למה כולם מחפשים זול?
-
כנראה שאנשים שכחו שהם נוסעים לחו''ל לחופש, לנופש ולהנות. אז למה כל הזמן מחפשים משהו זול? משהו זול בדרך כלל גם נראה זול ומאד לא נוח. כשיוצאים - צריך להנות. מי כל הזמן מחפש זול - שישאר בבית זה הכי זול וזה לא נאמר בציניות. הייתי שמח לקרוא '' מחפש המלצה על -
למה כולם מחפשים זול?:Reמטוס זה רק כלי שמביא אותך לחופשה ומלון ,למטיילים אמיתיים,זה רק מקום להניח את הראש ולהתקלח לאחר יום טיול מהנה. חדר בצימר או במלון 5 כוכבים מכיל אותו הדבר: מיטה ומקלחת וכשמטיילים בחו''ל לא מנצלים את הבריכות הלובי הסאונה וכו,(זה יש בכל מלון בארץ ולא לשם כ -
מי אמר שזול זה לא טוב?בשבילי טיסה זה בסה''כ אוטובוס מעופף למה בנסיעה של 7 שעות באוטובוס מחיפה לאילת אפשר להסתדר בלי דילות ו2 ארוחות? משהוא מת מזה? לפעמים מדהים אותי כמה כסף ( אפילו מאות דולרים) אנשים מסוגלים להוסיף למחיר הכרטיס רק כדי לקבל אוכל יותר טוב שצעירים מלונות זול -
מי אמר שזול זה לא טוב?:Reכמו שפעם אמרו בקיבוץ'' כל אחד לפי יכולתו לכל אחד לפי צרכיו'' אז בלי סוציאליזם בגרוש. אין ''נכון'' ו''לא נכון'' יש מי שמוכן להוציא סכומי עתק על לינה בטירה באיכות של 8 כוכבים ואוכל בהתאם. ויש מי שמחפש רק מקום להניח את הראש ושיהיה נקי ופרטי. ישנם מרכיב -
מי אמר שזול זה לא טוב?:Reטיסה יותר יקרה זה לא תמיד אוכל יותר טוב, אלא גם תאריכים יותר גמישים. ואותי דווקא מרגיזים אלה שמחפשים מלון זול בניו יורק (אני מביא את ניו יורק בתור דוגמא), אבל שמציעים להם אכסניה, ואכסניה בניו יורק עולה כ-25 דולר לבן אדם. הם פתאום מתפנקים ורוצים חדר לבד ע -
מגבלת התקציב בתור הסבר?כל אחד מתאים את החופשה בהתאם למגבלות התקציב שלו וכל אחד רוצה להשיג מקסימום חופשה. טוב שיש חופשה לכל כיס (הגזמתי, כמעט לכל כיס), יש יותר אפשרויות וטוב שהעולם נפתח בפני אנשים רבים יותר. מי שממליץ על מקום זול, וודאי מתכוון שהוא קיבל תמורה בעד המחיר, למרות שה