סין - שמורת יאדינג
-
היי, קראתי מעט על שמורת יאדינג במערב סיצ`ואן והיא בהחלט נשמעת כמו מקום ששווה ביקור. השאלה שלי היא האם יש ''מה לחפש'' שם גם אם לא מתכננים לעשות טרק של כמה ימים? האם יש טיולי יום קצרים או קלים יותר, או שהאזור מתאים רק לאלפיניסטים מנוסים..? בנוסף, ה -
סין - שמורת יאדינג:Re''השאלה שלי היא האם יש ``מה לחפש`` שם גם אם לא מתכננים לעשות טרק של כמה ימים? האם יש טיולי יום קצרים או קלים יותר, או שהאזור מתאים רק לאלפיניסטים מנוסים..?'' על השאלה השאת אני לא יכול לענות. הניחוש לי הוא שיש שם גם אופציות למסלולים קלילים יותר. אני ממליץ
www.chinabackpacker.com -
סין - שמורת יאדינג:Reחרשתי את ה-CBP, ומצאתי אזכור רק לטרקים hard-core ביאדינג. השאלה נותרה פתוחה... -
סין - שמורת יאדינג:Reקודם כל זאת שמורה יפיפיה שעדיין יחסית די בתולית (עד שיהפכו אותה לג`וזייגו 2 כמובן) ולכן ברור ששווה לך לבקר בה. אני לא בטוחה ב-100 אחוז אבל עד כמה שאני יודעת אין טרקים קלילים של יום. אתה כמובן יכול לעשות חצי מסלול ולחזור אבל בעיקרון הפארק דורש לפחות יומי -
סין - שמורת יאדינג:Reהמסלול סביב ההר הקדוש שיש שם לוקח יומים שאת היום הראשון אפשר לעשות על חמור כמו רוב הסינים די מיותר כי זות הליכה די קלה היום השני זה סיפור אחר אין חמורים וההליכה די קשה אבל שווה כול רגע עם אין עננים שמורה ממש נחמדה בלי יותר מידי סינים או בכלל -
סין - שמורת יאדינג:Reאיפה משאירים את הציוד ואיפה לנים בין שני הימים? האם ההתמצאות קלה או שיש צורך ב''מוביל'' מקומי? -
סין - שמורת יאדינג:Reתיקח תיק קטן ליומיים ואת הגדול תשאיר בגסט האוס בדאוצ`נג. . הלינה (נכון לאוגוסט 2005) היא באמצע השמורה באוהל ברזנט צבאי עם מיטות מג`ויפות ברמה עולמית (ואני ממש לא בחורה מפונקת). 50 יואן ללילה. אני מאוד מקווה שיש עוד מקומות לינה אבל לא הצלחנו לאתר שם . -
תודה רבה!