טיולי יום מפראג החוצה
-
קראתי המלצות על טיולים חד יומיים מפראג לוינה או לדרזדן. היכן ניתן לקרוא מידע עליהם ? ואיך נירשמים ? או למי פונים שם בפראג בענין זה ? הרבה תודה. -
טיולי יום מפראג החוצה:Reלדעתי לוינה לא כדאי כי זה קצת רחוק כטיול חד יומי. לגבי דרזדן ''השטיח המעופף'' מארגן בדרך כלל נסיעות לשם. מה עם קרלו ויורי? עיירת ספא יפהפיה. יש אוטובוס מתחנה מרכזית. נירית -
טיולי יום מפראג החוצה:Reנירית, את הרעיון על וינה לקחתי מאתר למטייל,שם שיבחו את הטיול הזה. את עשית אותו ? לגבי השטיח המעופף: צריך להירשם שם בפראג,או ניתן כבר בארץ ? יש לך אולי מושג ? את צודקת לגבי קרלובי וארי-זה במילא כבר בתכנית שלי. אגב-מה זה הכינוי הזה ''גין היחידה'' ?
-
טיולי יום מפראג החוצה:Reכל חברות הנסיעות מארגנות יחד את הטיולים וכשיורדים מהטיסה ונפגשים עם הנציג של החברה בשדה התעופה מקבלים דף עם כל הטיולים לאותו שבוע. בדרך כלל זה טיול בפראג, טיול לוינה, טיול לדרזדן וטיול לקרלובי וארי. יש חברה בשם דוד טורס המארגנת גם טיול לקונופישטי ולגטו ט -
טיולי יום מפראג החוצה:Reבשדה התעופה בפראג יפנו אליך נציגים מקומיים שמארגנים טיולים בני יום אחד מחוץ לפראג( לוינה , לדרזדן וכו` ) קרלובי ורי מיותר לדעתי , היינו לבד - לקחנו אוטובוס מתחנה מרכזית בפראג , בעיני היה בזבוז של יום האטרקציה שם היא הרכבל והנוף מלמעלה ואת זה גילינו הפעם -
טיולי יום מפראג החוצה:Reבפראג יש המון מה לראות, אבל אם אתה רוצה לצאת קצת מיחוץ לעיר מצודת קרלשטיין מרוחקת כ 30 -45 דקות מפראג ברכב (לא בדקתי דרך אחרת). המצודה יפה ובעיקר הכפר והנוף מסביב. בדרך כלל כדאי לא לבזבז את הזמן בנסיעה. וינה מרוחקת כ 4.5 ש` נסיעה ברכבת... -
טיולי יום מפראג החוצה:Reשלום טי.אר, אני לא עשיתי זאת מכיון שאחרי בדיקה ראיתי שמשך הנסיעות לא יאפשר לי לטייל הרבה. ובוינה יש הרבה מה לראות. אני עשיתי אחרת.אם יעניין אותך כתב לי למייל הפרטי שלי. [email protected] לגבי הרישום.כשיורדים מהמטוס עומדים נציגי ''השטיח'' ומציעים טי -
טיולי יום מפראג החוצה:Reתןדה פזיתנ , אבל לא לקחת בחשבון מטיילים כמוני,שלא מגיעים לפראג ב''דיל''... אני מגיע עצמאית אחרי שרכשתי טיסה לחוד,ומלון לחוד. מהיכן אקבל החומר הפירסומי הזה ?! -
טיולי יום מפראג החוצה:Reאןקיי,''גין'' ! 1. לגבי וינה אכתוב למייל שלך-אבל רק מחר בבוקר. 2.לגבי קרלובי וארי:האם שווה לנסוע לשם בכלל=''להקריב יום'' במסגרת שבוע בפראג ? אני שואל כי היו גם תגובות מספר של גולשים באתר,שטענו שאין טעם ולא מצדיק. בברכה...''טרזן''
-
טיולי יום מפראג החוצה:Reדרזדן מאוד מיוחדת. עדיפה, לדעתי, נסיעה ברכבת על-פני הצטופפות באוטובוס של טיול מאורגן.