קולומביה לבד - האם מסוכן
-
אני רוצה לטייל בקולומביה, לבד, טיול שכולל גם טרקים. האם הטרק של העיר האבודה באמת מסוכן? האם יש טרקים יפים אחרים של כמה ימים שמומלץ ובטוח לעשות? האם יהיה קל למצוא שותפים לטרקים ונסיעות? ואם רוצים להגיע ממקום למקום בטיסות פנים, כמה יקר זה? תודה מראש -
קולומביה לבד - האם מסוכן:Reממש לא מסוכן כל עוד מפעילים COMMON SENSE אני טיילתי חודשיים לבד - אף פעם לא ממש לבד , תמיד פוגשים מוצילרים אחרים הטרק של העיר האבודה מדהים. במיוחד הקהילה האינדיאנית שעדיין שם. שווה כל אגורה. מסוכן ממש לא. קצת קשה אולי... קחי הרבה בגדים להחלפה ונעלי ה -
קולומביה לבד - האם מסוכן:Rehola colombia should be treated with cotion about traveling alone- as any other country in south america. non of them are considerd safe and u should take care in all manners. many girls have traveled alone to colombia and came back with great experien -
Colombia ! !if you want more info about colombia write us. i travled to colombia 2 times, total time there6 month, i know a lot of places and my girlfriend is colombiana so we can help a lot traveling in colombia is great about traveling alone, well i did it to -
קולומביה לבד - האם מסוכן:Re -
נו באמתאולי תפסיקו כבר עם המשפט האידיוטי הזה ''בישראל יותר מסוכן מקולומביה''. זה שטויות, קולומביה הרבה הרבה יותר מסוכנת, מספר הנרצחים שם בפעולות טרור ושוד עולה עשרות מונים על מספר הנרצחים בארץ. תיכנסו לסטטיסטיקות של ה CIA באינטרנט ותראו. קולומביה מסוכנת, מאוד, -
קולומביה לבד - האם מסוכן:Reהאם אין נתונים אחרים מאלה שלהממשל האמריקאי? משום מה אני לא ממש שש להאמין למה שהם כותבים (יש להם איזה אינטרס בעניין...)