פירנצה או ונציה?
-
יש לי ולאשתי יומיים וחצי לטיול באזור ומתלבטים לאן כדאי פירנצה או ונציה??? אשמח לקבל עצות מחשבות וכו` בעניין תודה. -
פירנצה או ונציה?:Reפירנצה. פירנצה. ונציה בעיני הינה מיתוס, לא ברור לי על מה ולמה. בקרתי בה, אמנם לפי זמן....והריח שעלה ממי התעלות... יש מקומות נפלאים בפרנצה לבקר בהם, בינהם מוזיאון אופיצי ועוד ועוד.. -
פירנצה או ונציה?:Reתלוי מה מחפשים. אני באופן אישי מאוד נהנתי מוונציה ומאוד השתעממתי בפירנצה. תהנו -
פירנצה או ונציה?:Reשלום. היכן אתם נמצאים לפני היומיים וחצי ? -
אין עודוונציה בעולם. רק וונציה. ואם יומיים וחצי,אפשר לבקר גם בוורונה השכנה. בעצם,אפשר ביומיים וחצי:יום בוונציה,ויום בפירנצה(בעזרת הרכבת המהירה),לא?
רכבות באיטליה. -
כאן יש הרבה תשובות לשאלותיךמצורף קישור בעברית מה רואים בכל מקום ותחליט מה מתאים לך. לדעתי שניהם יפיפיות ומענינות.
כאן תמצא כל מה שיש לראות בכל איטליה -
פירנצה או ונציה?:Reאנחנו בפגישה עיסקית במילאנו ונשארים לנו רק יומיים וחצי אל``כ -
פירנצהבשל הארכיטקטורה בשל האומנות בשל המוזיאונים היחודיים. ונציה מלכודת תיירים נדושה ויקרה -
ונציה -
ונציהבגלל העיר המיוחדת, בגלל התושבים , בגלל הגונדולות והגונדוליירים שהם טיפוסים שכאלה..בגלל שאין עוד עיר כזו צבעונית , עליזה (מלאת תיירים עם בליל שפות) שמנהלת את חייה על מים. שבת שלום -
פירנצה או ונציה?:Reונציה - כי פירנצה מוזנחת בשנים האחרונות. ונציה מיוחדת ומאד מאד יפה. אפשר לצלם שם תמונות מהממות. -
פירנצה או ונציה?:Reכפי שקארל אמר אפשר לנסוע ברכבת לשתי הערים. הנסיעה לפירנצה נמשכת 2.45 ולונציה 3.03 שעות. המחיר לפירנצה כ 29 יורו לכוון אחד ולונציה כ 22 יורו. השאלה האם לא עדיף לשכור רכב ליומיים ולטייל באגמים מגיורה וקומו . -
פירנצה או ונציה?:Reארז- נראה לי קצת יותר מדי נסיעות לטיול כל כך קצר. לא? בכל אופן לא הבנתי גם מה זמן הנסיעה בין ונציה לפירנצה? -
פירנצה או ונציה?:Reזמן הנסיעה 3 כ שעות. ונכון זה הרבה שעות הלוך ושוב ביום אחד בגלל זה הצעתי לשכור רכב ולטייל באזור האגמים.