ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומניה +שורשים

פורום אירופה
    2
    3
    1353
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sazmh
      sazmh נערך לאחרונה על ידי

שלום לכל המומחים..טיול לרומניה+ביקור בבית קברות.
      יום א-טיסת בוקר לבוקרשט טיסת המשך לקלוז מגיעים ב-2 .לוקחים את הרכב.מה כדאי לראות/ לטייל בקלוז.?לינה מחוץ קלוז איפוא כדאי?
      יום ב ו-ג בית קברות מרגיטה ונסיעה לסיגט מה בדרך .?
      יום ד- וישאו דה סוס ביקור בבית הקברות.האם רכבת הקיטור שווה נסיעה וכמה זמן.
      יום ה- פיטרה נימץ ואגם ביקז.
      יןם ן- נסיעה לברשוב.אנו דתיים וצריכים להגיע למקום לפני שבת. יש במקום קהילה ובית כנסת.איזה מלון טוב יש קרוב לכנסיה השחורה?
      יום שבת- טיול רגלי בברשוב.
      ימים א-ד אנו טסים חזרה לארץ ביום ה בבקר.רוצים מאד להיות בעברtransfagarasan מה עוד כדאי בדרך מברשוב המעבר.. עד בוקרשט.
      לא מחיב להיות בבוקרשט עצמה.איזה מלון אתם ממליצים לשהות בו בלילה האחרון לפני הטיסה?
      תשובות והמלצות תתקבלנה בשמחה תודה מראש לכל המשיבים/בות
      תודה שוש
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • לבון רחל  קולומבוסית
        לבון רחל קולומבוסית נערך לאחרונה על ידי

רומניה +שורשים
        היי שוש
        לגבי המקומות שיש לראות בקלוז' אני מצרפת לך לינק שממנו תוכלי להוציא מה שיעניין אותך. אני לא הספקתי לבקר בגן הבוטני אבל אנשים שהיו בו נהנו אז כדאי לנסות.
        http://www.romaniatourism.com/cluj-napoca.html

לא הרחק מקלוז' ניתן להגיע לעיר TURDA שבה יש שני אתרים מעניינים: מכרה המלח ששופץ ונפתח לאחורנה מחדש עם מעלית שיורדת לתחתית המכרה ועם שייט בסירות באגמון למטה.
        וקיילה טורזי שהינו קניון מאד יפה.
        מערבית לקלוז' יש כביש שמוביל לאורדיאה וכמה ק"מ אחרי בגילאו יש פנייה דרומה בדרך יפה דרך הכפר מרישל אגם חמוד ואגם FANTANELE.
        אם אתם רוצים חווייה של אירוח ע"H מקומיים הייתי ממךיצה להתארח אצל משפחת MATISI בכפר MARISEL תוכלו למצוא טיפ שלי על האירוח יוצא הדופן שלהם בסופת השלג שנקלענו אליה בפאתי כפר זה ושם תוכלי למצוא את הטלפון של טטיאנה.
        הרכבת של וישאו דה סוס נקראת מוקוניצה בשפת המקום ואורכת כחצי יום.
        שירותים בחיק הטבע.
        לגבי אגם ביקז תבחרו צימר שצופה אליו נהדר לצפות בזריחה ושקיעה ובצבעים המתחלפים של האגם.
        איני מכירה מלון טוב בבראשוב ליד הכנסייה אולי תנסו דרך האתר של BOOKING.COM
        כשאתם נוסעים במעבר טראנספגרשאן תעצרו בקורטיאה דה אטרג'ש יש שם מנזר יפיפה מבחינה ארכיטקטונית ועם סיפור נחמד על מנולה הבנאי אותו תוכלו לקרוא בפנים וגם בטיפ שלי על המקום.
        לדעתי כביש טראנספגרשן עם כל העצירות במפל בליאה, באגם בליאה ובאגם וידרארו וביקור בקורטיאה דה ארג'ש יחד עם הכניסה הסואנת לכיוון בוקרשט תיקח יום שלם.
        לגבי לינה בבוקרשט ליד שדה התעופה יש את מלון RIN שנמצא 15 דקות נסיעה משדה התעופה. למלון SHUTTLE שמעביר חינם לשדה התעופה על פי בקשתכם. אם הטיסה בשעות הלילה אפשר לבקש את ארוחת הבוקר ארוזה. עלות המלון היתה פעם במאי 75 יורו ובאוקטובר 2009 39 יורו במבצע.
        תוכלו לקבל פרטים אודות המלון בטיפ שפירסמתי עליו. הוא מלון ארבעה כוכבים ומאד נוח. תחפשו באתר BOOKING.COM אולי תמצאו מבצע לגביו.
        נסיעה טובה

רחל לבון
        • sazmh
          sazmh נערך לאחרונה על ידי

רומניה +שורשים
          רחל תודה על המידע אקרא את הכתבות שלך.כל הכבוד על תשובתך המהירה שוש
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון