כסא תינוק + משקל בטיסה
-
שאלה ראשונה . האם כדאי לסחוב לטיול (גרמניה,שויץ ברכב שכור) כסא בטיחות לתינוק עד גיל 3. או לשכור בחו''ל? שאלה שניה . לכסא יש משקל לא קטן ואנו 5 נפשות מה המשקל המותר היום לקחת בטיסת צארטר לכל אדם? תודה על התשובות.. -
כסא תינוק + משקל בטיסה:Re1. מומלץ בחום לקחת כיסא. תיתן אותו בGATE לפני שאתה עולה על המטוס, יחד עם העגלה. הכסאות שנותנים בחברות השכרה את החתול שלך לא היית מושיב בהם. רק תשימו לב לא להשאיר את הכסא בטעות באוטו כשאתם מחזירים אותו כי לעובדים של חברת ההשכרה יספיקו שתי דקות כדי להעלים א -
כסא תינוק + משקל בטיסה:Reמוטי שלום, כלכלית בטוח שכדאי לקחת את הכיסא מהבית. אנו שכרנו בשנתיים האחרונות כי יש '' גבול'' לכמות שבא לסחוב מהבית ולקחנו זאת כחלק מעלויות הטיול ...(עלות השכירות כ-שליש מעלות כיסא ). * אם אתם טסים לשוויץ או גרמניה הכיסאות שם ברמה טובה ... תהנו. -
כסא תינוק + משקל בטיסה:Reתודה ליערה וציקי. מדובר בפעוטה בגיל 3. פשוט הכסא שלנו מאד נוח. וחשבתי לעלות אותו למטוס כחלק מהמזוודות . האם יש בעיה עם זה??? לדעתי כסא ''בוסטר'' לא מתאים לה בגלל החגורה על הצוואר. מה דעתכם? -
כסא תינוק + משקל בטיסה:Reמניסיון העבר שכרנו רכב+ כסא במינכן. הכסא היה גרוע והילדה סבלה מאד. מעבר לכך זה יחסית יקר. השנה אני נוסעת ולוקחת לילדה כסא מהבית. -
כסא תינוק + משקל בטיסה:Reלילדה בת שלוש כיסא הוא חלק מהמושב שלה במטוס. זכותכם להעלות אותו איתכם למטוס, לחבר אותו למושב המטוס, ושהיא תישב בתוכו. זה אף מומלץ כחלק מהמלצות IATA. זה מה שאני הייתי עושה ובעדיפות שנייה הייתי שולחת את הכיסא עם המזוודות - אם כי אז נדמה לי (תבדקו בכרטיס) ש