ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אמסטרדם- בלגיה?

פורום טיולי משפחות
    3
    6
    1061
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • veredfogel
      veredfogel נערך לאחרונה על ידי

נראה לי, שהטיסות לאמסטרדם הרבה יותר זולות מלבלגיה. האם הגיוני לטוס לאמסטרדם וליסןע לאיזור נמור? לפי מרחקי המפה שמצאתי באינטרנט זה נסיעה של שעתיים וחצי. לא נראה לי הגיוני. האם מישהו יודע? תודה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

אמסטרדם- בלגיה?:Re
        הגיוני?, שאלה של השקפה, כדאי לבדוק מה מחירי השכרת הרכב בכל היעדים ולעשות חשבון של טיסות+רכב+דלק וזמן. אני חושבת שלבריסל יש טיסות אלעל במחיר סביר. הנסיעה מאמסטרדם היא לפחות 3 שעות , אם הנסיעה היא לשבוע, זה חצי יום טיול אל... ומ... כדאי לבדוק גם את האופ
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

ורד אני יצאתי למזרח בלגיה נחתתי בפריז וזה לקח כשעתיים וחצי הצרפתים שאבי את כספי באורטוסטרדות כשלושים יורו. וחזרה הרווחנו יומיים בפריז
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

ורד אני יצאתי למזרח בלגיה נחתתי בפריז וזה לקח כשעתיים וחצי הצרפתים שאבי את כספי באורטוסטרדות כשלושים יורו. וחזרה הרווחנו יומיים בפריז
            • shoz
              shoz נערך לאחרונה על ידי

לורד שלום אנחנו חזרנו מטיול בבלגיה והולנד, ומה שעשינו הוא פיצול הכרטיס לשנייעדים כלומר טסנו לבריסל לקחנו את הרכב בשדה טיילנו בבלגיה עלינו להולנד וטסנו חזרה מסכיפול ושם החזרנו את הרכב וכל זה ללא תוספת מחיר. מחיר הטיסה לבריסל ואמסטרדאם הוא זהה לכן אין תוס
              • shoz
                shoz נערך לאחרונה על ידי

לורד שלום אנחנו חזרנו מטיול בבלגיה והולנד, ומה שעשינו הוא פיצול הכרטיס לשנייעדים כלומר טסנו לבריסל לקחנו את הרכב בשדה טיילנו בבלגיה עלינו להולנד וטסנו חזרה מסכיפול ושם החזרנו את הרכב וכל זה ללא תוספת מחיר. מחיר הטיסה לבריסל ואמסטרדאם הוא זהה לכן אין תוס
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון