מישהו מכיר חושה עם מזגן?
-
אנחנו נוסעים לסיני לפני יום כיפור ורוצים להתפנק בחושה קצת יותר שווה, עם מזגן (אבל לא מלון תיירותי). מישהו מכיר משהו שווה? -
מישהו מכיר חושה עם מזגן?:Reאין דבר כזה חושה עם מזגן - אם יש מזגן זה לא חושה - זה מלון של מצרים ואז אין שום קשר לחווית המדבר והים עם הבדואים בחושות השנה יום כיפור לא יהיה חם וכבר עכשיו לא צריך מזגן בסיני - אז תשמעו לי - רק לחושות!! -
מישהו מכיר חושה עם מזגן?:Reלא התכוונתי באמת לחושה! התכוונתי למקום טיפה יותר... כלומר - לא חושה התכלבותית כמו שתמיד אנחנו לוקחים אבל גם לא מלון ופעילויות תיירותיות. מישהו מכיר משהו כזה? -
חושה התכלבותית????אנחנו יכולים ללכת למלונות חמישה כוכבים לא רק בטורקיה ותמיד תמיד תמיד נעדיף חושה בסיני... -
אוף! די עם ההתחכמויותאני פשוט צריכה חושה קצת משודרגת. יש למישהו רעיון? -
מישהו מכיר חושה עם מזגן?:Reהיי, אני גם מבררת על סיני כרגע.. יש חושות עם מזגן, מיטות, מקלחות ועוד אני לא יודעת באיזה אתר קראתי על זה, אבל אני יודעת שרשמתי ``חושות`` במנוע חיפוש ב-ynet בהצלחה, ותהני.. -
מישהו מכיר חושה עם מזגן?:Reאני ממליצה על מלון סולטנה בדיונה הקטנה,חדרים קטנים על החוף עם מזגן+שרותים ומקלחת בחדר.המלון צמוד למתחמי חושות,כך שאפשר לרבוץ שם במשך היום ולאכול שם,ןבערב לחזור למלון ולהתפנק. חופשה נעימה -
כןבלגונה הקטנה יש חושות רגילות, חושות בנויות וחושות עם מזגן, המחיר ותחושת הזולה בהתאם... לבקש את מקבול.