טיול תרמילאים ברומניה?
-
שמעתי על כך שיש יעדים המתאימים לתרמילאים ברומניה. אם מישהו טייל ומכיר, אשמח להמלצות ומידע על אתרים, מחירים, ועוד. -
חפש את דודושחברתו נטשה אותו עקב ריבוי טיולים ברומניה (ב''חיפוש-מהיר'', יש גם אי-מייל וטלפונים שלו). -
חפש את דודו:Reהמייל של דודו (רומניה) [email protected] בטוחה שיוכל לתרום לך הרבה מידע מהיכרותו העמוקה את רומניה. -
טיול תרמילאים ברומניה?:Reשלום לך עדי כפי שחברי הטובים בפורום ציינו אני קצת משוגע על רומניה ואשמח לעזור לך בנושא זה. אכן ישנם יעדים המתאימים לתרמילאים ברומניה שהם לרוב נמצאים באיזור הרי הקרפאטים , איזורים מומלצים הינם הרי הפאגראש והרי הבוצ`אג`. כמו כן ישנם את האיזורים המקסימים
משרד התיירות הרומני -
טרגו-ניימץ (רומניה)שלום, נולדתי בעיר ''טרגו-ניימץ ברומניה ואין לי שנת לידה בתעודת זהות,הייתי שמחה אם מישהו היה מכוון אותי איפה אני יכולה למצוא את האתר של עיריית טרגו-ניימץ ואולי שם לברר את תאריך הלידה שלי. המון תודה ואני אשמח לעזרה, ריקי -
-
טרגו-ניימץ (רומניה):Reהיי דודו, המון המון תודה על האינפורמציה, אני אנסה ליצור איתם קשר ולברר לגבי תאריך הלידה שלי, אם אני אראה שאני נתקלת בבעיה, אני אשמח מאוד להעזר בך אם אפשר. נ.ב מהיכן אתה ברומניה? שוב המון תודה ושבוע טוב, ריקי -
טרגו-ניימץ (רומניה):Reריקי שלום, האתר העירייה זה:
http://www.primariatgneamt.ro/itx/ כדי לקבל את התאריך לידה את צריכה להוציא תעודת לידה חדש. זה אפשרי אם את ניגשת אישית לעירייה או לתת ייפוי כוח למישהו. אם את צריכה עזרה, אני נמצא ברומניה. -
היי ריקישלום לך אני צבר נולדתי בארץ אני גר היום בתל אביב, אבי נולד ברומניה בעיר פלויישט ונכון להיום גם אני מנסה להשיג את תעודת הלידה שלו על מנת להוציא אזרחות רומנית. כבר הייתי בעיר שלו אבל היה לי קושי מסויים ומקווה אני לפתור זאת בקרוב , ככל הנראה אני טס במא