הולנד - כפר נופש שפסקוי
-
אני צריך להגיע מסחיפול לכפר הנופש שפסקוי ואין לי דרך להשיג מפה או תדרוך איך להגיע לשם... אם מישהו היה שם או שפשוט יודע בבקשה עזרו לי -
הולנד - כפר נופש שפסקוי:Reאסף שלום, הקש את השם בתחתית העמוד יש כמה הסברים, הפארק הוא בנפת GELDERLAND ליד הישוב EPE ומצורף האתר , אך הוא בהולנדית. מסור לאמא שאני עדיין מחכה לטלפון אנו נוסעים היום בערב. אתר הפארק -
הולנד - כפר נופש שפסקוי:Reראשית- תפנה ישירות לכפר הנופש דרך אתר האינטרנט שלהם או תבקש מהסוכן נסיעות שלך בארץ שישיג לך- בשביל זה אתה משלם לו! לפני שבוע חזרנו מכפר נופש באזור דרומי לאפלדורן ליד עיירה בשם loenen . בתוך הכפר ראינו שילוט שמוביל לפארק זה.- אולי זה יעזור לך במשהו. בהצ -
הולנד - כפר נופש שפסקוי:Reאנחנו גם נוסעים לשפסקוי (ב-19.7) ויש לי תאור מדוייק להגעה למקום: ביציאה מסכיפול יש לעלות על כביש מהיר A1 בכיוון APELDOORN בצומת HOELVELAKEN, יש להמשיך בכביש A28 בכיוון ZWOLLE. יש לצאת ביציאה EPE בסוף היציאה יש לעקוב אחרי השילוט לעיירה EPE אחרי כ-10 ק``מ -
הולנד - כפר נופש שפסקוי:Reתודה לכולם על ההסבר ואם מישהו היה שם ויכול לפרט לי מה כולל המטבח אני אשמח מאוד אסף