ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בדרום ספרד'' הצעות''

פורום אירופה
    8
    8
    1082
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אני ואישתי ועוד זוג מתכננים טיול לדרום ספרד עם רכב שכור , אבל כנראה שנתחיל בברצלונה ונרד דרומה , עשיתי כבר טיולים כאלה בחמש שנים אחרונות במדינות אחרות ונהניתי מאוד . הרבה אנשים מפחידים אותי מהחום והעומס בדרום ספרד בחודש אוגוסט השאלה הראשונה אם זה באמת גר
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nt20
        nt20 נערך לאחרונה על ידי

טיול בדרום ספרד`` הצעות``:Re
        חם כמו אילת
        • alisoko
          alisoko נערך לאחרונה על ידי

אוגוסט ממש לא מומלץ. לא רק שמאד חם שם, אלא שגם מלא תיירים, וזה גרוע במיוחד באתרים שמושכים הרבה אנשים כמו הקתדרלה בסביליה או אלהמברה. גם הלינה יכולה להיות בעייתית, למרות שבספרד תמיד, אם יש רכב, אפשר לזוז קצת מהעיר ולמצוא הוסטל נחמד. באשר למסלול, אני מע
          • ari0252
            ari0252 נערך לאחרונה על ידי

הייתי בספרד בחודש יולי ונשארתי בחיים. חם ,אבל בהחלט נסבל. בצהריים בדרך כלל כולם ישנים ומקומות רבים סגורים , אז ניצלנו את הצהריים לנסיעות או למנוחה. בערב יוצאים לבלות בסביבות 10 ומבלים בכייף עד מאוחר. סימפטי מאד , נעים ואז הייה זול , מה היום ? כנראה ק
            • אלי מהגולן
              אלי מהגולן נערך לאחרונה על ידי

כמו שקודמי אמרו בחום בספרד כמו בארץ ובתקופה הנ''ל יש עומס של תיירים רבים אבל עם כל זאת כדאי לצאת לספרד. אני עשיתי בספרד את המסלול הבא (7 ימים ללא ברצלונה): נחיתה במלאגה, נסיעה ל''פאבלו אביטה'' בעיירה ''בנה מנדנה''. המלון שייך לרשת קלאב הוטל, המלון מקסים
              פאבלו אביטה
              • פרידמני
                פרידמני נערך לאחרונה על ידי

היינו השנה 11 יום בסוף יוני. טמפ` מקסימלית - 35. לחות נמוכה. כמעט ולא הזענו. במילים אחרות - החום נסבל. רכב ממוזג חובה. המרחקים הגדולים יחייבו נסיעות ארוכות. כמעט כל המלונות בדרום ממוזגים, אך בערב כמעט לא השתמשנו במזגן. באנדלוסיה אל תחפשו נופים. תתרכזו באד
                • edna24
                  edna24 נערך לאחרונה על ידי

עליס תודה.תאור קצר אך ממצה גם אני מתכננת נסיעה ברכב בדרום ספרד יכולה 8-9 ימים ושואלת:האם הכבישים נוחים ויש תמרורים ברורים?האם זה שגעון לרצות להגיע גם לטולדו ומדריד?מתכננת על סוף ספטמבר מקווה שמזג האויר טוב. יש צימרים? המלונות הקטנים סבירים?נקיים? כל אינפ
                  • orly100
                    orly100 נערך לאחרונה על ידי

מעונינת לסגור מחר דיל
                    לספרד :ברצלונה- מדריד +רכב . אשמח לקבל את הצעתכם : עם איזה חברה כדאי לסגור? האם כדאי לשכור רכב (ל10 ימים)דרך אופרן?ואיזה סוג של רכב מומלץ לקחת בספרד?(לא יקר במיוחד)תודה מראש לכל העוזרים
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון