ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מקסיקו\הוואי\קריבים

פורום צפון אמריקה
    3
    7
    1685
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום, אנחנו, זוג צעיר, שמתכנן טיול באמצע אוגוסט לאחד משלושת היעדים: מקסיקו, הוואי או הקריבים. קשה לנו להחליט מכיוון שעדיין לא ביקרנו באף אחד מהיעדים. אנחנו אוהבים אוכל טוב, שקט וחופים נקיים עם ים צלול. נשמח מאד אם מישהו יוכל ליעץ לנו לאן מבין השל
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • סיגלית
        סיגלית נערך לאחרונה על ידי

מקסיקו\הוואי\קריבים:Re
        חד משמעית אני ממליצה באוגוסט על הוואי ולא על מכסיקו או הקריביים. בהוואי מזג האוויר נפלא כל השנה ואילו בקריביים ובמזרח מכסיקו (הצד האקזוטי יותר של מכסיקו) זו העונה הגשומה ושיא עונת ההוריקנים. גם אם לא היה מדובר באוגוסט אלא בכל חודש אחר בשנה הייתי ממליצה ל
        יעדים אקזוטיים בצפון אמריקה

הספר איי הוואי האקזוטיים
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

אוקי.....השתכנעתי. הוואי. אז איזה מבין האיים הוא הכי מומלץ, מבחינת חופים נקיים וים צלול....שאפשר יהיה לטייל ואולי אפילו לצאת לשייט ליום אחד ולחזור באותו היום לאי.... תודה
          • סיגלית

זו כבר שאלה הרבה יותר קשה ותלויה בעיקר בהעדפות האישיות שלכם. את מה שציינת בשאלה יש בכל האיים: שייט, חופים צלולים, טבע... השאלה מה עוד אתם מחפשים? חיי לילה? תופעות טבע ייחודיות? אי שקט ופראי או אי מלא אקשן ואטרקציות תיירויות? כמה זמן עומד לרשותכם? האם אתם
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה, אנחנו לא מחפשים לשנרקל וגם לא לצעוד יותר מידי... אנחנו גם לא מחפשים חיי לילה סוערים. רק רוצים נוף יפה ונקי שיאפשר לנו לשטוף את המח קצת 🙂 (חופים צלולים וגנים אקזוטים) וגם כמובן אוכל טוב. אגב, אם אזמין את הספר, תוך כמה זמן אוכל לקבל אותו?
              • סיגלית

לדעתי כדאי לכם לבחור במאווי או בקוואי. לגבי הזמנת הספר: שולחים לי צ`ק בדואר ואני שולחת מיידית (באותו יום או למחרת) את הספר בדואר רשום. בדרך כלל מרגע ששלחתם את הצ`ק ועד רגע קבלת הספר חולפים 4-6 ימים.
                • nettazelinger
                  nettazelinger נערך לאחרונה על ידי

סיגלית מעונינת לדעת איזה צד של הקריבים עדיף.אני אוהבת שנורקלים אבל יחד עם זה מעניין אותי שווקים אני מבינה שהכל קצר אבל ה אם בכל אופן יש משהו עדיף? נטע זלינגר
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון