משקפת סקי למרכיבי משקפיים
-
האם יש משקפות סקי מיוחדות למרכיבי משקפיים ? מה ההבדל ביניהן לבין משקפות סקי רגילות ? האם ההבדל נעוץ רק בגודל או שיש הבדלים נוספים ? -
משקפת סקי למרכיבי משקפיים:Reכן! יש משקפת סקי למרכיבי משקפיים. יש שתי אפשרויות - הראשונה (והיקרה יותר) היא להחליף את כל העדשה לכזאת עם דיופטר (מספר). האפשרות השניה היא לקנות משקפת מיוחדת למשקפיים. היא גדולה ורחבה יותר, ויש לה שני חריצים בצדדים לזרועות של המשקפיים. כמעט לכל היצרנים י -
אני רכשתי כזו לפני חודשבחנות העודפים של למטייל בפתח תקווה. זו משקפת גדולה שמכסה את המשקפיים (וכן חצי פנים...) ואמורה להגן מפני קרינה ומפני ערפל -
משקפת סקי למרכיבי משקפיים:Reמסכים עם עודד, אני משתמש בדגם עם החריצים של BRIKO - מומלץ. -
משקפת סקי למרכיבי משקפיים:Reהפתרון שלי הן עדשות מגע. בכלל, מאז שיש חד פעמיות זה ממש קל. יש גם משקפות להם ניתן להתאים עוד עדשה פנימית, אופטית, אבל את זה צריך לבדוק אצל אופטומטריסט. -
משקפת סקי למרכיבי משקפיים:Reאני אישית לא ממליצה על עדשות מגע.( בשל התייבשות עדשת העיין) כאחת שמרכיבה גם כן משקפי ראיה, עדיף לרכוש משקפת שמתלבשת על העדשות, כמובן שתהייה אנטי אדים - עדשות כפולות. -
משקפי שמשאיזה צבע עדיף? צהוב-כתום בסדר? -
משקפת סקי למרכיבי משקפיים:Reתודה רבה על המידע. מכיר חברה בשם אבק/אפק המייצרת משקפי סקי? ידוע לך האם להם יש מתאימים למרכיבי משקפיים ? -
מגלשי סקי ''רוסיניול'' למכירהשלום, אני מוכר: מגלשי סקי ''רוסיניול'' במצב מעולה. גובהם 193 ס''מ. מגפי ''סולומון'' מידה 44, מצב מעולה. מקלות סקי (poles) גמישות מגרפיט, מצב מעולה. כל הציוד מ 1998 במחיר מדהים -- רק $100. טל: 054-50-50-98 -אלון 054505098 -
משקפי שמש:Reזה הכל תלוי במזג האויר, אם יש שמש ונעים בחוץ עדיף משקפי שמש רגילים (הצבע האהוב עלי הוא צהוב כתום עם הגברת הניגודיות כף שרואים יותר טוב את ההבדלים בצבעים ובעקבות זה הבורות ותלוליות בשלג יותר ברורים). אם אתה מעדיף משקף סקי אז יותר טוב ליום שמש משקף מראה שי -
משקפת סקי למרכיבי משקפיים:Reאני מרכיב משקפיים ,מדדתי הרבה סוגים והגעתי למסקנה כי על המשקפת \ מסכה להיות מה שפחות קשתית מכיוון שקצוות הקשת לוחצות על מסגרת המשקפיים ומצמידות את מסגרת המשקפיים לפנים וזה מכאיב לאורך זמן.היחידות שהתאימו היו של בריקו (ללא עדשות כפולות-כל אלו עם הכפולות -
משקפת סקי למרכיבי משקפיים:Reלפי מיטב ידעתי ההבדל היחידי הוא גודל המשקף. חזרתי השבוע מגלישה בצרפת והיו אתי עוד שני חובשי משקפיים לאחד היה משקף גדול יותר ומותאם לחובשי משקפיים ולשני היה משקף רגיל והוא שם עדשות, אז כל אחד והנוחיות שלו. -
משקפת סקי למרכיבי משקפיים:Reהכל שאלה של תקציב. אני עשיתי עדשות עם מסגרת קטנה והתאמתי את מידותיה פחות או יותר למסגרת המשקפי הסקי כך שבעצם אני לא מרגישה אותם האיוורור בצדדים משביע רצון. העדשות מעולות ולא מתהוות אדים, (אגב, רצוי מאוד שתהייה לך תמיסה לעדשות הן מסלקות מיד את האדים). -
מי לצכיה ב16/2?טס עם שלושה ילדים עם סקידיל לצ`כיה ב16/2. מעונין לדעת מי מגיע עם ילדים ובאילו גילאים... ילדי שלי פעם ראשונה יגלשו... -
תודה -
משקפת סקי למרכיבי משקפיים:Reבכזה מדרון את גולשת ? -
האם החרמון יפתח מחר?אשמח לדעת כיצד אני יכול לקבל אינפורמציה אם החרמון יפתח מחר ( יום רביעי 05.02.03) או לא. טלמסר / אינטרנט או כל דרך אחרת. -
חפשי על הבאר-ללא מדריך? -
טלמסר החרמון:Reסביר להניח שמחר האתר יהיה סגור עקב מזג אוויר סוער וגרוע לגולשים. מצורף האנטר של החרמון ומספר הטלמסר : 037656040 בהחלקה ותקרא את הטיפים למעלה בנוגע לאתר. charls
אתר החרמון -
למען הסר ספק:Reמשקפות סקי לבעלי משקפיים הן מדגם מיוחד שנקרא OTG כמעט לכל החברות יש אותן וחשוב לציין בפני המוכר שזה מה שאתם מחפשים ,כמו שצויין המשקפת מעט רחוקה מהפנים כדי להותיר מקום למשקפיים ,ויש לה שני חריצים בספוג שבצד כדאי מאוד למדוד את המשקפת על המשקפיים. לכאלו שמש