ברלין זלצבורג
-
היי, בעלי מעוניין לקחת רכב בברלין ולנהוג עד לזלצבורג בשטח שפעם היה גרמניה המזרחית... בדקנו במפה וזו נראת נסיעה מאד מהנה אבל...הם יש מה לראות בדרך ? אתרים חשובים ? דרך אגב, מזלצבורג ניסע מערבה פחות או יותר לכיוון מינכן... אבל, גרמניה המזרחית (לשעבר) - י -
ברלין זלצבורג:Reאת המסלול ממינכן לזלצבורג לא עשיתי ברכב אבל לא מזמן עשיתי את המסלול זלצבורג-אינסברוק-מינכן מסלול מדהים שעובר בהרים אפשר לעלות למעלה לכל אתרי הסקי שעכשיו אין בהם שלג והנופים פשוט מדהימים -
ברלין זלצבורג:Reסליחה שאני מתערב בתכנון שלכם, אתם כנראה במרוץ עם הזמן, לברלין והסביבה נחוץ לפחות חמישה ימים, כדאי לבקר בדרזדן, לייפציג, ועוד סעו לאט ותהנו. אוסטריה בפעם הבאה שנה טובה. -
ברלין זלצבורג:Reסע ישר למינכן דרך האוטוסטרדה והכי מהר שיש כי באזור ברלין יש הרבה המ לראות (היסוריה בעיקר) אבל ממנכן דרומה לכיוון זלצבורג רק נוף אגמים ומסלולים מענינים. אים תוכלו לקחת רכב במינכן תחסכו לכם 3 שעות(כולל הפסקות). אז או / או העיקר שיהיה אוסטריה ארז -
ברלין זלצבורג:Reמדובר על חופשה של שבועים
הנחיתה היא במינכן ומשם חשבנו על רכבת לברלין ומברלין רכב דרומה... -
ברלין זלצבורג:Reכדאי לחסוך זמן , האם אתם טסים בלופטהנזה ? אפשרי טיסת המשך לברלין, בברלין אין צורך ברכב, התחבורה הציבורית קרי טרם, רכבת, אוטובוס ואפשר לשכור אופניים (כל ברלין מרושתת במסלולי אופניים), לדעתי מלבד יום יומיים אין צורך ברכב שכור, כל דרום מזרח גרמניה נהדרת, -
ברלין זלצבורג:Reלאן אתם רצים? ברלין+לייפציג+ דרזדן- אפשר גם במשך 10 ימים ויותר... תלוי כמה זמן עומד לרשותכם? ואם נמצאים בברלין, יותר קרוב להגיע לפראג(אם מעניינת אתכם). או אופציה אחרת- כמובן להיות במינכן-דרום בווריה- טירול- זלצבורג . שילוב בין שני המסלולים (לדעתי) -
ברלין זלצבורג:Reאים אין לך משהוא מיוחד בברלין אז כדאי לוותר לא נראה לי הגיוני לנסוע צפונה כדי לנסוע דרומה יש לך המון זמן תעשה את חבל זלצבורג אח''כ חבל טירול אח''כ דרומה לכיוון מעבר ברנר לכיוון איטליה תבקר שם כ4 או 5 ימים ואז סע צפונה שוויץ 4 או 5 ימים תחזור דרך הי -
ברלין זלצבורג:Reמתוך הכרה של האזור, בזלצבורג רצוי לבקר בתקופת הפסטיבל, בטירול מזג האויר מתחיל להיות קר, התקופה המתאימה יולי,אוגוסט. בטלביזיה בכבלים בסאט 1 ביום ראשון בבוקר מוקדם בבקר הם מתארים את מזג האויר באתרים שאתה מעוניין לבקר.בתקופה המתחילה בספטמבר מומלץ לבקר דווקא -
ברלין זלצבורג:Reאני בקיץ האחרון הייתי בברלין ומשם חזרתי למינכן. מקום מומלץ ביותר פוסדאם במרחק 40 ק''מ מברלין יש שם פארק בשם סנסוי שם ממוקמים מספר ארמונות יפים ואפשר לבלות בפארק כחצי יום עד יום. דרזדן מיוחדת ושווה ביקור ואפשר לערוך שם גם יופי של קניות , אפילו בסופרים שם ז