שעון לסקי
-
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש שעון אשר בעזרתו אוכל למדוד את הגובה והטמפרטורה בזמן חופשת הסקי. אשמח לקבל המלצות. בתודה מראש, ניר -
שעון לסקי:Re2 סוגים מרכזיים: CASIO עם הרבה מאוד דגמים, במחירים של 150-200 דולר (בארה''ב) ושווה לבדוק מחירים בדיוטיפרי. TISSOT דגם T-TOUCH יקר יחסית כ-4000 ש''ח בארץ, או 400-600 דולר בארה''ב. ישנם גם דגמים מאוד זולים של TIMEX. (אבל אני לא מכיר אותם מהתנסות אישית) -
שעון לסקי:Reתודה, האם שמעת במקרה על השעונים של Suunto ? ניר -
שעון לסקי:Reיותר כמכשירי ספורט (דופק, אופניים, סטופר וכו`) למרות שיש להם גם ברומטר, מד גובה וכו`. ראה מבחר מצורף.
מבחר שעונים עם מד גובה -
גם לסיטיזן היה דגם כזה!עד לפני שנה. -
גם לסיטיזן היה דגם כזה!:Reשוב תודה, האם למישהו יש מושג היכן ניתן לרכוש את שעוני Suunto בישראל ? ניר -
גם לסיטיזן היה דגם כזה!:Reבדוגית בת''א ברחוק הירקון בברכה יניב צוות למטייל ת''א -
גם לסיטיזן היה דגם כזה!:Reרב תודות יניב ! -
סונטוקניתי לפני מספר שנים שעון של סונטו בלמטייל. השעון מודד גובה, טמפרטורה ומצפן. לדעתי לא שווה את ההשקעה. כפי שנכתב הטמפרטורה מוטה כי השעון על פרק היד. גובה? זה ממש לא משנה אם אתה בגובה 2500 או 2400. ובנוסף מאחר והשעון על פרק היד שמכוסה בשרוול ומעליו כפפ -
סונטו:Reאני חולק עד הדעה הקודמת. ראשית יכול להיות שזה הצורך שלו, בזה אני לא מתערב שעוני סונטו מאוד עמידים ואיכותיים למרות שאנו כבר לא מחזיקים אותם. לי באופן אישי יש את הווקטור של סונטו כבר למעלה מ-7 שנים אני עדיין משתמש בו (יותר לצורכי טיפוס אם כי גם בחופשות סנ -
מי צריך שעון?עזוב אותך ממדידות.. מה באת לגלוש או לעשות סטטיסטיקה? פתח ת`עיינים סתכל על הנוף קח איזה דרינק ו..יאלה למדרונות.... סקיפי -
סונטו:Reיניב שלום, ראיתי את הפרו-טרק ושקלתי לרכוש. הבעיה היא שרשום באתר היצרן כי הוא לא מודד מתחת למינוס 10 מעלות צלזסיוס. קצת בעייתי בסקי .... ניר -
NOW YOU TALKING !!! -
ליניב מלמטייל: סונטו:Reמה ההבדלים באיכות בין שעוני קסיו פרוטק ושעוני סונטו בעלי אותן פונקציות? האם יש לכם את הדגם: Casio-PRG70T-7VDR (טיטניום) אם כן, מה מחירו? תודה -
למדתי משהו 1 לפחות ממך !!! -
שעון לסקי:Reהשעון הכי טוב שאני מכיר ומשתמש בו לספורט אקסטרים הוא של פולאר xn 500 קצת יקר אבל שווה. צריך עזרה צור קשר