חנויות חשמל בניו יורק...?
-
מישהו יכול להמליץ לי על חנויות חשמל ואלקטרוניקה בניו יורק שמוכרות מוצרים המתאימים למתח בישראל ( 220V )? אם למישהו יש כתובות / כתובות אינטרנט שלהן אני אשמח. תודה. -
חנויות חשמל בניו יורק...?:ReI dont know about stores who sale 220w, but i know that electonics stores are all over the place, you can either go to best buy, circuit city, pc richard and all the big chaines, or you can go to all the small stores around times s -
חנויות חשמל בניו יורק...?:Reשתי חנויות גדולות שמתחרות ביניהן על המחירים. הראשונה שייכת ליהודים חרדים. בלונלי פלנט כתוב עליה שיש בה אווירה של גן חיות. תשפוט בעצמך. אני קניתי שם מצלמה בזול, וקיבלתי ייעוץ הוגן. בשניה קנינו חלקי מחשב. רבקה
http://www.bhphotovideo.com/
http://www.jr.com/ -
חנויות חשמל בניו יורק...?:Reיש הרבה חנויות למוצרי חשמל שמתאימים לארץ ב-Lower East Side באיזור הרחובות Canal St ו- Essex St בדרום מנהטן. המחירים במרכז העיר הרבה יותר יקרים. -
חנויות חשמל בניו יורק...?:Reהחנות של J and R - מאד מגוונת במוצריה. קניתי שם מספר פריטים. מה שכן - שים לב למדיניות ההחלפה שלהם!!! הם נוהגים לתת זכוי ולא להחזיר כסף - כאילו שאתה גר בניו-יורק ותקפוץ לשם בפעם הבאה. אך לגבי תירים זה לא לענין. וצריך להדגיש זאת בפניהם אם אתה מחליט להחז -
לגבי הראשונההיא פשוט עמוסה בקונים במיוחד ביום א` שרוב החנויות האחרות סגורות ובגלל זה קשה לקבל יחס אישי תגיע ב 09:00 איך שפותחים ולא תהיה לך בעיה אני מצאתי שם דברים שחיפשתי במחיר יותר נמוך משאר המקומות שם לב שהיא סגורה בשבתות וכל שאר חגי ישראל כולל פורים -
חנויות חשמל בניו יורק...?:Reהחנות של קונטס - תחפש לפי kunts. בכל מקרה - תשווה לפחות בשתי חנויות. -
אל תכנס לחנות של KUNTZהחנות של קונץ היתה פעם רצינית, אחר כך הם החלו למכור מוצרים באיכות נמוכה ובמחירי יקרים בהרבה מהחנויות שלידם, השירות שלהם מאוד גרוע והיחס ממש מגעיל. כל ישראלי שחי בניו-יורק יודע שלא מתקרבים לקונץ. -
אל תכנס לחנות של KUNTZ:Reמסכים לחלוטין הם עברו ללונג איילנד סיטי מוכרים יקר מוצרים גרועים לצערי זה מנסיון -
אל תכנס לחנות של KUNTZ:Reטוב - אז כנראה שהחנות השתנתה. טוב לדעת!!! -
אל תכנס לחנות של KUNTZ:Reכל אחד מהנסיון שלו בכל דבר. אני - עונה פה לאנשים רק בעקבות ידע שיש לי או נסיון. - כך שכל אחד יכול לחוות דברים שונים מאותם מקומות....אם זאת עיר,מסעדה, מסלול טיול ,חנות בית מלון וכו`. את המסקנות - כל אחד יכול להסיק אחרי קבלת ההמלצה. כמובן - שתמיד