $ אבל אצל כל אחד זה שונה אם את אוהבת לבזבז ולחיות טוב אז זה התקציב שאת צריכה ואם לא אז גם 700 - 800 $ יספי -
1000-1500 דולר מה?אולי הייתי בתאילנד אחרת במשך כמה חודשים אבל להוציא בתאילנד מעל 750 דולר זה ביזבוז וזריקת כסף לאסלה!! יכול להיות שמי שישקיע בכמה טיסות+ילך כל יום למסעדות יוקרה+יקנה כל שטיות תאילנדית בכל הזדמנות+זונות תאילנדיות +.........אולי יגיע ל1500 דולר! אני בכל אופ -
1000-1500 דולר מה?:Re1000 באהט ליוםזה כ 750 $ לחודש קניות - הגבול הן השמים ''ג'' שניל היא נערה ונראה שלא צריך להיות גס רוח -
לג?:Re5$ ליום זה כ200 באהט ליום(תלוי בשער החליפין) איפה אתה מוצא מקום כל כך טוב כל כך בזול? בבנגקוק באיים בציאנג מאי? -
לג?:Reתתפלא יש לי את המקומות שלי בציאנג מאי אחלה גסט האוס עם מקלחת שירותים+חדר די רחב ב200 באט בקואוסן יש לי אחלה גסט האוס ב250 באט ממש מ-ד-ה-י-ם!! בקנצנבורי יש גסט האוס מדהים אחר נקי מרווח מקלחת חמה ב150 באט! אבל שמות אין!! למה לי לתת שמות? שהעדר יבוא ויה -
לג?:Reלמר ``ג`` היקר! אין צורך להיות כל כך ממורמר! אם אתה כותב באתר זה, הרי שאתה חלק מה``עדר``. אני אומנם לא הייתי בתאילנד ואני ברגע זה ממש מתכננת את הטיול שלי, אך תהיה בטוח שממך ממש לא הייתי רוצה לקבל עצות לינה! אחרי הכל אני חלק מה``עדר`` שטס להנות ולא לישון