אמריקן אקספרס או ויזה...?
-
Burma through Laos:Reאם כבר בבורמה עסקינן - את יכולה להעריך מהי ההוצאה הממוצעת לחודש שהיה (לא כולל טיסה הלוך-חזור) ? (-) אלעד -
סין לבד:Reאני בתכנון רוצה לנסוע לסין במרץ לבערך 3 חודשים, אני מחפשת שותף/ה ... לכך המעונינים עדיין אנא כיתבו לי לאי מייל. -
ויזה לוויאטנם:Reטלי יקרה , לא מסוכן ולא נעליים. אנשים מקסימים ואדיבים . אין לך ממה לחשוש. מדינה מקסימה. אם את צריכה המלצות לגסט האוסים רק תבקשי. -
תבררי באיסתא הם הכי זולים:Reנבון מאוד! לא רק שאיסתא הם לא הכי זולים - הם גם ממש לא מהימנים ופאשלונרים! -
מתכננת טיול ראשון להודו:Reאני יוצא להודו ב-15 לחודש נוחת בבןמביי ב-16 צרי איתי קשר ונוכל לדסקס קצת על הודו כי גם אני רק עכשיו מתחיל ללמוד. נ.ב. אנחנו בערך בני אותו מחזור רדק -
תבררי באיסתא הם הכי זולים:Reאני מצאתי באיסתא כרטיסים ממש ממש שווים לטיסות בין מדינות זרות, אמנם לא במזרח אלא בדרום אמריקה יכול להיות שיש פשלות מידי פעם אבל במחירים אף אחד לא יכול להתחרות איתם בארץ תמיד כדאי לברר שם מוצאים מציאות -
מספר שאלות על מונגוליה:Reשלום אוהד, - סביר להניח שתמצא את המקומיים במונגוליה ידידותיים וקלים לתקשורת, על אף העובדה שחלקם הגדול דובר רק את השפה המקומית. - ניתן לפרוש את האוהל כמעט בכל מקום, ללא שום בעיה. - ניתן גם לדוג כמעט בכל אגם או נהר, אך לעתים יש להצטייד באישור מתאים. - נ
מונגוליה לתרמילאים. -
מתכננת טיול ראשון להודו:Reאת מוזמנת להצטרף לטיסה של חברת התעופה הירדנית שיוצאת ב-22 בינואר. אם זה מעניין אותך, תשאירי לי הודעה כאן איתן -
פרויקטי התנדבות במזרח:Reאהלן גם אנחנו רוצים להתנדב במזרח, אז אם אתם מוצאים פרוייקט שקשור בחיות, ממש נשמח אם תשלחו לנו אימייל. תודה ניר וענת
האימייל שלנו -
יש פה מישהו לסרי לנקה ?:Reזה לא כל כך נורא לטוס דרך החברה רק שתדע שאם יש עיכוב בטיסה עדיף שתשאר בשדה תעופה (מקום נייטרלי ומומלץ ע''י משרד החוץ) -
cambodia from laos:Reso did you pas from laos to cambodia?? - i have the same problam... -
cambodia from laos:Reso did you pas from laos to cambodia?? - i have the same problam... -
מסעדה בפיליפינים:Reהיי המסעדה שאתה מחפש נמצאת במנילה באיזור ארמיטה (ermita) אני לא זוכרת את השם שלה אבל היא בקרבת רחוב אדריאטיקו באיזור קניון רובינזון. -
איך מגיעים להודו באפריל ?:Re -
סרילנקה- האם יש איפה לבלות:Reהי עמית, זוכר דיברתי איתך בעבר על סרילנקה... ב - 11/4/03 אני טסה לסרילנקה רציתי לשאול האם צריך לקחת כדורי מלריה? ואם יש לך חומר נוסף לעדכן אותי, מקומות מומלצים חופים מהממים ומסלול מומלץ.... תגיד, האם במקרה אתה מהקריות, כי אני מכירה מישהו בשם זה -
אחרי הסיפורים ששמעתי......על אמריקו אקספרס החלטתי לקחת המחאות של ויזה של בנק הפועלים. אומנם משלמים עמלה+שער יותר נמוך(מאשר קנייה בדואר) והכל מסתכם ב 200 שקל לסכום של 3000 דולר. עכשיו מה שנשאר זה לקוות שהם יותר אמינים מא''א -
אמריקן אקספרס או ויזה...?:Reאם את מדברת על טרוולר צ`קס, אמריקן אקספרס לא עשו לי שום בעיות, ולאחר שגנבו לי את הארנק החזירו לי את כל הכסף תוך פחות משעה. השירות שלהם מעולה. לגבי כרטיס אשראי, עדיף ויזה כי פשוט לא מכבדים אמריקן אקספרס בהרבה מקומות. אני יצאתי ליתר ביטחון עם ויזה ואמריקן א -
להתנדב במזרח:Reאם מצאת משהו מעניין בעניין, או אם נסעת לשם כבר והתחלת להתנדב, בבקשה ספרי לי על זה- אני גם מחפשת. תודה
האימייל שלי -
באנג`י בהודוהאם יש באנג`י בצפון הודו או שעלי להרחיק לנפאל? אם מישהו/ מישהוים היודע על כזה, אנא אמור את כל המידע הידוע לך עליו. תודה מראש -
באנג`י בהודו:Reאין באנג`י בצפון הודו (בטוח 100%). וגם אם היה, זה לא היה רעיון כל כך טוב (-: בנפאל הבאנג`י מופעל ע''י חברה ניו זילנדית (''THE LAST RESORT''), הם אלו שהקימו את הגשר, וכל נושא הבטיחות מאד רציני. המדריכים מערביים (חלקם ישראלים). בהצלחה!