חוות דעת על טיסה - טורקיש
-
היי שאלנו לפני כמה זמן את השאלה וקיבלנו תשובה רק מאבי = רצינו לשמוע עוד דעות נשמח לקבל חוות דעת ממי שטס בחברת טורקיש אייר ליינס לבנקוק אנו מתכננים לטוס ב 14 באוקטובר ולא מוצאים כרטיסים זולים בתאי או באל על באם יש לכם מידע על מכירת כרטיסי טיסה -
חוות דעת על טיסה - טורקיש:Reאני טסתי שנה שעברה באוקטובר עם טורקיש לדלהי היתה אחלה טיסה אחלה סרטים אוכל לא משהו..... (תביאו נישנושים מהבית) באיסטמבול (אם יש לכם המתנה) - שדה תעופה מדהים !!! (קצת יקר.....) אם יש לכם אפשרות - תעשו קונקשיין ארוך בדרך חזרה (אנחנו עשינו 12 שעו -
חוות דעת על טיסה - טורקיש:Reבאתר המצורף חבר שלי מצא טיסה לתאילנד (אמנם בתאריכים נבחרים) בטיסה של אל-על אך הכרטיס של חברת THAI. יש פשוט עניין של שותפות בין שתי החברות. הכרטיס של THAI היה זול בכ 100$ מאשר אל-על. שווה לעקוב.
http://www.terminal-1.co.il/ -
חוות דעת על טיסה - טורקיש:Reטסתי איתם להונג קונג לפני חודשיים. השירות סבבה , לי האוכל היה טעים. הייתה לי המתנה של 12 שעות באיסטנבול, אז הם סידרו לי חדר במלון במרכז העיר. העניין היחיד הוא שהם לא הציעו את זה, רק אחרי שאתה יוצא משדה התעופה, צריך לבקש שם, וצריך לבקש ספציפית חדר במלו